Sari la conținut

doreldorel089

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre doreldorel089

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.853 citiri profil

doreldorel089's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

160

Reputație

  1. Desi urmaresc acest site de ceva vreme, niciodata nu am intrat in polemica cu cineva. Niciodata pana astazi. cand , citind postarea domnului VasilePoamaRosie , am considerat ca trebuie sa raspund unui act de BADARANISM. Oare chiar trebuie sa jignesti pe cineva pentru a te face remarcat pe acest site?
  2. Un Martisor de la / pentru PAPUSICA CU OCHI VERZI . Pentru a eram prin zona in care stiam ca am fost ultima data la Cristina, pentru ca aveam timpul necesar unei inalniri, pentru ca nu mai trecumsem de aproape un an prin alcovul ei, pentru ca am gasit usor un loc de parcare chiar langa scara blocului in care isi desfasoara activitatile de birou, pentru ca aveam asupra mea martisorul pe care vream sa-l dau Cristinei, pentru ……….. (ce sa mai , motive am gasit multiple si am gandit ca prea s-au potrivit toate :eu liber , ea libera, parcarea libera,hormanii liberi … ), am pus mana pe telefon si am sunat-o. Mi-a raspuns foarte repede si …. in 5 minute m-am prezentat in fata usii de unde m-am trezit teleportat dupa usa de catre Cristina careia i-am inmanat martisorul in timp ce ne pupam cu ocazia revederii.Dupa cum cred ca am mai postat , Papusica cu ochi verzi este fata/femeia la care a fost de cele mai multe ori pentru ca de la prima noastra intalnire am simtit o compatibilitate chimica care mi-a fost confirmata de razboaiele duse impreuna . Nu voi prezenta ostilitatile in maniera regulamentara. Voi spune doar atat: m-a ciuruit un un dep , schimbat intr-un 69 la care am scos armamentul usor si am dovedit-o la un cunilingus, pentru ca primul numar sa se termine cu armamentul greu (racheta cu raza medie spre lunga de actiune )care a explodat intr-un gemat de placere in pozitia misionarului. Pauza regulamentara ( cu steagul alb ridicat )si inceput a doua desfasurare de forte : din nou dep dublat de aceasta data de un fucked in the mouth si, la solicitarea inamicului , am inceput o urmarire pe la spate (doggystyle ) in care am lansat o racheta cu raza medie de actiune care m-a dovedit pe mine in al doilea geamat de placere infinita , cazand pe campul de lupta peste inamic. Datele regulamentare (locatie, aspect etc)sunt cunoscute din postarile anterioare , asa a trec direct la NOTE. Care note? Asa ceva nu se masoara in note. A fost o experienta /traire care se masoara in senzatii , palpitatii, respiratii tremurande , geamate de placere etc, toate ingemanate intr-un MARTISOR pe care l-am primit de la Cristina . Concluzionad, a fost o experienta reusita pentru care ii multumesc Cristinei. Celor de pe forum, spor la trairi/senzatii intrucat, dupa cum bine stiti, viata-i scurta iar vremea ....
  3. Mai exista asa ceva? Simt mirosul de .... (p.... ar zice unii , avand in vedere site-ul pe care se discuta despre carti , dar nu, nu este vorba despre p....., ci despre ....)
  4. doreldorel089

    .........

    O femeie frumoasa si cu atitudine ... ne se putea sa nu aiba si talent literar.Nu stiu daca cele postate sunt creatia ta, insa simplul fapt ca ai postat aceste randuri spune ceva dsppre tine/despre trairile tale.Sa ai o viata implinita! Te pup si ... mi-e dor de tine! Lasa-te pe mai departe captivata de cuvinte.
