Sari la conținut

lord001

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre lord001

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

2.527 citiri profil

lord001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputație

  1. Jale....variază prețul după soare. A venit să rupă turiștii pe litoral. 🤑
  2. Am revizitat aseara o fata aparte în peisajul local. Naturala cu servicii de calitate și accent ardelenesc autentic. Păcat ca zăbovește cam puțin prin zona.
  3. M-au atras la fata asta ochii mari, verzi, corpul suplu si fundul bombat care face furori pe strada intr-o pereche de jeansi mulati. Astfel am revenit in micuta garsoniera de la cet. Aaa si sa nu omit mintea acestei tipe e un amestec de sinceritate, interes, materialism onestitate, sexualitate. Hainele au zburat repede dupa o tigara si putina conversatie iar corpul ei frumos si-a dezvaluit formele bronzate. Ma simteam aproape coplesit si ca un copil neexperimentat tinand pentru prima data in maini tatele unei fete. Pielea fina si roz din zona sfarcurilor ei superbe, generoase si extrem de sensibile la atingere ma atrageau ca un magnet dorind sa le sug sa ma joc cu limba sa le musc. Ne-am napustit unul asupra celuilalt si ne-am prabusit in patul plin cu perne. Am aterizat dedesubt fiind rasfatat cu sarutari pasionale care au devenit ulterior de-a dreptul fierbinti. Mi-am trecut mana prin parul ei in timp ce limba-i se-nvartea exploatand zonele cele mai sensibile ale penisului. Nu vroiam sa o imping prea tare fiind condus de instinctul ce-mi spunea sa obtin totul de la ea desi eram tot mai putin capabil sa ma stapnesc. Mi-am strecurat mana intre picioarele ei si la naiba era uda. Receptiva, gemea usor la atingerile mele iar corpul parca i se infierbanta raspunzand evident. Toate sunetele, vibratiile, pulsatiile mi se duceau direct in pula care pulsa necontrolat. S-a uitat la mine si parca voind sa schimbe viteza s-a arcuit deasupra mea infigandu-se usor pana ce glandul a disparut iar dupa cateva secunde de desfrau....relaxare in care parca ne priveam reactiile si-a indreptat spatele prinzandu-ma ca intr-o menghina. Devenea tot mai curajoasa iar contractiille si miscarile de dute vino ma cuprindeau din toate partile doborandu-ma. Doream insa mai mult asa ca am trecut deasupra ca o persoana flamanda in fata unei delicatese. Am simtit imediat picioarele-i frumoase care m-au cuprins si strangans puternic impingandu-ma adanc. Lucrurile scapau usor de sub control si uitandu-ma la chipul ei imbujorat care exprima dorinta deveneam tot mai excitat. La scurt timp am simtit sangele care incepea sa clocoteasca, muschii din ce in ce mai contractati si modul in care corpul ei tensionat atingea vibrand placerea. Am respirat adanc dand-mi drumu' timp in care penisul imi pulsa iar erectia se pierdea. Curatenia, nota aceleasi ca data trecuta, Elena (in opinia mea) parca mai buna.
  4. Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa .....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!!
  5. Era acum cateva zile cand am vizitat aceasta domnita tanara si frumosa. Imediat ce ne-am vazut parca am intuit ca va merita ora alocata inca din discutiile initiale. Garsonoiera de la CET nu te da tocmai pe spate insa e curat iar patul destul de larg. Cu o amabilitate surprinzatoare domnita comunica fara dificultate, prezinta detaliat serviciile si pare invelita cu modestie. Corpul ei tanar si carnea tare mi-au trezit repede pula care la scurt timp era devorata de frumoasa noastra. Toata aceasta turnura m-a facut sa omit faptul ca baza pulii era ferm prinsa si stransa cu mana. Nu mai puteam astepta, parca simtindu-ma ca vreau sa scap mi-a luat sacul cu testicule in gura salivanda. Solicit guma si o intreb daca este pregatita de un futai adevarat. Mi-a replicat zambind; -Nu-ti imaginezi cat de buna de pula pot fi! Am pus-o in 4 labe si dupa ce mi-am frecat pula cateva secunde de intrare (fiind transpirat deja pt ca aerul l-am observat la final) am patruns tot intre bucile ei calde si umede. Gemand in tandem cu respiratia mea parca simtea ca nu mai rezist mult si a sarit din pula intorcandu-se cu fata. Momentul l-am primit ca un joc erotic dar si ca o bula de oxigen. A inceput cu contre superbe in care simteam coaiele izbindu-se salbatic de bucile-i fierbinti. Inca ceva lovituri de pula in ea si am inceput sa-mi dau drumul pe sfarcurile jucause si ferme. Aproape in colaps m-am prabusit pe cearsaful alb. La scurt timp dupa refresh si hidratare am fost alintat cu un mic masaj. Timpul parca se topise asa ca mi-am luat hainele pe mine si promitand sa revin m-am indreptat spre iesire. Am lasat 130 pentru o partida reusita in care m-am simtit bine.
  6. Am ajuns si eu la noua locatie a Larisei insa doar pt o singura finalizare deoarece colega avea o programre la scurt timp. Larisa este o bunaciune mai ales daca ramane pe tocuri. Primire ok, curat, servicii fara repros.....stie ce face. Din cauza timpului scurt n-am reusit sa-i cunosc colega insa imi rezerv surpriza pt data viitoare. Amenda 100ron. Sociabila, mi-a expus cu scuze inca din momentul telefonului aproape dublarea tarifului incercand sa argumenteze ca a venit vara etc. Dreptul ei. Sper sa revin curand si am feeling-ul ca Larisa este in plina ascensiune cu sanse ca vara asta sa devina una dintre actritele principale.
  7. Daca a crescut cererea ......cred ca si- a dat filtre numai la clientii care lasa bacșiș.
  8. Cred ca e cazul pentru noi promovari pe aici !!
  9. Avem niste studii in spate dar muncim din greu ...... (in pat). Suna cam ciudat totusi !!!
×
×
  • Creează nouă...