Sari la conținut

kirno

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kirno

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

2.688 citiri profil

kirno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

51

Reputație

  1. Eu nu stiu cati din clientii ei fideli(printre care ma numar si eu) baga in seama ineptiile astea ...nici unul... sunt convins 100%. Astea sunt niste discutii inutile care nu au cum sa conduca la ce isi doresc unii ca nu vb aici de o escorta no-name,ea e o femeie cunoscuta in toata tara. Asa cum au mai spus si altii,cine intra aici vrea sa vada poze si oamenii normal la cap nici nu se sinchisesc sa citeasca balacarelile si jignirile,ei citesc recenziile si admira pozele. Cam asta se intampla!
  2. Arata misto oricum Briana si sport si office si goala... E foarte sexy !
  3. PESTISORUL SE PARE CA ESTI TU CARE NU AI LOC DE GRASIMEA EI! MARS LA COTET SCHIZOFRENICULE PISA-M-AS PE FATA TA DE ALIENAT MINTAL!
  4. Du-te la sa vezi “di ce e di lux”! E o femeie cu foarte multe plusuri ce sa faci,cui nu ii convine e treaba lui! Invidia e mare!
  5. Asa cum unii sar sa dezinformeze si sa arunce cu jigniri asa si cei care o cunosc au dreptul sa isi spuna parerea si sa sara in apararea ei. Pesti par a fi cei care ataca tot timpul o persoana fara ca ea sa fi gresit cu ceva,nu cei care sunt fair play si isi zic parerea.
  6. ASA SI DACA S-A APUCAT SA REPOSTEZE CU CE TE INCURCA PE TINE? SI CE RELEVANTA ARE CATE POSTARI AU USERII DIN MOMENT CE SUNT MULTI CU CONTURI VECHI DE ANI DE ZILE POATE OAMENILOR NU LE A PLACUT SA POATEZE MULT. MARS BAI OLIGROFENULE CU INVENTIILE TALE SI CU INVIDIA TA!!! DAR TOPICUL DE LA CTA TOT USERUL DE MAI SUS L -A DESCHIS!?? BAI INFECTULE! FACI ACUZATII NEFONDATE SI JIGNESTI FARA MOTIV.
  7. MARS MA INFECTULE! PAI NU ESTI TU DE NASUL EI ! DE PATRU ESTI TU CACATULE
  8. Dupa ce ca esti invidios esti si nevrotic! CINE PE CINE MINTE?TU FACI PSIHOLOGIE INVERSA? DACA SUNT ZECI DE PERSOANE CARORA LE PLACE SI PT EI ARATA DE 10 CU CE TE INCURCA PE TINE PAREREA SI GUSTUL LOR? Pai se observa clar ca e ceva personal. Mars cu balacarerile voastre si cu minciunile voastre !
  9. Ce deservicii sa ii aduca unei femei cei care o sustin?Cand ea are agenda FULL!!!Cand ea rezista pe piata de ani de zile cu tarife mari? Deserviciile vi le creati voi insiva cei cativa hateri care nu aveti loc de ea cu forma continuata de denigrare mincinoasa si ieftina! EA NU S-A NASCUT IERI SI O STIE DESTUL DE MULTA LUME CAT E DE PROFESIONISTA!
  10. DECI INSEAMNA CA EA ARE VREO 4 PESTI NU!? Care o sustin? Voi nu va auziti cat de penibili puteti fi? Comentati fix cei care nu ati cunoscut-o in viata voastra! Femeia asta lucreaza de 11 ani in domeniu ,nu exista nici forumul nici atatea site-uri. Voi habar nu aveti despre cine vorbiti! PE CINE NU IA NIMENI IN SERIOS??? TOTI USERII CARE AU I-au FACUT RECENZII? DECI TOTI SUNT PESTI SI MINCINOSI NUMAI VOI HATERII AVETI DREPTATE ! Bai pic de rusine nu aveti! Cum am mai spus,PROFESIONISTA RAMANE PROFESIONISTA PANA MOARE ,DISCREDITAREA ASTA A CELOR CARE NU O CUNOSC IN FORMA CONTINUATA DENOTA INVIDIA,RAUTATEA SI CA AVETI CEVA PERSONAL CU EA. MANCATI RAHAT CU POLONICUL,CEI CARE O CUNOSC NU DAU DOI BANI PE CE ZICETI VOI NU PE CE ZIC USERII CARE O SUSTIN. VOI MURITI DE CIUDA K SUNT MULTI CARE SI-AU EXPRIMAT PAREREA SI ESTE UNA POZITIVA IN LEGATURA CU EA. CE VA FUTE PE VOI GRIJA DE GUSTURILE SI PARERILE OAMENILOR? DACA 100 de OAMENI ZIC CEVA POZITIV SI APAR 3-4 CARE ZIC NEGATIV AI IMPRESIA CA SUNT CREZUTI CEI DIN URMA? MAJORITATEA ESTE CREZUTA NU **spam editat**ITATEA!!!
  11. Da!! II DAU 10+ ! VREO PROBLEMA? Daca mie imi place asa cum arata ce atata hater-eala pe burta goala?!
  12. Bla Bla Bla! Faceți valuri degeaba,va agitați inutil,nu afectează pe nimeni minciunile și denigrarile voastre. Sunteți doar niște oameni frustrați care dați dovada de invidie, ciuda,prostie și paranoia. Va chinuiți de ani de zile sa îi stricați imaginea unei persoane care nu este afectata în nici un fel de acțiunile voastre și nu faceți decât sa întăriți ideea ca va râcâie când cineva e prea bun și apreciat.JET,GUNOAIELOR!
  13. S-a inteles ca nu e vorba de discreditare.😃
×
×
  • Creează nouă...