  5. Zilele trecute am avut treburi prin Galati si, pentru a-mi asigura o doza de relaxare, am studiat ,,piata locala ,, si am dat peste o domnisoara (nume de scena MARIA .BOITA93 ) pe care am tinut cu tot dinadinsul sa o intalnesc. Intalnirea fost stabilita prin PM ( singura modalitate de contact in conditiile in care nu mai are afisat un numar de telefon pentru contact ) si ,cu ceva peripetii, am reusit sa ne intalnim la o pensiune din zona pe care o cunostea domnisoara. Dupa discutia de acomodare in jurul unei tigri , am facut pe rand cate o vizita la baie si … am trecut la actiune .Actiunea s-a produs in trei reprize pe parcursul a aproape trei ore ( oral , normal, 69, dodgy , misionar ,masaj) din care doar doua au fost protejate, ultima fiind o finalizare orala (CIM) intrucat nici Maria nici eu nu mai aveam in posesia al treilea prezervativ. Intrucat nu a sa redau din intimitatea ,,alcovulu,, i, o sa trec la note: Fizic: 9 ; desi este o tipa tanara (22 de ani ), este voluptoasa si are tot ce-ti trebuie pentru o repriza de relaxare. Punctualitate: 8 pentru ca a intanziat aproape o ora fata de programarea convenita (se pare ca nu a putut sa scape de acasa la ora convenita ), timp in care sunasem alta domnita care, oricum , nu mi-a mai raspuns la apel in momentul in care am ajuns in zona de destinatie. Actiunea:9 pentru toate pozitiile experimentate , cu exceptia oralului (CIM) din repriza trei pe care-l notez cu 10. GFE:10 : Am notat cu 10 intrucat, desi este la inceputul vietii sexuale si mai are de invatat la anumite capitole, a fost ,,prezenta ,, pe tot parcursul intalnirii presarata din abundenta cu FK , simtindu-ma ca in prezenta unei persoane pe care o cunosteam de foarte mult timp. Tariful : 250 lei + un cadou de Mos Nicolae ; cei 250 lei au fost conveniti pentru doua ore , care s-au tranformat in trei fara ca Maria sa-mi dea de inteles ca ar vrea sa plece. In ceea ce priveste faptul daca o recomand sau nu pe Maria pentru serviciile pe care le presteaza, raspunsul este afirmativ. PS. Maria , iti multumesc pentru orele petrecte impreuna . Daca ti-a facut placere prezenta mea, o sa ne mai intalnim cand voi mai avea drum prin zona.Te pup!
  6. Postat Astazi, 23:56 Preumblandu-ma prin tara,zilele tecute am poposit in Pitesti si nu puteam rata ocazia de a petrece o parte din seara/noapte in compania unei domnisoare dragute de pe aceste plaiuri. De data acesta am avut placerea de a petrece timp de doua ore in compania Crystinutzei, al carei profill il tot analizam si am decis ca trebuie sa ajung o data si o data in ,,bratele ei ,,. Intalnirea fost stabilita prin PM iar detaliie prin telefon, asa ca , in prag de seara, mi-a batut la usa camerei de hotel o domnisopara frumoasa , frumusete pe care o banuiam din pozele postate pe paginile de pe thread-ul sau. Dupa discutia de acomodare (discutie in care am putut constata ca sunt in prezenta unei domnisoare open maind , care-si traieste intens anii tineretii, experimentand la maxim placerea data de instinctul sexual ) am facut o vizita la baie si, la intoarcere, am putut admira trupul Cristinei care , desi este minioana, este foarte bine proportionata, avand un trup care-ti trezeste instataneu dorinata de a te impreuna cu ea. Actiunea s-a produs in doua reprize ( O si N , ambele protejate ) din care nu o sa mentionez decat faptul ca ambele s-au petrecut cu un preludiu oral si, dupa cateva schimbari de pozitii, cu finalizari in pozitia care-i place cel mai mult Cristinei si mie, deopotriva, respectiv in clasica pozitie a misionarului, pozitie in care te poti bucura pe deplin de prezenta partenerului. Atat intre cele doua reprize cat si dupa cea de-a doua, am stat la discutii cu Cristina pe diverse teme incat nici nu am stiut cand au trecut cele doua ore . Si acum sa trec la note: Fizic: 10 ; desi este o tipa minioana, are tot ce-i trebuie unui barbat, in special un chip frumos/armonios si o pereche de sani (care, in opinia Cristinei, sunt un pic prea mari) din care te poti infrupta pe saturate. Punctualitate: 9,5 pentru ca a intanziat un sfert de ora fata de ora programata, fapt care nu m-a deranjat in mod deosebit, insa trebuie sa depunctez intazierea. Actiunea:10 pentru toate pozitiile/tehnicile experimentate, in special pentru pozitia misionarului cu perna sub fund; de punctat tot cu 10 participarea Cristinei la actual sexual chiar daca, uneori ,se putea observa o unda de teatralitate care ,insa, nu deranja. GFE:9,5 pentru lipsa FK, FK inlocuit cu sarutari ; in rest, m-am simtit rasfatat de atentiile Crisitnei care a facut tot ce a tinut de ea pentru a petrece impreuna doua ore de senzatii placute. Taxa de participare: 400 lei conveniti pentru cele doua ore petrecute in compania Cristinei. Daca recomand? Cu siguranta DA!! Alaturi de alte doua domnisoare din zona, Cristina face parte din tridentul din Trivale (Cristina, Silvia si Nico) care nu trebuie ratat de cei dornici de senzatii tari. PS. Ctystinutza, iti multumesc pentru clipele petrecute in compania ta si succes in ceea ce doresti sa faci. Te pup!
  7. Cu siguranta am facut o confuzie. Nu era vorba de o tantra, ci de o mandra .Multumesc,, confratelui ,, Bucurescu pentru spiritul de observatie.
