Sari la conținut

sexu.!.

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sexu.!.

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    giurgiu

Vizitatori Recenți Profil

1.962 citiri profil

sexu.!.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

124

Reputație

  1. S a haladit si ea. A uitat ca o sugea pe 50 lei pe la padure si inghitea tot. Acu vrea 30 in plus pt ON :))
  2. Doinita :)) cine o stie personal bine. Cine nu... se pare ca ia teapa. s a mai schimbat fata in ultimul timp dar daca vrea poti avea parte de cel mai cel oral din viata ta.
  3. Voiai sincer sa o fuți sau sa o pui la un test din materia de facultate?
  4. 0726880840 Tu pui anunt fara sa l citesti complet? In poza numarul e aiurea.atat a fost si ea in stare sa retina din el. Pe anunt apare ok numarul. S au mai plimbat pozele alea pe aici pe site acum ceva vreme.
  5. O fi fost . Servicii ok pt pretul cerut. la 100 face si anal. Pt cine vrea e indianca clar dar are comportament ok. Atat momentan ca sunt pe fuga. Si da curul e mare. mare dar primitor.
  6. Acum sa vezi cartela blocata. Toate au sarit deja pe tine. Ma frate voi ganditi sau aveti 13 ani?
  7. Se pare ca si a tras si colega acum. Sau de fapt realizez ca deja avea. 0730966460 gasit pe a.t. si recunosc camera . Balena asta m a primit in locatie cand am ajuns spunand ca este doar o prietena in vizita si pt ca protagonista era in dus m a primit willy. Imediat ce a iesit infectata din dus grasa a parasit locatia. Cred ca pleaca una cand are cealalta client. Pe at asta cu 0730966460 are foto reale din garsoniera de lucru.
  8. Are abonament pe firma ce stim noi. Cu aia de la subsol ai minute incluse nu e extracost.
  9. O dai la intors ca o curva virgina in plm. Dupa ce ma injuri ca un jeg de toate cele acum te convingi ca ai gresit si incerci sa o dregi. Sau poate ai sunat o si ai vazut ca am dreptate. Tu ai confundat anunturile si in loc sa verifici ai sarit la gatul meu cu expresii colorate si mari vorbe de duh. Nu am facut in viata mea o recenzie falsa si nici nu voi face niciodata. Citeste tot mai atent si vezi ca esti pe langa. Am specificat de la inceput ca aia e alta
  10. Va multumesc de sfaturi. Desi nu am ajuns sa ating nimic pe acolo maine am programat un control . Ma gandesc ca desi iesise proaspat din dus , chiar daca eu am observat la timp si nu am atins nimic in zona e posibil sa se fi atins ea cu mainile si dupa oral sa am surprize. Acum ramane stresul pana voi afla ce si cum. Oricum fata ar trebui evitata pana ne lamurim ce si cum.
  11. Arata destul de bine. Strict aspect fizic i asi da 8 . La fata nu e cine stie ce dar are corp. Are 2 cezariene si putina celulita pe burta. Dar nederanjant. Ce poate deranja cred, in vorbire este cam raraita si inceata. **spam editat**e probleme cu dantura in fata. Labiile chiar nu sunt mari . Sanii nu ma pricep la marimi dar nici mari nici mici. Pt 2 copii declarati chiar nu sunt lasati dar nici de fata mare. Oricum serviciile repet sunt de fast si very fast fuck.
  12. Eu le intreb special toate astea inainte sa ajung la ele. Ca regula le ignor cand zic da. Cu tepara asta eram pe graba , am mers direct dupa ce mi a dat locatia si dupa ce am ajuns in camera am stat vreo 5 minute de povesti. Asa mi a facut si oferta de neprotejat. Pt user_x nu e aceeasi fata cu linkul tau. Daca te uiti atent la poze asta are picioarele mai subtiri decat mainile mele, aia a ta pare mai bulanoasa. Ca sa terminam un km de posturi aiurea cine vrea o poate suna si cere detaliii. Eventual intrebata daca nu a lucrat prin militari si se lamureste situatia. Cand am fost eu era singura in locatie acum e posibil sa aibe colega. Am mai vazut ca apare anuntul ei si inca unul concomitent cu zona budapesta.
  13. Ai reusit sa mi arati ca esti un dobitoc fara sa te bage cineva in seama. Dai si tu din cur poate te fute cineva . Du te si linge o in pizda daca esti atat de indragostit de ea. Aia nu e nici o roxy dar tu esti prea prost . Sun o sa ti dea adresa retardule " serban voda 43". market la parterul blocului scara de bloc 3 in atanga fata de market. Desi nu am avut niciodata vreun conflict cu nimeni aici sari tu sa mi sugi pula repede si incepi cu injuraturi sa arati tu ce zmardoi cacat esti. Sida pe capu tau sa fie si sa fii sanatos 3 zile de alaltaieri incoace. Prea va credeti zeii pulii mele toate zdrentele . Am zis destule ca deja mai mult nu meriti la asa caracter de cacat ce ai.
  14. Mai fratilor parca nu stiti in ce oras traiti. Rar spre deloc au fost fete aici care sa si dea numarul in public. Aveti chef de ele langa casa si nu aveti prieteni sa va recomande? Ok. Faceti seara cateva plimbari cu taxi. Din vorba in vorba aduceti si asta in discutie. Va rezolva baietii. Oricum fiti constienti ca nu veti gasi spuma aici . Cele cateva de calitate sunt in circuit inchis prin bmw uri la colorati si de multe ori iau calea capitalei. Eu rar mai apelez la locale. E mai ieftin sa ma plimb prin capitala decat sa iau toate rebuturile de la noi sau figurantele.
  15. Eu i am spus de la inceput ce si cum. Plangea si miorlaia de la crema de si a bagat o in cur ca o ustura. Cand am vazut o la inceput si ne am recunoscut am dat sa plec, ea a insistat sa raman . I am spus raspicat ca vreau anal daca raman. A acceptat. Eu ce vina am? Ca nu i am lasat banii ca in trecut si sa plec? Asa am tot facut multi si azi nu le mai dai de nas. Ea a vandut eu am cumparat. Daca nu o duce capul ala defect(si nu. Nu jignesc chiar cred ca are ceva probleme sus) sa dea 15 20 lei pe un lubrifiant cand ofera cur la meniu.....
×
×
  • Creează nouă...