Sari la conținut

standby

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre standby

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

standby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salutare, Doresc sa va impartasesc o experienta cu o excorta pe care va recomand sa o evitati. Locatie langa hotel central. Programare telefonica 250/ora cand ajung cere 300. Zic, poate nu am inteles.ok. Fata nu arata ca in poze, tatuaje prost facute si taieturi pe mana. Ii spun ca platesc o ora sa nu ma grabeasca dar tot o face intr-o romana greu de inteles. In locatie este destul de frig, dealtfel nici eu si nici ea nu ne-am dezbracat ca nu era confortabil. Fac prima finalizare dupa 15 minute si ea imi spune ca daca mai vreu sa vad o colega de a ei care este in camera alaturata. Ii spun ca nu doresc. Pleaca din camera si se intoarce cu un telefon in mana programand un alt client. Ma intreaba daca ma deranjeaza ca urca un alt client.(practic ma dadea afara) Ii raspund ca nu poate programa un alt client in ora platita de mine. ea raspunde ca am dreptate si pleaca din camera fara sa se mai intoarca 5 minute. Nu am fost vre-o data cu o excorta mai dezinteresata de client decat aceasta si mai obraznica.
  2. Am fost eu la ea. Nu este cea din poza fata este siliconata si tatuata. M-a intampinat doar in bichini cu cravata la gat. Foarte fardata a inceput iun oral.Dupa ce mi-am dat drumul in gura ei a iesit din camera si a mers la baie. Dupa ce s-a intors a continuat oralul.Era foarte cald.Am cerut voie sa ma duc la baie sa ma spal pe fata intrucat imi intrase transpiratia in ochi. M-a refuzat spunand stau ca s-a chinuit sa o ridice.A trecut la un sex normal fortat pana cand am intrerupt-o spunandu-i ca m-am saturat. Prin telefon a acceptat sa imi faca anilingus, nu am mai avut chef. Dezamagit si nesatisfacut am sunat la un alt anunt...surpriza tot ea. Pe masa avea vre-o 6 telefoane de serviciu.Probabil ca presteaza mai multe in locatie. locatie: ARED 8 curat dar fara aer conditionat. Fata: tencuita cu mult fard, corp ok, jos cam uzata. GFE: 2 sex oral: 8 accepta finalizare sex normal:5 cadou:300/ora, am plecat in 30 minute. Parerea mea este ca trebuie evitata.
  3. Fata este cea din poza. Am fost la ea si am facut doar masaj. Era convinsa ca nu sunt prima oara, probabil lucreaza mult si din acest motiv uni au prins-o mecanica. Cu mine a fost draguta, Am facut dus inainte si dupa. Mi-a oferit bauturi. M-a intrebat daca doresc sex, dar am refuzat, era foarte cald, i-am consumat un bax de servetele. Fata este draguta are inceput de aripioare pe coapse. Masajul la corp a fost slabut dar a compesat la instrument. a mimat gemete, am mimat si eu in compensatie si am fost fericiti amandoi Masaj: 7 Cadou:100 lei
  4. Inteleg acum ce vrei sa spui. Doar ca faci o confuzie. Am precizat ca e vorba de jessica prezentata in primul post din acest topic. Poza este reala, celelalte poze la care faci referire ca ar fi false au fost prezentate in alte postari. Fata e reala, are i cont pe acest site.
  5. Am precizat ca sunt 3 ani de atunci si nu imi aduc aminte unde in timisoara este locatia. Am lasat masina mea si m-a dus taxi intr-un cartier. Nu inteleg aluzia ta.
  6. Am fost si eu la jessica acm vre-o 3 ani. Nu imi mai amintesc unde in timisoara era locatia ca nu sunt din oras. A fost prima mea experienta cu un transexual si a fost una placuta. A ajut grija sa ma simt confortabil, a fost atenta sa fie bine, ma tot intreba daca sunt ok, intrucat nu vrea sa mearga prea departe cu un incepator. A zis ca accepta sarut daca arat bine(dar nu am incercat) Mi-a facut un oral bunicel, apoi am cerut un prezervativ.M-a intrebat ca pentru cine? Arata foarte bine si curata.Nu era siliconata atunci. A ales pozitia pentru anal si m-a avertizat sa o iau usor. Analizand separat prestatia a fost de 8-9, dar mi-a ramas gandul acolo vre-o cateva zile. E genul de "fata" cu care as pleca in concediu. Am vb cu ea recent pe mess si mi-a dat noul nr de tel.0740371426 Eu recomand, m-am simtit bine. Cadoul pe atunci a fost 100 de ron ora, acum am inteles ca dublu si chiar triplu in functie de preferinte.
  7. Cunoaste cineva o locatie in arad, unde sa ma pot duce cu doua fete, fara sa intampin situatii jenate si sa fie curat?
×
×
  • Creează nouă...