  8. Vorba unuia de pe plaiurile mioritice: ,,Nici nu stiti ce pierdeti ! ” Aceasta apreciere mi-a fost prilejuita de vizita facuta astazi Karinei dupa mai multe tentative in care nu ne-am putut corela. Dar sa trec la canoanele unei postari regulamentare: Modalitate de contact si locatie: dupa ce, in mai multe randuri incercasem sa stabilesc o intalnire cu Karina prin PM (ultima data solicitandui-i acesta intalnire intr-o zi in care era o mare sarbatoare religioasa,conditii in care m-a refuzat politicos) astazi, am sunat-o fara o pregatire prealabila a vizitei si , spre fericirea mea, mi-a raspuns la primul apel de pe numarul mentionat pe thread-ul sau. Intrucat era libera, in cel mai scurt timp posibil am fost prezent in zona (zona Unirii, langa un renumit han) si , indrumat telefonic de Karina ,am ajuns foarte usor la locatie Am avut o scurta discutie cu unul din cei trei portari ai scarii de bloc care a tinut sa-mi aminteasca faptul ca la numarul de apartament indicat de mine nu exista nicio firma ; ca sfat, eu consider faptul ca cei care doriti sa ajungeti in alcovul Karinei trebuie sa-l ignorati politicios insistand pe faptul ca la acel numar de apartament exista, intr-adevar, o firma, fapt pe care l-am facut si eu, conditii in care am primit un raspuns de genul : ,,…acolo este un alt fel de firma…,, In privinta alcovului Karinei ,in afara de zona in care este situat, ar mai fi de spus faptul ca este un apartament dotat cu toate cele necesare pentru derularea unei intalniri si cu o baie suficient de mare (sic!!)pentru igienizare . Am primit un prosop curat, frumos mirositor , iar la baie erau toate cele necesare pentru igiena personala.In camera ostilitatilor, Karina prefera o atmosfera de semintuneric, simtindu-se in largul sau in acesta atmosfera care este una prielnica pentru astfel de intalniri. Despre Karina: Dupa ce Karina a postat ultimul set de poze si citisem postarea individului care a facut o apreciere cu evidenta tenta de badaran (ma refer la postarea in care o invita sa-i mute mobila ) , ma asteptam sa fiu primit in spatele usii de Karina care sa tina in spate patul din dormitor si , eventual, noptiera cu cele necesare ostilitatilor. Am avut placuta surpriza sa dau peste o femeie frumoasa din toate punctele de vedere pe care, daca a-i intalni-o in alte imprejurari, nici macar nu ai cuteza sa te gandesti ca ai putea ajunge in patul ei. Este, astfel cum am aratat in topicul ,,Cand este femeia femeie?,, , idealul de femeie de 40 de ani care, scapata de grijile conjugale , se gandeste sa-si traiasca din plin viata sexuala , sa experimenteze toate fanteziile , daruindu-se neconditionat personelor care stiu sa o aprecieze. Corpul Karinei este bine definit, armonios, are cu un chip frumos ( tin sa accentuez : UN CHIP FRUMOS), care te incita si te excita in acelsi timp . Actiunea: Dupa ce Karina m-a primit in spatele usii imbracata intr-o rochita de culoare neagra (care ii puneau in evidenta formele ), s-a lasat prada unui sarut (acesta avand sa fie semnul unei intalniri reusite) si m-a invitat in camera ostilitatilor unde am stat la discutii pret de o tigare , iar dupa igienizare, a inceput nebunia.Nu o sa mai dau detalii in legatura cu succesiunea eveninemtelor , preferand sa spun doar faptul ca, desi am achitat Karinei pretul pentru o ora, cand am plecat din imbratisarile ei am vazut ca am stat gata 2 ore care nici nu stiu cand au trecut . Pot doar sa spun ca ne-am simtit bine reciproc, experimentand mai multe pozitii si tehnici sexuale , aproape tot timpul unindu-ne intr-un FK de exceptie. La a doua repriza am invatat-o pe Kaina o tantra (care? nu va spun ; mergeti si intrbati-o) pe care a repetat-o la inceput mai timid .Apropo de timiditate. Karina este genul de femeie cu o oarecare pudoare (fapt care explica si atmosfera din camera ostilitatilor ) de care scapa foarte usor in conditiie in care capata incredere in partenerul sau , daruindus-se cu toata fiinta sa . M-am simtit extraordinar in compania ei si pot spune ca, la intalnirea de astazi , cu Karina , am facut DRAGOSTE si nu am fost la o escorta. Notele : -Aspect: 10 pentru cei care stiu sa aprecieze o femeie la 40 de ani ; pe cei care prefera femeile mai tinere ii sfatuiesc sa treaca si pe la Karina pentru a putea pune in balanta trairile din cele doua ipoostaze.Sa nu credeti faptul ca est un munte de om, astfel cum incerca sa sugereze confratele cu mobila. Este o faptura gingasa , frumoasa, de inaltime medie (dupa mine 1,76 -1,78 raportand inaltimea ei la inaltimea mea ), cu un corp bine proportionat , cu sani de marime 2-3. LOCATIE: 9. As indrazni sa-i sugerez Karinei sa creeze o atmosfera de semiobscur prin folosirea unei lumini propice intalirii (evident ,un fundal din spectrul culorii rosu ). De asemenea, ar fi indicata o sursa de muzica lasciva in camera ostilitatilor. Oral: a fost unul demential pe care-l notez cu nota CATIFELAT. NORMAL: 10, in toate pozitiile care au fost vreo trei la numar. GFE: evident 10 pentru motivele expuse in cele ce preced. Cadoul: 150 lei solicitati de Karina , 200 achitati de mine la inceput ; am primit si restul de 50 lei pe care, evident, ca nu i-am luat . PS.1. pentru Karina: m-am simtit extraordinar in prezenta ta si tin sa-ti multumesc si in mod public pentru clipele petrecute alaturi de tine. PS. 2. Pentru forumisti de gen masculin : desi poate sa sune a reclama , inchei astfel cum am inceput : ,,Nici nu stiti ce pierdeti ! ” daca nu o intrebati pe Karina despre tantra.
