Sari la conținut

ady_plumb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ady_plumb

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ady_plumb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

57

Reputație

  1. Am vizitat-o si eu. Pot sa spun sigur ca pozele sunt reale. Eu am avut o experienta foarte ok. E inalta si foarte draguta la fata. Picioare lungi si sanii misto, chiar daca nu foarte mari. Incearca sa te faca sa te simti bine. Daca isi schimba si locatia e de revenit.
  2. Sa-i uram o viata frumoasa si daca se razgandeste o mai asteptam ! Pana atunci daca gasiti ceva similar dati un semn.
  3. Nu mai raspunde la tel din martie. Era una din fetele bbw cu care puteai avea o experienta misto. Din pacate, probabil, poate fi trecuta la retrase.
  4. dupa cum spuneam: "Fata e cea din poze" Eu am dat 200 pt o ora , nu e exclus sa ceara mai mult pt facefuck. Dupa parerea mea merta.
  5. Am vizitat-o eu pe fatuca. Apartamentul e central si rezonabil. Fata e cea din poze. Un pic plinuta dar frumusica la fata si f placuta. Daca va place genul, e foarte ok, daca va plac fetele slabe nu aveti ce cauta. Partea senzationala incepe la oral. Fetei ii place clar sa faca asta, DT sustinut, te lasa sa o ti de cap, facefuck apropape ca Melania din Sebastian sau Andreea, ambele retrase. Nu stiu daca am prins o zi buna dar de mult nu am avut parte de asa ceva . Senzational. Nu am apucat sa fac altceva, asa ca nu dau note la normal, anal
  6. Am fost si eu la domisoara. Locatie 7 Aspect 8-9 Nu am remarcat probleme de igiena Oral 9-10 impresionant pentru baii astia. Categoric cel mai bun raport calitate pret din piata din ce am intalnit eu. Deep total; singurul minus ar fi ca nu te lasa sa o ti tu de cap si sa impui miscarile 100%. adica nu e chiar facefuck. Dar repet : foarte ok. Normal - 8 isi da silinta, De revenit.
  7. Am fost si eu pe la Domnisoara, Locatia e pe Cantemir, usor de gasit. Din pate nu functioneaza interfonul asa ca trebuie sa vina fat jos sa te ia. Apartamentul e curatel - 7/8 Fata e categoric genul BBW, seamana la fizic cu Julia (retrasa din Tineretului). Cei care apreciaza genul vor spune ca ii sta bine cu toate formele ei. Daca va plac slabutele nu va ducet si gata :-) Foarte comunicativa si se straduieste sa tefaca sa te simti bine. Face anal, fundul mare -10 Oral placut, incercari de DT nu neaparat reusite dar am inteles ca e la inceput, daca invata asta o sa fie vedeta. -8 Mi-a placut atitudinea ei, are initiativa si daca reusesti sa o starnesti se implica f bine O recomand celor are apreciaza formele pline.
  8. Am bifat o vizita la Domnisoara. aspect fizic 9-10 daca it plac fetele cu forme, nu e grasa dar nici slaba nu e, Oral f bun -9 (scoala de la Bacau ;-)) Anal- 10 GFE -8 De recomandat pt analul deosebit. sper sa rezolve cu portarl careinca n era dresat.
  9. Am vizitat-o si eu pe domnisoara. experienta a fost una destul de particulara din cauza fistingului vaginal. nu am mai facut asa ceva pana acum si nici nu pot spune ca imi doream neaparat sa faca asta nainte. Diana e o fata ok care incerca se fie lacuta si care are o oferta cinstita. Locatia 7. baia mica, apartamentul plin de fete Aspct 8+ , mignona simatica Oral 8/9 Fising 10 din cate stiu e singura oferta de pe piata.(daca mai stiti altceva scrieti) (sper sa nu aiba acidete de pe urma practicii) O experienta placuta si inedita. De revenit!
  10. Am vizitat-o pe domnisoara zilele trecute. Locatie - 9 (unul din cuiburile din spatele salii Palatului). Fata e cea din poze . E mignona iar la fata e simpatica. Serviciile: Oral 9 - cu tentative de deep si cu multa atentie la zonele adiacente - foarte ok, totusi nu e la nivelul campioanelor Normal -8 Anal 10 - se pare ca ii place f tare anal sau se preface foarte bine. Sanii maricei si destul de fermi, fund de exceptie. O recomand pentru anal sau chiar pt oral daca sunt ocupate campioanele. Pretul e 200/h si merita daca vrei anal.
  11. Salutare, Incerc sa dau de Elena de cand a revenit. Am avut doar experiente super Ok cu ea inainte in ambele locati. Rezultatul e ca a raspuns o singura data la telefon si nu era disponibila. in rest nici un raspuns la tel sau SMS. E ceva ce nu stiu eu sau pur si simplu am ghinion? Mersi
  12. Buna, am vizitat-o si eu. Acceasi locatie - 9 Fata clar stie sa faca oral. pentru mine e in top3. Am avut parte de DT prelungit si chiar facefuck. 10+ si la normal e foarte ok - 9, dar nu se compara cu oralul. Am fost la mai multe fete din Top si categoric e o experienta de cel putin acelasi calibru. Cred ca apreciaza foare mult sa fi curat si civiliat
  13. Am fost eu la domnisoara si situatia e urmatoarea: Locatie pe calea Calarasi. arata destul de bine -9.5 fata e cea din poze. Cred ca mai are un anunt: "LUXURY ESCORT Alexandra. This pictures are made in my location. If you want you can spend a beautiful hour in my comany. I wait you here or I can come at your place. Total sex: oral sex deepthroat, anal sex, fist, 17 Apr 14:22 0737.851.112 " mi se pare ca pantofii si chilotii din poze sunt acceasi. oral -7 normal 8.5 anal 8.5. Pentru 2 mil ora e un raport rezonabil intre pret si calitate dar la 4 mil e cam mult.evident e o opinie subiectiva.
  14. Am fost eu. Sunt trei fete intr-un apartament dintr-un bloc nou din zona Sincai Timpuri Noi. Nu au nici o legatura cu fetele din poze, apartamentul nu e cel din poze. Una e o blonda cu forme- interesanta dar ocupata si celelalte doua sunt brunete. NU am stat
  15. Am vizitat-o si eu de curand. Prestatia a fost foarte ok dar m-a surprins neplacut un miros puternic de catel. Nu am vazut nici un caine dar era evident ca a stat mult timp in camera unde am intrat eu. Sper sa ezolve problema asta .
×
×
  • Creează nouă...