Sari la conținut

pinocchi88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pinocchi88

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

pinocchi88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Buna Tuturor. Nu vreau să bag frica în nimeni dar caut persoane cu experiență din lumea asta a plăcerilor. Acum vreo 3 luni am fost la o domnișoară, pentru un oral, care din cauza naivității mele s-a petrecut neprotejat. Grija mea atunci era ca după am avut usturime la nivelul penisului, care a trecut după o zi. Atunci am mai postat situația mea și câteva persoane au scris că nu este fapt de grijă. Am mai citit de atunci că prin sânge se poate contracta cele mai periculoase , hiv, gonoreea , chalmidya. Aș dori ca cineva care a trecut prin asemenea situații , sau persoane care au cunoștințe solide, din propria experiență, să-mi ofere ceva informații, sau opinii de care pot beneficia. Grija mea este ca nu cumva contractam ceva, și nu sunt conștient de acest lucru. Simptome nu am produs de atunci, despre care am citit. http://en.wikipedia.org/wiki/Sexually_transmitted_disease Mulțumesc anticipat pentru orice părere.
  2. Recenzia ta chiar mă incită, wow, , deci ea se numește Daria ? Foarte bine, trebuie să trec pe la ea în vizită. Cam cum arată blondă brunetă și cam câți ani are ? (scuze sunt cam foarte curios, ca un băiețel la despachetarea cadourilor)
  3. Bună, . Se poate contacta pe tine via e-mail sau messenger ? (Aș avea întrebări legate de un topic, dar nu este legat de programări sau de servicii.) Dacă cineva mă poate ajuta cu informații, aș fi recunoscător. Salut, tuturor. Sărbători Fericite!
  4. Scuze , da circumferința am referit...acuma nu sunt așa de mare și eu, poate că că mă supraestimez....dar mai bine lăsăm subiectul . Mai mult îmi circulă prin minte să nu am căpătat ceva, nu cred, dar mie frică, și acuma trebuie să aștept. Apropo de comentul Doamnei Cassy, referitor la normal, pare că eu sunt puțin peste normal, o față de a mea îi fericit acuma
  5. Bună tuturor, Nu am știut unde să scriu, sunt puțin cam panicat. Am avut parte de un sex oral neprotejat (din cauza naivității mele), și după vreo 10-15 minute după act am avut o senzație de usturime la nivelul penisului, pe piele, nu în tract urinar. A trecut senzația, de atunci (după 2 ore, iar actul în sine s-a întâmplat de vreo 4 ore) nu simțeam nimic extra în timpul urinării, nici pe piele. Escorta a precizat că ea merge la doctor, și că are analizele în ordine. Mi-ar trebui un sfat, cum să procedez, ce să fac, dacă era ceva normal sau dacă există cineva care a pățit la fel, ce a făcut? Sper ca adminul o să mă ierte. Mulțumesc pentru înțelegerea tuturor.
  6. Bună tuturor. Am luat gura în dinți am sunt-o, ea a răspuns timid, am stabilit ora, și serviciul, un masaj de relaxare un oral și finalizare pe corp. Ajungând acolo poate pre devreme a mai așteptat o sun întreb care e adresa precisă, apartament ok banal, puțină necurățenie puțină dezordine. Domnișoara nu arată, ca un fotomodel, dar asta nu este un minus . Ne salutăm intrăm în camera păcatelor, banal o saltea pe jos, pe care pui hainele, între timp ea tot vorbea non stop, despre servicii, despre ce face, a avut un accident de mașină, etc. (dialog banal) Dezbrăcat amândoi, pe pat, ea mai întreabă de servicii, răspund că rămânem cum am stabilit la telefon. Un masaj banal, fără ulei sau cremă, mai mult atingeri. Mă întorc întreb de prezervativ, ea zice că nu are, offff, întreb iarăși dacă nu găsește undeva, ea zice că tot a căutat, dar precizează că e curată, merge la doctor și nu are nimic, eu naiv accept, hai să încercăm. Unul oral banal, nu mare lucru, atingere gurii ei este plăcută, folosește mâna, e ok, a ieșit o dată la telefon cred. Nu eram foarte atent, mă interesa mai mult oralul decât ce se întâmplă mai precis. Nici nu am avut erecție maximă, nu părea că îi place așa mult oralul, poate la un moment dat încerca un deep dar nu ieșea, nu știu dacă eram prea gros sau lung pentru ea dar, 15-16 cm am grosime și aproape 18 la lungime se părea că nu prea plăcea.(știu doar măsura mea, acuma fiecare fată este diferit, la una e ok la alta îi mic, etc.) Repede a trecut timpul, cred au trecut vrea 10 minute și am terminat glorios în gura ei, deși stabilisem altcumva așa s-a nimerit. (de mult nu am avut un orgasm, așa că nu puteam să țin). Ea a scuipat repede, se pare că nu plăcea gustul. Îmbrăcat și plecat repede, nu mă simțeam așa satisfăcut, nu doream să mai stai mai mult. Notele: aspect: 6 igiena: 6 (putea să se prezinte mai frumos) locație: 6 oral: 7 Tarifa: 70 RON P.S. În drum spre acasă mai aveam puțină senzație de usturime pe penis, sper să nu fie nimic, ajungând acasă am tot citit diverse articole despre bolile de transmisie sexuală, sper că era ceva banal a trecut senzația, dar încă nu sunt liniștit. Chiar îmi fac griji acuma. Concluzie...nu m-am simțit așa forte bine, nici rău, dar nu cred că o să revin. Așa pentru viitorii clienți, are trebui să ofere un duș, să ai prezervative la mână (10 lei), un ulei de masaj...8-15 lei (care se ține mult plus nu ai cum să folosești mult, puțin ajunge din el). Eu nu doresc să revin la domnișoară, din cauza distanței (plus câinii vagabonzi, erau să mă atace), ca pentru experiență o recomand. Fiecare are o altă opinie.