  9. Vorba unuia de pe plaiurile mioritice: ,,Nici nu stiti ce pierdeti ! ” Aceasta apreciere mi-a fost prilejuita de vizita facuta astazi Karinei dupa mai multe tentative in care nu ne-am putut corela. Dar sa trec la canoanele unei postari regulamentare: Modalitate de contact si locatie: dupa ce, in mai multe randuri incercasem sa stabilesc o intalnire cu Karina prin PM (ultima data solicitandui-i acesta intalnire intr-o zi in care era o mare sarbatoare religioasa,conditii in care m-a refuzat politicos) astazi, am sunat-o fara o pregatire prealabila a vizitei si , spre fericirea mea, mi-a raspuns la primul apel de pe numarul mentionat pe thread-ul sau. Intrucat era libera, in cel mai scurt timp posibil am fost prezent in zona (zona Unirii, langa un renumit han) si , indrumat telefonic de Karina ,am ajuns foarte usor la locatie Am avut o scurta discutie cu unul din cei trei portari ai scarii de bloc care a tinut sa-mi aminteasca faptul ca la numarul de apartament indicat de mine nu exista nicio firma ; ca sfat, eu consider faptul ca cei care doriti sa ajungeti in alcovul Karinei trebuie sa-l ignorati politicios insistand pe faptul ca la acel numar de apartament exista, intr-adevar, o firma, fapt pe care l-am facut si eu, conditii in care am primit un raspuns de genul : ,,…acolo este un alt fel de firma…,, In privinta alcovului Karinei ,in afara de zona in care este situat, ar mai fi de spus faptul ca este un apartament dotat cu toate cele necesare pentru derularea unei intalniri si cu o baie suficient de mare (sic!!)pentru igienizare . Am primit un prosop curat, frumos mirositor , iar la baie erau toate cele necesare pentru igiena personala.In camera ostilitatilor, Karina prefera o atmosfera de semintuneric, simtindu-se in largul sau in acesta atmosfera care este una prielnica pentru astfel de intalniri. Despre Karina: Dupa ce Karina a postat ultimul set de poze si citisem postarea individului care a facut o apreciere cu evidenta tenta de badaran (ma refer la postarea in care o invita sa-i mute mobila ) , ma asteptam sa fiu primit in spatele usii de Karina care sa tina in spate patul din dormitor si , eventual, noptiera cu cele necesare ostilitatilor. Am avut placuta surpriza sa dau peste o femeie frumoasa din toate punctele de vedere pe care, daca a-i intalni-o in alte imprejurari, nici macar nu ai cuteza sa te gandesti ca ai putea ajunge in patul ei. Este, astfel cum am aratat in topicul ,,Cand este femeia femeie?,, , idealul de femeie de 40 de ani care, scapata de grijile conjugale , se gandeste sa-si traiasca din plin viata sexuala , sa experimenteze toate fanteziile , daruindu-se neconditionat personelor care stiu sa o aprecieze. Corpul Karinei este bine definit, armonios, are cu un chip frumos ( tin sa accentuez : UN CHIP FRUMOS), care te incita si te excita in acelsi timp . Actiunea: Dupa ce Karina m-a primit in spatele usii imbracata intr-o rochita de culoare neagra (care ii puneau in evidenta formele ), s-a lasat prada unui sarut (acesta avand sa fie semnul unei intalniri reusite) si m-a invitat in camera ostilitatilor unde am stat la discutii pret de o tigare , iar dupa igienizare, a inceput nebunia.Nu o sa mai dau detalii in legatura cu succesiunea eveninemtelor , preferand sa spun doar faptul ca, desi am achitat Karinei pretul pentru o ora, cand am plecat din imbratisarile ei am vazut ca am stat gata 2 ore care nici nu stiu cand au trecut . Pot doar sa spun ca ne-am simtit bine reciproc, experimentand mai multe pozitii si tehnici sexuale , aproape tot timpul unindu-ne intr-un FK de exceptie. La a doua repriza am invatat-o pe Kaina o tantra (care? nu va spun ; mergeti si intrbati-o) pe