Sari la conținut

marcusm

Serious Contributor
  • Număr conținut

    844
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre marcusm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

7.332 citiri profil

marcusm's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

928

Reputație

  1. Văzând că mâine, Alexandra va pleca, am reușit azi o nouă vizită,de 30 minute. Mai greu cu parcarea in zona dar am găsit. Doamne,ce bine a fost.Nimic nou față de vizita anterioară. Preludiu cu sărut reciproc peste tot. Pielea ei catifelata de bebelușă ( mai coaptă într-adevăr) este un mare plus. ON, foarte bun, N P la fel, se simte bine. Am capitulat in Lot.Media generală 9,5. Am aflat că nu lipsește mult, o săptămână. Te așteptăm să revii.
  2. Fără extra nu cred că obții nimic , nici atingeri pe sâni
  3. Sper să revii . Te mai așteptăm la Timișoara.
  4. Revizitat ieri pe Alexandra după un mesaj pe WhatsApp, fiind la interval de aproximativ o oră nu a mai fost nevoie de confirmare. Tot in zona ei preferată, T. Ionescu, găsit și parcare. Urcat sus (destul de sus) la ea ,unde am fost primit cu zâmbetul pe buze. Un pahar cu apă,refresh și preludiul fără de care nu dau notă de trecere. Parcă s,a mai împlinit puțin,dar mie îmi place și mai mult așa. O piele fină de bebelușă cum foarte rar găsești. Sânii naturali (zic eu) de nota 10. Un ON bun , dar nu prea lung pentru a nu capitula fără normal. Montat balonul, apoi NP pe la spate, cu ea pe burtă. Doamne ce bine se simt fesele ei pe burta mea... Schimbat în misionar cu un picior al ei pe umărul meu, apoi , încet și adânc, încet și adânc. Se simte foarte, foarte bine, motiv pentru care am capitulat. GFE , foarte bun 10 , cu sărut. Am aflat și vârsta ei ,dar parcă nu îmi vine să cred. După mine, va fi căutată și apreciată încă vreo 10 ani. Lăsat cadou 200 pentru 30 minute. De vizitat și revenit, Da. Am înțeles că vrea să stea la noi până la sfârșitul lunii. Mi,a lăsat o amintire foarte frumoasa.
  5. Nu cred că este vorba de doamna Mia. Este matura Elena care a fost mai demult pe Porumbescu. Mia are 50+. , nu 40,53
  6. marcusm

    Indisponibila

    In destul de lunga experiență în domeniu am întâlnit și eu câteva cazuri asemănătoare. Toate ( de trei îmi amintesc acum) au făcut mofturi după ce au luat cadoul. Una nu m,a lăsat să o sărut pe sâni pe motiv că numai prietenul are voie, alta că sunt prea bătrân . In cazul de față de ce nu a cerut să folosească apă. de gură ?
  7. Lasă pozele, mergi și testează live. Nu vei fi dezamăgit, zic eu care am fost de mai multe ori și mai am in plan
  8. marcusm

    Indisponibil

    Acum nu demult am ieșit de la această căprioară. Nu este pentru amatorii de slim ,dar pentru mine este de 10 +++. Încă nu mi,am revenit din emoții. Frumoasă cu gropițe, forme și curbe de invidiat, piele de bebeluș. Deși sunt mai pe clasic și nu îmi plac tatuajele la Lorena nu pot să comentez. Cea mai buna bucureșteanca pe care am cunoscut,o. Preludiu lung cu sărut, apoi ON , pe care a trebuit să,l întrerup ca să nu ,,erup,,. Îmbrăcat juniorul cu haine cam micuțe și poziția Lot unde am capitulat destul de repede. Nici nu este de mirare la cât de excitat eram. Și încă un punct forte la ea ,este clar pro client, GFE 10+. Programare făcută de ieri cu confirmare azi . Cadou 300 , conform zicalei ,, dai un ban ,dar stai in fața". Am depășit timpul cu 6 minute dar nu am fost grăbit , timpul cu ea este foarte relativ( trece prea repede fără să conștientizezi. De vizitat și revenit, DA.Mai stă câteva zile. Te mai așteptăm cu drag...
  9. Ieri am revenit la acest ,, material de nevastă,, cum zicea un antefutacios sau material de amantă, chiar dacă eu sunt ,, material de tată,, sau chiar bunic precoce. După refresh am savurat un preludiu foarte bun cu sărut și tot ce trebuie.A urmat un ON bun și apoi două poziții mai deosebite, finalizat in balonaș. Am plecat mulțumit și sigur voi revenii. Nota 10 din partea mea
  10. Recunosc că ai dreptate, 5 minute oral, 5 minute normal. Dar eu am dorință și de un 10 minute preludiu, că nu sunt nici animal nici ahtiat după păsărică. Ceea ce la tine nu cred că se face la finalizare pentru că vei spune,, nu avem timp de preludiu și te arunci direct pe instrument ca cele de pe centură.Iar la cei care rezistă mult, după 5 minute de duș ( sau șters cu șervețel umed) și 5 de sex le spui că a expirat timpul și le moare instrumentul. Dar ai dreptate, fraieri se găsesc totdeauna.
  11. Dacă nu, ți permiți să faci o finalizare de 30 minute, eu ( și după cum se vede din comentarii, mulți alții) nu te voi vizita. Mai ales că nu arăți ceva Wow. De curiozitate uită,te cum arată Lidia top Brașov, la ea ar merita poate și finalizare de 20 minute. Sânii par cam ,,lungi,,. Dar, na, dacă altele sunt ocupate, mai prinzi ceva disperați. 20 minute/finalizare creează instant senzația de ,, bandă rulantă,,. Au mai incercat și altele. Este alegerea ta și o respect dar am dreptul și eu la o părere, nu ?
  12. Eu am fost mai demult și nu recomand. Ea arată bine,dar serviciile lasă de dorit.
  13. Te mai așteptăm cu drag,mai ales că vreau și eu masaj nuru, întrucât nu am așa ceva în palmares, plus că sunt fan masaj
  14. Având poftă de ceva nou , după ce am citit câteva recenzii mi,am făcut programare pentru azi la Alexandra 29 , deși nu îmi place zona( trebuie să traversez orașul). Fiind sâmbătă am ajuns bine, am parcat din noroc f. aproape. Scara am găsit,o ceva mai greu, am mai așteptat 6,7 minute și am urcat. Surpriză, fata exact pe gustul meu, frumoasă, cu forme ,dar nu este grasă deloc, fără tatuaje, piele alba fină, voce f plăcută, sânii mici naturali ( un mare plus). Am lăsat cadoul 150 pentru o finalizare ( fiind prima vizită) deși merita să stau o oră.Dupa o igienizare am trecut la preludiu cu sărut destul de ok. Este foarte calmă și dulce, finuta, îmi venea să o fur. Am trecut la OP , alegerea mea ca să nu termin așa repede. Apoi , puțin gel , LOT și LOT reverse cu privire la fundul ei minunat , cu finalizare in balon. Am mai stat 5 minute, pentru că mai aveam timp, să,mi revin după așa o emoție pozitivă. Locație 10, aspect fata ,10(subiectiv) este exact genul meu, sănii 9,5, fund 10, voce 10, atitudine 10 . Deci premiantă cu media 10(cu rotunjire). Pe anul 2023 este pe locul 1, in topul meu personal. De revenit, eu da, cât mai curând, săptămâna viitoare sigur, dacă se aliniază astrele. Alexandra , ești o dulce.
×
×
  • Creează nouă...