  7. Clar nu are punct negru în ochii mei, nu mi-a părut bine, dar acuma încolo mă incintă faptul că mi-a promis reducere... iar eu, cu sau fără reducere încă sunt interesat. , dar pentru data viitoare nu vreau să fie situația că eu îi explic frumos iar ea să nu înțeleagă. Deci să fie mai clar, nu vreau ca reducerea oferită să distrugă dispoziția ei și al meu, la următoarea întâlnire (care precis o să se întâmple, cel puțin eu mai încerc). Ea nu a scăpat, încă Dar, o întrebare dacă se poate, ce dictează etichetul acuma? După cât timp este acceptabil o următoare încercare ?
  8. Salut la toți. E asta nu o este frumos, cel puțin din partea maseuzei. Am sunat după ora 3, fiindcă încercasem deja de vreo 3 săptămâni dar atunci nici nu ridicat receptorul. Acuma a fost promtă, a răspuns cu un glas subțire puțin cam redus la volum, dar totuși simpatic. Am întrebat, cu o voce plină de anxietate, de anunț, de prețuri și servicii, na aici era problema nu înțelegeam, era prea tăcută vocea, dar eu și așa eram interesat, îmi amintesc de 40 RON în sus, era ceva cu 60, după care nu am înțeles. Întreb de programare, ea răspunde că doar după ora 6, eu înțelegeam 7, întreb iarăși, ea încearcă cu o voce mai tare că ora 6. Răspund ok, te rog atunci la ora 6, ea întreabă de nume. eu răspund. Eram pregătit de să închid, ea întreabă și adresa nu doresc, răspund că deja știu adresa, am citit aici de pe site. Numai numărul nu știu. Ea mai explică că la blocul spray, zic ok, și mulțumesc, și un ciao pentru rămas bun. La ora 5 și cred era 50 minute o sun, gândeam undeva că am venit poate devreme, dar nu credeam că e o problemă, ea răspunde, zic că pentru programarea de la ora 6 și mai adaug că sunt în zonă. Iar ea răspunde că uite nu are chef în seara acesta pentru clienți, și cere scuze, nu așteptam răspunsul acesta dar se mai întâmplă. Zic cu o voce lipsită de speranță, bine ok. Iar ea mai adaugă că pentru data viitoare am o reducere. Accept și iau rămas bun, mă duc acasă exasperat. Acuma nu reproșez domnișoarei nimic că nu are sens, se mai întâmplă, sper că data viitoare o să încasez acea reducere.
