Sari la conținut

merlin13

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre merlin13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

merlin13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Acest cerculet vad ca pe data de 7 a devenit membru iar anuntul putin mai devreme.... plus de ce zice mada... a vazut deja ceva ce noi inca nu am vazut.... something smell FISHiiii.)
  2. Sunat azi... mi'a raspuns cu o voce sictirita spunand ca anuntul nu mai este valabil.
  3. Salutare domnilor, neavand ce face prin casa am luat netul l'a cautat si am dat peste domnisoara de mai sus. Foarte degajata si vorbareata te face sa te simti foarte bine. Dupa ce am mers la baie unde am gasit tot ce aveai nevoi am trecut la fapte. Vreau sa zic ca oralul a fost bestial... cum nu am mai intalnit decat la damezele cu preturi high. Am mai schimbat cateva pozitii in care fata chiar se implica si se vede ca ii place cea ce face.am terminat in gurita ei si putin pe fata,luand cu degetul smeclemul de pe fata si bagandu'l in gura... asta chiar a fost porno. Ca si note : Locatie 9 Oral 10... mai ales dupa ultima faza Normal 9... Anal ..am inteles ca nu face Gfe ... 9 Accepta cim .cob.cof Pretul este mai mult decat ok 50 lei finalizarea 100 nr... la banii astia nu aveai decat poarta 6 care erau bleaghhh. Per total...tipa e foarte ok De revenit...cu siguranta... sa speram cu nu va pleca inapoi in bucuresti cum am inteles de la ea. Cam atat...momentan... )
  4. Salutare lume, răsfoind acest site am dat de aceasta pagina care mi-a atras atenția.aflandu'ma cu ceva mai multa treaba prin bucurești am hotărât sa sun și eu sa fac o programare.zis și făcut, m-am programat pt ora 4 și dus am fost către adresa respectiva. Ajuns acolo după un drum infernal prin aceasta capitala europeana, am sunat-o pe doamna inna care m-a primit imediat.ajuns la ușă cu pricina mi-a deschis ușa și m-a poftit înăuntru. Am stat puțin de vb servindu'ma si cu un pahar de suc,după care am trecut la acțiune. Vreau sa zic ca oralul este punctul ei forte,așa oral umed și soft nu am mai primit de ceva timp. Primul nr am terminat într-un oral executat cu maestrie ,iar după o mica pauza de o țigăre și după o convorbire foarte plăcută și foarte interesanta am trecut la partea a doua.a urmat un oral ceva mai lung pana am hotărât ca e timpul sa trecem la un normal.are o pasa strâmtă și lubrifiant naturel ăsta facandu'ma sa termin în cauciuc. Și acum notele de rigoare: Locație -9 foarte ok,curata și aerisita ,prosop curat iar la baie gel de dus Sex oral -10 cu felicitări pt oralul umed și bine realizat Sex normal -9 foarte ok Achitat 100 leuti după care ne-am luat la revedere și am plecat. De revenit ? Cu siguranță când voi mai trece prin bucurești. Erecții puternice dragi colegi:))
  5. Gata, am pierdut-o și pe asta mica...
  6. Dintre atâția băieți care vorbesc despre tine aici,nu se găsește nici unul...m-aș oferii eu dar momentan sunt strâns la punga cu cheltuielile:(... Sau poate trec doar sa trag în poze:))
  7. Fetito, nu am nici o treaba cu tine desi te-am vizitat de cateva ori dar din cate am citit pe aici cam furi curent , si destul de mult...la urma urmei nu esti de cat o "fetita" cu multi km de stii tu ce in cartea ta de service.asa ca las'o la punctul mort si fa bani cum stii tu Mai bine. Hai ti pup si o viata frumoasa si fara prea multe sss'uri.
  8. tot ce e posibil sa fi revenit pe meleagurile noastre,stiu ca plecase in bucuresti si spunea ca nu se mai intoarce\
  9. Firestuf cum a rămas cu analizele. Si eu am poposit pe acolo dar spre fericirea mea nu mi-a apărut nimic suspect.așteptăm un răspuns de la tine, si sper sa fii ok dpcdv medical
  10. Un adevărat roman aici fratilor de la ora 3 citesc episoadele astea si e ora 8. Eu cred ca Ginuța nu suferă de trădare ci doar își caută victimele masculine perfecte pentru distracție.hai succes cu băieții Gina
  11. dupa ce am citit pe aici am fost si eu astazi la aceasta nicol,intradevar cand am sunat-o mi-a explicat cu o voce amabila cum sa ajung la ce nr, la ce etaj si la ce usa sa sun...bunn,ajuns in casa ajuns la locul cu pricina,ciocan si vad ca se deschide usa...dar nimeni ...zic wtf poate nimeresc la vre-o mamaie )...cand dupa usa era gagica imbracata intr-o pereche de chilotei negri si un maieu gen plasa.imi face semn, intru ma conduce spre camera si ma intreaba ce vreau.am ales o finalizare, sa vad cum e sa nu ma arunc inainte la o ora.i-am dat cascavalu si m-am facut lejer de hainute.A inceput gagica cu un oral neprotejat cu putin ajutor de manuta dupa care s-a urcat pe mine.dupa ceva timp o iau o pun pe spate si imi zice..."Asa,asa, imi plac barbatii care iau atitudine si stiu ce vor".sincer sa fiu m-a cam bufnit rasu dar asta e...am zis ca o fi de la caldura:)).am continuat cu un anal protejat care a fost chiar placut si aici cand sa imi dau drumu m-a fentat ca eu i-am zis in gurita ,dar nu am mai apucat si am umplut-o pe fata de iaurt:)).intr-un final a fost binisor si la banii astia ce mai vrei. locatie-7 (destul de curat in camera,baia cam naspa) fata -7 (cu burtica si sani atarnati ) igiena - 8 la prestatie - oral - 7 -normal - 8 (se misca bine si chiar cred ca simtea ceva) - anal - 6 (a stat bat si nu prea ii convenea ca o cam durea) ca si recomandare pt sex total la clasa low cost se merita.Dar cred ca e putin cu mansarda ca dupa am stat la o tigare si a inceput sa imi povesteasca de ea si la sfarsit sa imi zica de spirite...asa ca am cautat usa si i-am dat cu praf:)) asa ca dragi cocosei...spor la fuck
  12. nici numarul asta nu mai este valabil!!!te-ai mutat din oras miky?
×
×
  • Creează nouă...