care a repetat-o la inceput mai timid .Apropo de timiditate. Karina este genul de femeie cu o oarecare pudoare (fapt care explica si atmosfera din camera ostilitatilor ) de care scapa foarte usor in conditiie in care capata incredere in partenerul sau , daruindus-se cu toata fiinta sa . M-am simtit extraordinar in compania ei si pot spune ca, la intalnirea de astazi , cu Karina , am facut DRAGOSTE si nu am fost la o escorta. Notele : -Aspect: 10 pentru cei care stiu sa aprecieze o femeie la 40 de ani ; pe cei care prefera femeile mai tinere ii sfatuiesc sa treaca si pe la Karina pentru a putea pune in balanta trairile din cele doua ipoostaze.Sa nu credeti faptul ca este un munte de om , astfel cum incerca sa sugereze confratele cu mobila analizand pozele Karinei care ,pot ss spun fara a gresi , ca o dezavantajeaza. Este o faptura gingasa , frumoasa, de inaltime medie (dupa mine 1,76 -1,78 raportand inaltimea ei la inaltimea mea ), cu un corp bine proportionat , cu sani de marime 2-3. LOCATIE: 9. As indrazni sa-i sugerez Karinei sa creeze o atmosfera de semiobscur prin folosirea unei lumini propice intalirii (evident ,un fundal din spectrul culorii rosu ). De asemenea, ar fi indicata o sursa de muzica lasciva in camera ostilitatilor. Oral: a fost unul demential pe care-l notez cu nota CATIFELAT. NORMAL: 10, in toate pozitiile care au fost vreo trei la numar. GFE: evident 10 pentru motivele expuse in cele ce preced. Cadoul: 150 lei solicitati de Karina , 200 achitati de mine la inceput ; am primit si restul de 50 lei pe care, evident, ca nu i-am luat . PS.1. pentru Karina: m-am simtit extraordinar in prezenta ta si tin sa-ti multumesc si in mod public pentru clipele petrecute alaturi de tine. PS. 2. Pentru forumisti de gen masculin : desi poate sa sune a reclama , inchei astfel cum am inceput : ,,Nici nu stiti ce pierdeti ! ” daca nu o intrebati pe Karina despre tantra.
  10. Pentru ca mi-a placut mult o postare gasita pe facebook , care corespundea cu cele gandite de mine, ma-m gandit sa o postez pe acest topic si sa dau un prilej de meditatie confratilor /confutacisilor. Adresa de internet a acestei postari este https://trubadurprinavalon.wordpress.com/2015/03/05/cand-e-femeia-femeie-la-40-de-ani/ si are urmatorul continut: ,,Când ești un mucos de 10 ani femeile de peste 20 de ani ți se par mari, cele peste 30, mature, cele peste 40, bătrâne, cele peste 50, bunici, iar cele peste 60, pe moarte. Odată cu înaintarea în vârstă, pe la18 ani începi să te uiți după cele de 30 iar între 20 și 30 de ani îți plac cele de vârsta ta sau ceva mai mici iar treaba asta cu femeile mai tinere ca tine va dura până la moarte. A ta sau măcar a „amicului” tău cel mai intim. După vârsta de 35 de ani constați că nici cele de 40 de ani nu sunt cu nimic mai prejos decât suratele lor mai tinere iar apoi constatarea devine convingere și rămâi cu ea până la pensie și după. Așadar ne plac femeile frumoase, eventual tinere, dar, cu toate acestea, când e femeia, femeie în toate sensurile posibile ale cuvântului? Răspunsul în varianta ultra condensată l-am dat în titlu dar aș îndrăzni să spun că nu fix la 40 de ani ci între 35 și 45 de ani cu derogare până la 50 de ani, în unele cazuri, și cu un maxim undeva între 38 și 42 de ani. Cred că în această perioadă a vieții lor femeile se redescoperă, încep să-și acorde mai mult timp, mai multă atenție, poate nu la fel de mult ca înainte de căsătorie, dar destul cât să devină din nou atrăgătoare cel puțin pentru partenerul de viață. Iar dacă pe stradă se mai deturnează câte o privire, două, nu e nimic rău, nu-i așa? De ce acum? Păi, în primul rând, copiii sunt suficient de