  9. Salutare tuturor! Luându-mi inima în dinți și eu am sunat să încerc norocul, fiindcă mult timp a trecut de când am fost atins de cineva, cu drag și blândețe, mai ales că nu sunt un Don Juan sau Casanova, mai ales că stima de sine, la mine este sub zero, poate deja clinic, oricum, înapoi la recenzie. Am încercat alte saloane, cu gândul la preț, că nu prea am avut multe de sacrificat. Am sunat din prima a ridicat și cu o voce hotărâtă și feminină am fost întâmpinat, am întrebat dacă anunțul este valabil, încercând cumva să ascund anxietatea din voce, inima mea deja lucra pe la 140-150, efectiv aproape îmi era frică, dar am rămas hotărât. Ea a răspuns pozitiv, îmi întreba dacă doresc detalii, am zis da, dacă se poate. Informațiile împărtășite sunt exact acele pe care puteți citi de la alții care au apelat la domnișoară. Am stabilit ora programării, cam pe la 15:30, întreb care este adresa, ea amabilă îmi zice și închid. Mai uit prin recenzii, pe google maps ca să văd exact locația. Era o zi cu cer senin, o zi de toamnă foarte frumoasă. Ajung la fix la blocul respectiv, o sun, nu răspunde, aștept (în momentul acesta bărbații, mai ales cei fără experiență gândesc că băi tocmai joacă cu tine, azi nu o să ai parte de nici o joacă), dar la al doilea încercare îmi răspunde și cere să aștept vreo 5 minute, mă gândesc că poate că are încă un client sau ei trebuie puțin odihnă. Aștept vreo 15 minute, (în acele 15 minute aveam o anxietate de numai) și mă sună, pulsul meu atunci sa crescut enorm, nu știam să decid că e anxietate sau emoții, cred că prima era. Ajung, îmi deschide ușa stă în spatele ușii, totul derulând ca în filmele romantice, întâlnirea în taină,etc., intru și o față cu un corp, și o înfățișare, care te captivează, fata era ca ardeiul iute. (poate că eu sunt prea naiv, dar chiar m-a plăcut doar să mă uit la ea). În fine intrăm și stabilim ce aș dori eu, o oră o finalizare, și nud (80 lei) o și plătesc, îmi și scapă banii din mână, mai glumim pe seama mea cât de neîndemânatic am fost. Iau dușul oferit de ea, prosop curat, cearceaf pare ok, fac dușul era deja ooo aproape ora 4. Intru în cameră, iau prosopul, mă așez pe față cu prosopul peste mine. Intră ea în cameră, complet nud, și wow deja sunt surprins că arată foarte frumos, doi uitasem că cerusem de la ea să fie nud. Mult a trecut de când am văzut o fată frumoasă nud pentru mine. Ea se așează lângă mine și ia prosopul și mă stropește cu ulei pe spate și se așează pe mine muncă ei e formidabilă, deci te lucrează forate bine, bine poate că sunt clienți cărora nu le place tare, dar dacă te poți relaxa masajul poate fi excepțional. Începem să vorbim, dialog normal, casual, ca între două persoane. Așa de bine te relaxezi că uiți de timp, că sunteți amândoi nud, pe lângă că are un corp frumos, o siluetă feminină atrăgătoare, este foarte sociabilă, râde, e firea aceea care ai vrea tu ca prietenă. Pierd noțiunea de timp, și deja sunt întors cu fața spre ea, fără erecție dar ea este foarte pricepută cred, și nu vreau să pierd contactul vizual cu ea, tot ce face când ești deja întors pe spate, e foarte frumos și excitant. Întreb de mângâieri, ea permite oriunde, numai nici o penetrare, și iau și eu uleiul, o stropesc corpul ei, cu degetele mele lungi încep și eu să fiu puțin tandru cu ea. Pe spate mângâieri, pe burtică, fundulețul ei, sânii, sfârcurile, zona intima, având grijă să nu cumva să introduc un deget dar să alunec hotărât printre buzele ei în zona intimă wow este foarte frumos folosește sănii, are sâni generoși nu sunt mari dar proporționali cu ea. A ieșit după ulei, poate că picioarele mele erau cam prea păroase, asta e, măcar puțină masculinitate să fie. Dacă o lași în control, ea știe ce și cum să facă, chiar o să-ți placă și vizual și la atingere, cel puțin eu așa simțeam. Are grijă să nu te strângă prea tare, dar să te excită la momentul potrivit, ruperi de ritm, dacă nu implementa ruperile deja aș fi terminat prea repede. Nu fură din din timpul clientului, finalizarea era una grandioasă, ea pe mine cu spatele la mine, m-a mânuit în așa fel că uitasem să avertizez că este ca o armă de mitralieră, așa că poate primele două jeturi poate că s-au dus direct pe sânii și fața ei, iar cred ce a rămas pe burtă, pe pat... a fost extraordinar, trebuia să stau așezat puțin pe pat. Îmi cer scuze pentru că nu l-am avertizat. Înainte să se ridice, o strâng de talie nu o las pentru o clipă, și sărut