Sari la conținut

bogdy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    439
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdy

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-474

Reputație

  1. de ce am fost banat??????!!!!!!

  2. E confuzie cu ea...ba face anal, ba nu mai face, finalizare pe corp platita separat, COF, no COF...nu am nimic cu ea, sa faca ce stie ca face, mie chiar imi place si in principal fundul, in poze mi se pare fix pe gustul meu. As vrea doar spre binele tuturor si ca sa nu mai intrebam aiureli, care, cum, ar fi mai inspirat sa isi puna serviciile in semnatura si acolo le modifica ea cum crede, cand se mai razgandeste! A inceput facand mai multe, acum a mai redus din ele...poate nu-i prieste cu toate in Bucuresti, stie ea!
  3. Buna! Roxy care apare momentan pe site-ul vs. este vechea Roxy de acum 7-8 luni sau este o domnisoara noua? multumesc!
  4. Cand te futem in cur, nu vrei nici tu nici noi sa keep calm! :-)
  5. Peste 10 ani de experienta toate impreuna! :-)
  6. bogdy

    Mon Amour

    Buna! De ce nu oferiti o galerie foto a fetelor cu individualizarea acestora? Mie, spre exemplu, si sunt convins ca suntem multi asa, nu imi place circul cu prezentarea si defilarea fetelor, etc...imi place sa am optiunea de a allege si doar pe baza fotografiilor si a catorva detalii/dimensiuni, varsta despre fete...iar cine doreste catwalk sa aiba parte de catwalk! Sau vi se schimba fetele la salon cu atata repeziciune incat ar fi inutil sa atasati poze concrete? Multumesc!
  7. Buna! Ce intelegi exact prin show erotic? Finalizare facial sau orala faci? Pup...
  8. Buna! O lamurire...cum e cu CIM, dar sexul oral e protejat??!! :-)
  9. Oral faci neprotejat? Te si poti masturba cu jucarioara pana termini?
  10. Salut! A trait cineva experiente in sex cinema-uri? Am vazut categoria asta de adult entertainment in Germania si m-ar tenta...care, ce stie sa ne spuna si noua!
  11. Scuze pentru offtopic...Emma24 fosta la top escorte este faimoasa si slavita Emma de la acest salon despre care toata lumea vorbeste atat de frumos?
  12. Cine e a doua fata? Pune o poza cu ea...intrati la show? Da-ne mai multe detalii, te rog! :-)
×
×
  • Creează nouă...