Sari la conținut

lifeowner

Membru Banat
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

1.041 citiri profil

lifeowner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. Fix alea sunt simptomele , nu te contrazic ... nu am nici un interes meschin sa fac acuzatii gratuite dar cei care se asteapta sa-mi pun analizele aici sau sa ma duc cu ea de mana la doctor o sa fie f dezamagiti . Da.... probabil de pe colacul de la WC am luat. Fiti linistiti. Sanatate !
  2. Recenziile mele au fost doar pozitive la adresa ei . Nu am de ce s-o denigrez . Ma poti crede pe cuvant .
  3. Nu vreau sa stirbesc faima domnisoarei dar la 3-4 zile de la ultima vizita la ea, am fost diagnosticat cu Gonoree ... sau blenoragie , cum vreti sa-i spuneti . Evident , in urma ON . Deci atentie maxima .
  4. Fost si eu de cateva ori. Micuta de statura , slabuta genul petite slim . Foarte amabila, isi da silinta sa se faca placuta si sa te simti relaxat. Gene false , dantura ok , manichiura ok , bronzata, epilata ingrijita . Aspect: 9 ON: 10 , sustinut , deep Normal : 9 schimbat 2-3 pozitii Halatul 250 lei pe care ii merita cu prisosinta . De recomandat : NU ( ca sa aiba mai mult timp pt mine)
  5. Mda, toate criticile sunt sexiste , idioate si fara bun simt , Trebuie sterse ca sa va puteti face mendrele in continuare . Daca ai fi PR-ul meu te-as concedia instant , nu faci 2 parale . Fetele alea isi rup dodoasca sa te plateasca si tu mai rau le tragi la fund :-)))))
  6. Daca vrei respect ofera respect ! Eu nu sunt "acest individ" sunt "acel individ " amagit si pus de voi aiurea pe drumuri !! Si timpul meu costa bani idioato ! Singurul vostru scop e sa-mi inchideti gura si sa vada cat mai putina lume ce am sicris. In loc ca singurul vostru scop sa fie sa va multumiti clientii ! De aci poate vedea foarte clar de gunoi de femei sunteti!
  7. Ba are legatura .... este de fapt o recenzie si nu un atac gratuit. Poti revedea aici experienta mea cu voi. Cum dracu de nu v-a batut nimeni pana acum !? Cum de mai gasiti prosti sa puna botu' la harneala vostra proasta !? Chiar asa , numai fatalai pe forumul asta ? Cum pulea mea nu ia nimeni atitudine fatza de voi ? Va luati la cearta cu toti pe forum. Va permiteti sa contraziceti si sa-i jigniti pe toti care comenteaza serviciile vostre. Pe toti care va lasa recenzii proaste ii faceti mincinosi,pesti si ca ar avea intentii ascunse . In rest, eu va doresc numai de bine futu-va-n gura de tepare infecte !!!
  8. Mars in plm de tepare infecte . Cat credeti ca mai tzine prosteala asta a voastra !? Futuva-n gura de putori . Chiar un v-ati saturat cata v-au injurat toi p-aici ? Chiar trebuie sa luam o bata si sa venim la salon !?
  9. Iesi tu si dirijeaza circulatia !aaa Tu mergi cu elicopterul prin Bucuresti .
  10. Tu crezi ca absolventii de la Harvard iti ridca tie valoare prin asociere :-)))...doamne ce prost esti . Tu te asociezi cu ei nu ei cu tine . Esti criminal de prost ! Du-te si da-i 450 lu' mincinoasa aia nesimtita de Larisa care trimite poze false . Atat de prost esti ca iti meriti soarta . Apoi, daca m-ai raportat ce plm crezi ca ai facut !? m-ai bagt la puscarie ? mi-ai luat boii de la caruta !? Cat de mult crezi tu ca imi pasa de zdrentele de aici , de tine sau de forumul asta a ? Bai muistule , sa stii ca postand pareri despre zdrentele astea se ridica valoarea forumului asta nu invers ! Nu forumul imi da mie valoare . Hai gata ca m-ai plictisit destul . Du-te si ling-o in pizda pe Larisa . Imi sugi pula ! PS: Cristiana, asa cum este ea , este cu 10 clase peste Larisa . Si-a asumat criticile si incearca sa faca lucrurile mai bine pe cand zdreanta aia Larisa, nu face altceva decat sa arunce cu gunoi. Gata ! Marsh !
  11. Vai de capu' tau de prost ce esti ....
  12. Daca asta e problema ta de ma fci pe mine pinochio , du-te si da-i 400 . iti meriti soarta. vai de capu tau
  13. Cristiana ... boala ta se numeste dismorfism , tu te percepi ca o balerina si esti defapt o scroafa. La capitolul tarife ... iar aberezi. Habar nu ai cum trebuie sa arate o escorta de 400 lei , esti la milioane de ani lumina de asa ceva. Pentru binele tau, nu te mai descrie ca o gazela , nu mai trimite poze false si nu ne mai pune pe drumuri aiurea. Am batut juma' de Bucuresti si ma mair cum m-am abtinut sa nu-ti fut una dupa ceafa cand ti-am vazut mecla . Tb sa ai respect fatza de tine , sa slabesti sa te tonifiezi sa te aranjezi/machezi ,tb sa ai respect fatza de "client" nu sa-l prostesti in fatza si sa pretinzi scoruri de lux cand tu esti si grasa si urata si neingrijita si nesimtita. Eu nu te-as fute nici daca m-ai plati ! Si daca negi ca te-as cunoaste , am sa postez conversatia de pe whapp cu pozele pe care mi le-ai trimis si blocul in care ne-am vazut ( evident ca nu am ramas )
×
×
  • Creează nouă...