fundulețul ei, ea mulțumește. Mă ajută la curățat, și iese, fac dușul mai schimbăm o vorba după, promițând că revin la ea, deja devenise întuneric afară. Notele : Locatia : eu dau 7-8 , nu sunt adeptul luxului, camera era simplistă, apartamentul aranjat. Cristina : 9-9,5, arată foarte bine, cum trebuie la o fată tânără de vârsta ei, îngrijită sexy, zâmbitoare Atitudine : amabila si zâmbitoare pe tot parcursul masajului, bine o dată a ieșit după ulei, o dată să deschidă ușa, dar asta nu scade nota în ochii mei, 9, poate eu eram puțin anxios sau aveam emoții Prestația : masaj relaxare 9.5 . masaj erotic - era plăcut, întâi numai mângâieri scurte, ca să te excite, după care intra în treabă 9 . Igiena : 10, ea nu era epilat total, dar nici nu trebuie suntem oameni normali, avea puțin păr în zona intimă, care o făcea pe ea mai dorit , cel puțin de către mine pare mai feminin, părul ei prins să nu deranjeze masajul, dar e normal nu poate nici fiecare femeie să fie epilat perfect 24/7, avea un aspect fizic îngrijit și asta are importanță. Concluzie: pentru masajul de relaxare combinat cu masaj erotic și o finalizare, suma de 80 lei la nivelul Clujului este o sumă bine investită, mai ales a domnișoara Cristina. Ea este foarte amabilă,sociabilă încearcă ca clientul ei să se simte bine de fiecare dată, poate că eu eram puțin norocos în acel zi. Cred sincer că dacă și clientul este amabil, are respect față de domnișoară și ea o va trata la fel pe client și asta crește valorile serviciilor. Acuma poate că relatarea mea pare una idilică, fiind prim experiență de genul, plus și sexuală. O seară plăcută la toți !
  10. Bună tuturor, Încă mai funcționează acest salon în Grigorescu ? Fiindcă ultima vreme, ultima lună, nu prea am citit recenzii despre prestări de servicii... O zi plăcută vă doresc.
  11. Mersi mult pentru sfat. Asta mă liniștește Mersi încă o dată. Încet cu timpul să o aplic în practică. O zi faină.
  12. Bună tuturor. Încep ca și alții care au postat deja pe forum, și eu sunt încă virgin, și ma-m gândit și eu să aleg cu grijă o domnișoară din oceanul de estrogen de pe forum și să îi fac o vizită. Trecut de 23 ani (student, Cluj), nu prea am avut relații de cuplu, sau pe cele pe care aș fi putut avea eram așa de prost că nu observam lucrurile sau pur și simplu îmi era frică. (Asta e prostia mea, aici nu intru în detalii că nu interesează pe nimeni, numai gândeam să menționez faptul, cred că știu și înțeleg că o aventura la domnișoară de companie nu este un înlocuitor pentru o relație naturală și sănătoasă.) Am citit de pe forum postările altora cu și fără experiență ca să învăț câte ceva din experiențele și întrebările altora. Înțeleg acel aspect să nu zicem la domnișoară ca suntem virgini, dar oricum ei dețin controlul fiindcă noi ca clienți fără experiență nu știm sau știm foarte puțin despre ce o să ne aștepte, sau cum facem față la acele lucruri sau experiențe pe care o să împărtășim la aventura respectivă. Eu personal vor să merg la domnișoară de companie ca să pun mâna pe ceva experiență în domeniul de a face dragoste, fiindcă fiind un novice la departamentul respectiv, vreau măcar ceva experiență pe care mă pot baza, sunt conștient că asta nu mă va ajuta să devin un pețitor mai bun pentru fete (sau o singură întâlnire nu schimbă mare lucru), dar o vreau pentru mine, dar nu într-un mod egoist, vreau să o ofer și eu plăcere. Știu că o să fiu privit ca un idealist sau ca o persoană imatură, dar simt că momentan asta îmi lipsește. În fine după atâte vorbe plictisitoare, întrebarea mea este următorul (pentru cei care au experiență, ): Dacă menționăm domnișoarei faptul că suntem virgini, dar menționăm și acel lucru că vrem să facem dragoste și să căpătăm experiență de a fi amante mai bune, oare se poate înțelege cu domnișoara și să ajungem la un numitor comun? (am căutat pe forum riguros în ultimele luni, în topicul pentru Cluj, și am considerat-o pe Gina, avea recenzii foarte bune, prin postările la adresa ei pare o a fi o escortă care vrea ca clientul ei să se simte bine.) Sper că nu am plictisit pe nimeni, și sper să nu fiu banat pentru postarea mea.
  13. Mulțumesc mult pentru info, chiar nu m-am gândit de piața. Dar invață omul, acum incolo o să dau o privire și acolo. O zi faină. :bye
  14. Sunt nou aici așa că, bună tuturor . Nu știe cineva dacă fetele au un număr de telefon nou sau, o adresă de e-mail ? Mulțumesc anticipat! :bye
×
×
  • Creează nouă...