Sari la conținut

marcel123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcel123

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cta

Informatii de Contact

  • Telefon:
    m.bogdam

Vizitatori Recenți Profil

1.040 citiri profil

marcel123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Stie cineva vreo stapana din constanta care sa merite banii si care sa-ti satisfaca anumite fetish-uri? Va multumesc mult!
  2. Am inteles situatia, dar nu am nicio aplicatie de genul pe telefon. Si mie mi s-a parut dubioasa treaba cand am sunat si a raspuns un barbat.... i-am povestit in detaliu colegei tale. E posibil sa fi fost vreo eroare de conexiune de la provider.
  3. si nu au fost mai mult de 10 min intre apeluri
  4. Chiar nu inteleg ce se intampla. Am sunat am stabilit o intalnire si acum nu mai raspunde la tel.
  5. Tinerica, draguta la fata si cu forme...
  6. Acum 3 zile am vizitat-o pe Mihaela. O tipa f deschisa, f comunicativa si prietenoasa. Locatia, o garsoniera situata aproape de big, destul de curata. Fata e singura in cuib. Baia dotata cu gel de dus si prosop curat, dar destul de modesta. A avut o atitudine f ok, m-a servit cu apa rece, am stat am mai povestit, dupa care am trecut la actiune. Am hotarat sa stau o ora. Incepul cu un oral executat f bine, chiar mi-a placut, peste medie, finalicat cu CIM. Dupa care am trecut la normal. Fata se misca destul de bine. Locatie 8 Igiena 10 GFE 9 Oral 9.5 Normal 8 Tarife 70 un nr si 120 ora. Sper ca nu am omis nimic. Spor la cat mai multe cuceriri!!!
  7. Am fost vineri la domnisoara blonda in noua locatie, care e vis-a-vis de colonadelor in blocul turn, apartament cu 2 camere. Locatia e destul de ok, curata dar modest mobilata. Sa relatez pe scurt cele intamplate am sunat, a raspuns f promt, f usor de ajuns la locatie. Blonda nu mai activeaza cu Larisa ci cu o alta tipa. Ajuns la locatie fetele f sociabile si vorbarete, mi-au facut o impresie buna. Am hotarat sa raman pt o ora, dus la baie, care e modesta dar avea toate cele, gel de dus, prosop curat chiar si papuci. Dupa dus am trecut la actiune. Am inceput cu un oral bine facut, dupa care am trecut la normal, am finalizat destul de repede. La cel de-al doilea numar actiunea a fost mai de durata, inceput tot cu oral dupa care am trecut la normal si in final CIM. aspect : 8 -9 GFE : 9...f prietenoasa Oral : 8 Normal : 9..ce pot sa zic...fata isi da silinta nu dai intr-o gaina inghetata nu face fite la pozitii etc... merge bine Igiena : 10 nu mirosuri nu nimic.. facut dus inainte de act Locatia : 8 Amenda : 100 ron / h - 2 finalizari eu zic ca este de revenit
  8. Tot incerc sa dau de Nicolle dar are tel inchis
  9. Si eu am tot incercat sa dau de ele, dar mi-au dat ton de ocupat. Probabil sunt ocupate fetele. Ieri am reusit sa vorbesc cu Larisa dar era ocupata.
  10. Sa stii ca nu iti rade nimeni in nas stiu despre ce e vorba si sunt destul de profesionisti, cel putin cei de la scoica land.
  11. La scoica land intrarea e separata de receptie si costa 90 ron 4 ore, conditiile sunt f bune. la hotel minion pe soveja 60 ron pt 2-3 ore, conditiile asa si asa.
  12. 0760897741 Acelasi barbat nespalat numai ca si-a schimbat numarul de telefon. 0760897741
×
×
  • Creează nouă...