mari ca să nu mai ocupe tot timpul mamei și probabil sunt chiar la acea vârstă la care își doresc cu ardoare ca părinții să-i lase un pic mai liberi. Apoi, e posibil ca partenerul de viață să fie bântuit de fantasmele crizei vârstei de 40 ani și cum altfel să-l țină aproape o femeie dacă nu transformându-se ea însăși într-o fantasmă care să-l bântuie. Carl Gustav Jung spunea: „Viața chiar începe la 40 de ani. Până atunci faci doar cercetare”. Femeilor li se aplică din plin această constatare a marelui psiholog. Până la 40 de ani au experimentat dar, de acum, a venit vremea ca experiența căpătată să nu fie irosită ci folosită. Deja la 40 de ani femeile își cunosc foarte bine limitele, știu că pot avea încredere în ele, știu ce și cât pot să ceară de la celălalt și știu, de asemenea, cât de mult pot merge într-o direcție sau alta a personalității lor. La 40 de ani femeia este, în primul rând, frumoasă ca spirit pentru că aici s-a îmbogățit și s-a dezvoltat cel mai mult, în spirit. Iar frumusețea spiritului implică frumusețe fizică și frumusețea caracterului. Și mai implică ceva: un erotism, o sexualitate aparte care vine poate și dintr-o conștientizare instinctivă a faptului că timpul nu mai are pentru ea, ca femeie, prea multă răbdare. În încheiere aș spune că la 20 de ani orice femeie e atrăgătoare pentru că e tânără, dar la 40 de ani o femeie e atrăgătoare pentru că e femeie.,,
  11. In sfarsit, intalnirea cu MONA !!!! Dupa ce in mai multe randuri am incercat sa ajung sa o cunosc pe Mona (creia ii studiasem cu atentie thread-ul, in special pozele care-i pun in evidenta formele de ,,domnisoara,, coapta pentru infinitele noastre nebunii sexuale ) ,am reusit sa ajung in urma cu 2 zile in locatia Monei. Modalitate de contact: i-am lansat Monei o solicitare pe PM in urma cu mai multe zile pentru a fi sigur ca, de data aceasta, ajungem sa ne corelam programele, inainte incercand sa o contactez telefonic in momentele in care eram prin Bucuresti.Mi-a raspuns prompt si dupa mai multe schimburi de replici, am stabilit intalnirea pentru o ora si jumatate, incepand cu orele 15.Cu toaste acestea ,nu am ajuns in locatie la orele 15 intrucat , cu o ora inainte , dupa ce-i trimisesem un sms de confirmare, Mona m-a sunat si mi-a solicitat o amanare, solicitare cu care am fost de acord intrucat nici eu nu reusisem sa.mi termin treburile la ora preconizata de mine, asa ca, la ora 15 si 30 eram in fata usei cu un buchet de trandafiri . Locatie:datele despre locatia Monei la culesesem din ultimele postarti ale confratilor, dar nu m-au ajutat in totalitate intrucat intersectia dintre Mircea Voda si Alexandru Vlahuta nu-mi aparea pe GPS, asa ca am mai solicitat detalii de la Mona, care mi-a dat aceleasi repere. In aceste conditii, ghidarea mea a fost facuta de GPS si un taximetrist care avea masina parcata pe Mircea Voda si care, in momentul in care l-am intrebat de intersectia cu Alexandru Vlahuta m-a privit cu subinteles (o fi si el clientul Moniei sau a mai fost intrebat de alte nenumarate randuri de acesta intersectie ) si mi-a indicat binevoitor intersectia care se afla in zona in care oprisem . De aici m-am ghidat dupa indicatiile Monei si am ajuns usor in fata blocului de garsoniere in care Mona si-a ales campul de lupta . Despre Mona??!!. Daca Honoré de Balzac ar fi fost contemporan cu Mona (si, in speranta ca Mona nu se va suprara , indraznesc sa scriu in acest post dedicat Monei , si cu Yka,) nu ar mai fi scris Femeia la treizeci de ani . Cu siguranta ar fi scris FEMEIA LA 40 DE ANI.Este o imbinare perfecta intre un trup de pustoaica de 23-25 de ani cu experienta femeii de 40 de ani. Este o femeie frumoasa , frumusete care indreznesc sa spuns, se datoreaza faptului ca Mona isi traieste viata sexuala din plin , fara inhibitii si refulari, fapt care o face sa radieze. M-a astept dupa usa , imbracata (de fapt dezbracata, singura piesa care acoperea o parte a corpului Monei fiind perechea de pantofi cu toc ) intr-un compleu din plasa prin care-i ieseau sfarcurile sanilor asezati intr-o armonie completa cu restul trupului.M-a sarutat in momentul in care i-am dat buchetul de trandafiri si am simtit faptul ca este posibil sa facem acel clik absolut necesar unei intalniri reusite.Dupa ce am schibat cateva ganduri in jurul unei tigari si a unui pahar suc(ocazie cu care am putut sa-i admir trupul perfect si fructul oprit care nu era protejat de obsolut nimic ), m-am dusat dupa cateva imbratisari si saruturi si am trecut la … Actiunea : s-a petrecut in doua reprize si trei finalizari , prima dintre ele fiind ca in adolescenta iar celelate doua in ritm de tangou. Am inceput cu un oral neprotejat efectuat de Mona cu multa pricepere (timp in care am simtit ca nu mai rezis si chiar nu am mai rezistat ) dupa care am continut cu un cunulingus in care Mona s-a lasat prada poftei mele nebune de a o gusta , timp in care m-am revigorat si am solicitat sa-mi puna caciulita . Am continuat cu un misionar (dupa ce i-am dat jos pantofii si i-am supt degetele mari de la picioare, tehnica sexuala a carei abreviere nu o cunosc, dar stiu ca-ti provoca o placere intensa ) in care m-am bucurat pe deplin de prezenta Monei: gemete, FK,implicare deplina. Dupa un timp am solicitat sa ma examineze din nou la oral neprotejat efectuat in timp ce stateam in genunchi in pat , ocazie cu care am putut admira corpul splendid al Monei care se unduia pentru a-mi oferi fiori de placere. Am solicitat sa fie echipat din nou si sa schimbam gaurica (eu avand intentia de a trece la anal , cu toate ca nu sunt un mare fan al analului), insa Mona m-a directionat, in pozitia Doggy style , tot catre piersicuta-i stramta (ca a unei fete de 18 ani) , pozitie in care m-am eliberat pentru a doua ora. Dupa o pauza de tigara (care, in opinia mea, era pauza de dinainte de plecare), Mona s-a asezat in bratele mele si am simtit cu creste ceva din mine si am inceput sa o gust iarasi pe canapeaua de langa masa. Dupa un timp am luat-o in brate si am purtat-o pana in pat unde am fost echipat si am continuat cu acelasi calsic misionar care , dupa mine, este pozitia sexuala in care te poti bucura pe deplin de prezenta partenerului .Actiunea s-a desfasurat in ceeasi nota: FK, gemete, implicare deplina , dorinta de a ajunge la orgasm . Notele : ca de obicei, nu o sa notez separat. 10 pe linie , un 10 cu multe plusuri , la toate capitolele(aspect, GFE, FK, normal, oral). Asa cum am mai scris in postarile mele , atunci cand experienta traita in prezenta unei femei mi-a trezit dorinta de a o mai intalni, am posta pe forum si impresiile despre acea intalnire .In caz contrar am preferat sa nu postez nimic chiar daca unele dintre aceste intalnirii au avut ca protagoniste f fete care joaca la top escorte . Cadoul: 300 lei pentru o ora si trezei ce minute . PS. Cu toate ca , dupa varsta, Mona joca in categoria MILF, felul in care arata si experienta traita in prezenta ei o plaseaza , fara niciun fel de dubiu, in categoria escortelor de top cu plaja de varsta cuprinsa intre 25-30 de ani .Este o experienta care nu trebuie ratata .
  12. Dupa cum vedeti, asist la ,, transmisia live ,, de la Oradea. Eu zic a erau mai frumosi trandafirii din Bucuresti.
  13. Fetelor, sa nu dati tot ce aveti mai bun la Oradea. Sa pastrati ceva.... esenta.... si pentru bucuresteni. Spor la treaba!
