Sari la conținut

mihai_2013

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihai_2013

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

4.059 citiri profil

mihai_2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Salut. Am sunat-o si eu pe Bianca in dimineata asta sa verific daca este adevarat ca s-a retras si domnisoara mi-a explicat ca nu este adevarat si ca a avut telefonul inchis din cauza faptului ca a fost acasa pentru cateva zile. Intr-adevar, cineva a incercat sa ii fure identitatea si a profitat de faptul ca ea a avut telefonul inchis cat a fost acasa. Asa ca, sunati cu incredere, domnisoara inca este activa.
  2. Din cate stiu eu, duminica nu este disponibila... Daca tin bine minte, programul ei este de luni pana sambata, intre orele 10.00 - 22.00.
  3. Salutare. Din dorinta de a avea parte de o partida de sex de calitate am apelat din nou la serviciile acestei domnisoare, caci nu mai trecusem de ceva vreme pe la ea, insa trebuie sa va spun ca de fiecare data plec multumit de prestatiile ei. Ca sa n-o mai lungesc, sunat, programat si ajuns la locatie. Acolo gasesc aceeasi domnisoara draguta, cu zambet larg, bucuroasa sa te vada, parca e amanta ta si te asteapta dornica.... Dupa ce am stat la o tigara si am mai vorbit de una de alta, am mers la dus impreuna, unde am si inceput preludiul, caci ea nici nu a asteptat sa ajungem in pat ca a si inceput cu un oral demential, chiar sub dus. Am ajuns si in pat, unde a continuat oralul, cu DT foarte bine executat, a dat atentie zonelor adiacente, simteam ca explodez cand se uita la mine in timp ce o avea toata in gurita. Am trecut la NP, am schimbat pozitii, si in tot timpul asta am concluzionat ca tipa e putin nimfomana. Finalizare pe sani si ce m-a uimit a fost ca ea a inceput sa se joace cu sperma pe sani (mai rar escorte care sa faca asta, de aici concluzia ca ii place). In fine, am mers la dus si dupa tigarea de final m-am imbracat si-am plecat. Iata si notele: Locatie: 10 (apartament curat, de lux, prosop curat) Aspect fizic: 8 (intr-adevar, cateva kg in plus) Oral: 10 (fara cuvinte, este punctul ei forte) Normal: 9 (accepta orice pozitie si se implica) GFE: 10 (nu se uita la ceas) Am platit 200 de lei si am stat aprox o ora. V-o recomand, eu ii sunt client fidel. :clapp
  4. Salutare, din nou, tuturor. Mi-a recomanfat un prieten o domisoara noua in Arad, o cheama Crys, sta in micalaca, pe langa gelateria Venetia... Stie cineva ceva despre ea? Ceva recenzii?
  5. Salut Vreau sa fac si eu o prima postare. Am citit un anunt care mi-a atras atentia si am sunat acum cateva zile. Mi-a placut vocea domnisoarei de la telefon si ne-am si inteles in privinta pretului, adica 100 de lei 30 de minute si 200 de lei o ora, motiv pt care m-am intalnit cu ea. Cand am ajuns mi-a deschis o domnisoara de vreo 25 - 26 ani, inalta, cam 1,75, in jur de 65 - 70 kg. Locatia este ok, un apartament mare, curat, aflat in micalaca vis-a-vis de Profi. Dupa ce mi-a oferit o bere, care este din partea casei, am mers impreuna la dus. Dupa dusul cu mangaieri si sarutari, am mers in pat, unde domnisoara a trecut la un oral, fara prezervativ, facut cu multa pasiune, de unde am dedus ca ii place, cu deepthroat, lins pe coaie, executat foarte bine, din punctul meu de vedere. Dupa care am pus prezervativul si am trecut la un sex salbatic, in toate pozitiile. Deci, eu o recomand cu incredere, nu prea gasesti ca ea in Arad locatie: 10, (e usor de ajuns) aspec:t 8 igiena: 10 GFE: 10 (e dulce, sau cel putin asa s-a comportat cu mine, se implica, zambeste in permanenta) Oral: 9 (destul de bun, fara sa foloseasca mainile) Normal: 9,5 Per general: 9 Sunt multumit de prestatia ei, in fine... eu unul am sa mai revin !
×
×
  • Creează nouă...