Sari la conținut

__alex__

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre __alex__

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.543 citiri profil

__alex__'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done

Recent Badges

149

Reputație

  1. Nimic, sper ca e ok si n-a patit nimic.
  2. Am fost atras de poze asa ca am vizitat-o mai devreme. Corp frumos, pentru amatorii de slim (cicatrice pe abdomen dar nu m-a deranjat), sani mici si fermi, la fatza nici urata nici frumoasa. Meserie stia. Pacat ca e pe graba. Am luat o ora si nu stia cum sa ne apucam mai repede de al doilea numar ca sa plec. I-am zis sa stea putin sa ne relaxam dar nu era genul, vorbea mult si degeaba, genul deranjata de liniste. Nu recomand pentru cei la care le plac vizite mai lungi sa se relaxeze intre numere, doar pt un numar gen descarcat si plecat. Ca si locatie, apartament destul de inghesuit pe care il impartea cu 2 colege, camera de actiune mica. Dificultati de sincronizare sa nu se vada clientii intre ei, in caz ca aveti rabdare de chestii de genu, eu nu prea mai am.
  3. Am fost pe la Emma azi dupa ce au trecut niste ani de cand nu m-am mai sincronizat cu ea. M-am bucurat sa vad ca a revenit pe meleaguri banatene si am zis sa profit de ocazie. La fel de porno cum o tineam minte. Jucausa, energica, pisicoasa dar profesionista si deschisa la dorintele tale. Unul din cele mai bune oraluri de care am avut parte. La normal ii place cum ii place ei, nu cum iti place tie, dar daca o lasi sa se desfasoare te rasplateste cu miscari senzuale, gemete si cu un contact vizual pervers care face toti banii. Am ales o ora, la al doilea numar a lucrat cu rabdare si finete pana am fost gata de actiune. Locatie decenta in zona Lipovei. Dtd 60 de minute fix. Tarif 350. Cand am mers la ea nu eram in cea mai buna dispozitie, dar la final am plecat zambind. De revenit!
  4. Felicitari ca ai revenit acolo unde iti era locul si multumesc ca imi faci viata mai frumoasa
  5. Ti-am scris ieri pe la pranz pe whatsapp si dupa ce nu ai raspuns am incercat sa te sun de mai multe ori in orele urmatoare. Nu am primit nici raspuns. Azi ai binevoit sa raspunzi dupa 24 de ore pe whatsapp cu un "hey" sec. Te-am intrebat daca putem programa ceva pe maine, au trecut mai mult de 3 ore si nu ai zis nimic. Sincer mi-a trecut tot cheful si mi-am facut programare in alta parte. Sper sa ai parte de clientii pe care ii meriti cu atitudinea asta in care nici nu te obosesti sa tastezi un rand.
  6. Eu i-am cerut confirmare video la poze si a vrut sa-mi ceara bani pentru asta. Penibila. I-am dat block direct. Sincer in 2023 ar trebui sa fie standardul confirmarea video ca toata lumea are smartphone. Noi suntem fraieri ca acceptam sa vizitam pe oricine la ghici dupa niste poze care n-au nici o legatura cu realitatea. Numa incurajam pe toate teparele.
  7. De acord, daca sa fii la top inseamna sa platesti atunci degeaba mai scriem recenzii.
  8. Poate sa explice cineva de ce nu mai e la top? Aproape toate recenziile de pe topicul ei sunt la superlativ. Asa vrem sa incurajam putinele fetele care au atitudine pro-client si ofera servicii ireprosabile la preturi accesibile?
  9. Am contactat-o si eu. Am stabilit o ora, dupa care m-a grabit daca pot sa vin mai repede, dupa care m-a lasat sa astept in frig pana termina de vorbit la telefon. Deja imi pierise cheful da am zis hai sa o vad totusi. Cand m-a chemat sus in sfarsit m-a asteptat o chestie mica cu o atitudine plictisita cu tigarea in gura. Apartament trist, plin de fum, ea mai bruneta decat in poze. Era imbracata doar intr-un maieu si in jos nimic, nimic deosebit. Nu parea ca merita 200 de lei ce urma sa se intample asa ca n-am stat.
  10. Am fost azi pentru prima oara la Luiza. Totul a fost super. Programare facuta usor prin whatsapp. Comunicarea a fost ok, mi-a trimis pin cu locatia. Atitudinea placuta si politicoasa din partea ei. La locatie nimic de reprosat. Fata mi s-a parut foarte frumoasa. Un zambet care iti incalzea sufletul, ochii superbi. Corpul inspre slim. Bruneta. Daca ar trebui sa ii gasesc un defect ar fi sanii cam lasati dar pentru mine nu a fost deranjant, nu ii ia din farmec. In timpul sexului statea cum o puneam. Nu se fereste ca altele. Nu m-am simtit grabit deloc. Achitat 100 de lei pentru un numar. Se pare ca exista si servicii de calitate la pret decent. Pentru mine e clar de revenit.
  11. Cat costa o ora de sex + bdsm cu de toate? Inteleg ca ai tot felul de pachete dar as prefera ceva care sa includa tot. Aceasi intrebare pentru 2 ore. Mersi.
  12. Buna, Ieri am cautat pe forum numarul de mai sus 0734501347 si nu mi-a dat nici un rezultat. Mentionez ca am setat la filtre "Oriunde" si "Titlu si continut". Asa ca am ajuns la tzepara si ca sa nu isi ia altii tzeapa am lasat o recenzie cu nr de telefon in filtru. Cineva a intrat si mi-a zis ca mai are topicul asta si a rugat moderator sa imi inchida postul. Intrebarea mea e de ce nu gasesc nimic cand caut dupa numarul de telefon 0734501347? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...