  14. INTALINREA MEA CU ,, SEX WITH ME ,, MODALITATE DE CONTACT: era la inceputul anului si ,intrucat aveam drum prin Pitesti ,unde am si innoptat, am apelat la baza de date a forumului si am lansat in eter (PM) 5 invitatii pentru o ,,seara in doi ,, . Prima care a raspuns invitatie mele a fost Silvia cu care am stabilit detaliile intalnirii tot pe PM, pe aceeasi cale fiindu-mi pus la dispozitie si telefonul de contact. PRIMUL CONTACT VIZUAL si ASPECT: Ajuns la hotel i-am comunicat detaliile locatiei si, dupa o intarziere de cetava minute ,am auzit la usa o bataie discreta (primele batai in usa nu le-am auzit , avand televizorul pornit) . Am deschis usa camerei si, in fata mea a aparut o faptura joviala, cu un zambet larg (buzele reusisem sa i le vad intr-o poza postata de Silvia pe un topic al Randunicii, postare in care tindea sa rivalizeze cu cateva ,,buze celebre,, ) . Ne-am sarutat iar apoi am inchis usa camerei ,Silvia lasandu-se abandonta in bratele mele, fapt care mi-a produs o senzatie placuta , fiind un semn al unei,, intalniri,, reusite. Am servit-o cu un suc si am schimbat cateva cuvinte pentru acomodare (am discutat si despre preferintele sexuale, pozitii si tehnici in care ajunge la orgas , aspecte pe care le discut cu toate fetele cu care vreau sa interactionez.) ,dupa care ne-am prezentat unul altuia nuditatea ,ocazie cu care m-am putut bucura vizual de prezenta Silviei. Are o varsta frageda (in jurul varstei de 20 de ani) si un corp zvelt, cu niste sani un pic mai mari decat restul formelor trupului sau , sani care sunt punctul forte al Silviei. In privinta chipului , am incercat sa mi-l imaginez inainte de a ne intani , din poza postata pe topicul Randuncii (poza in care nu se vade fata decat de la jumatatea nasului in jos ), si nu m-am inselat mult. Este o faptura gingasa , zambitoare, cu buze ,,carnoase,, si cu care interactionezi imdeiat in masura in care exista compatibilitatea chimica. ACTIUNEA : Dupa dusarea obligatorie, ne- am imbratisat intr-un FK oferit de Silvia fara rezerve(FK care a insotit ,in mare masura, si ,,perioada de acomodare,, ) , dupa care Silvia m-a invitat in pat (am rezervat o camera cu pat dublu pentru a ne putea ,,desfasura,, ) si a inceput cu un oral executat foarte bine , umed, bland si cu o implicare deplina. La un moment dat i-am cerut sa-i explorez piersicuta , oferindu-i un cunilingus de care Silvia s-a bucurat , actiunea mea fiind insotita de gemetele de placere ale Silviei.Dupa un timp m-a echipat si am trecut al sex normal (executat in pozitiile misionarului si doggy style), dupa care m-am eliberat in prezervativul pus de Silvia. Dupa pauza de tigare si alte diuscutii (timp in care Silvia a stat in bratele mele , coplesindu-ma cu FK) am trecut la actul doi care a inceput cu un oral executat de Silvia, oral transforta in 69 , dupa aceea am fost din nou ,,echipat,, si am intretiunut sex normal, nu mai retin exact in ce pozitii. Dupa toaletare, am ramas cu Silvia in pat pret de 15-20 de minute , timp in care am purtat discutii diverse, dupa care s-a scuzat ca nu mai poate ramene (as fi vrut sa stau in compania ei pret de cel putin 3 ore, insa nu-mi anuntasem acesta intentie, conditii in care am convenit sa stam impreuna pentru 2 ore , interval de timp care a fost putin depasit). NOTELE: Locatie: nu dau note intrucat locatia am ales-o eu ; din cate am vazut, ulterior intalnirii noastre, Silvia si-a inchiuriat un apartament in centrul Pitestiului; Aspect: 9,5 . O fata/femeie frumoasa, ingrijita, cu sani si buze care te incita la primul contact vizual; nu am data 10 intrucat, dupa mine (care sunt ceva mai copt) , trupul Silviei nu este inca implinit din punct de vedere sexul, fiind in plin proces de formare la care, sper, am contribuit si eu.(Nu degeaba a scris Balzac FEMEIA LE TREEIZECI DE ANI) Sex oral: 10 . Mai are inca de invatat dar am dat nota maxima avand in vedere implicarea Silviei in acesta tehnica sexuala. Sex normal: 10. S-a lasat ,,abandonata ,, in bratele mele si m-am putut bucura de prezenta sa , sexul normal fiind insotit in cea mai mare parte de FK ( cand pozitia a permis-o). FK- 10. Ne-am sarutat aproape pe tot timpul intlanirii , la primul contact facand si un schimb de gume de mestecat. GFE. 10. Este o persoana (femeie in curs de devenire) placuta in prezenta careia te simti bine de la primele clipe ale contactului vizual/trupesc. Daca va continua pe aceeasi ,, linie de evolutie,, va rame o escorta de top pentru Pitesti. Cadoul oferit Silviei a fost de 300 lei pentru 2 ore , interval de timp care a fost putin depasit.Dupa cum am mai scris , eu eram pregatit pentru a petrece in prezenta Silviei cel putin 3 ore, insa nu mi-am anuntat acesta intentie, gandid faptul ca, data fiind oral care ajungeam, nu era o problema timpul pe care vreau sa-l petrec in prezenta ei. Recomandare :O recomand cu caldura pe Silvia persoanelor care vor sa petreaca cateva momente in prezenta unei fapturi gingase, a unei femei in curs de devenire. PS. Silvia, iti multumesc pentru clipele din viata ta pe care le-ai petrecut in prezenta mea . In masura in care pasii ma vor mai purta prin Pitesti, sper sa raspunzi dorintei mele de a ne mai intalni. Te pup!
×
×
  • Creează nouă...