Sari la conținut

sundrinksandfun

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sundrinksandfun

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

776 citiri profil

sundrinksandfun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Salut, si eu am fost la inceput cu Afro. A lubrifiat corespunzator si am avut parte de preludiu prelungit inainte de penetrare. Stie ce face, ce sa zic. Un usor disconfort la inceput dar scapi de acesta dupa ce intra. Ajuta sa fii si tu erect. Spor!
  2. pfff...am uitat de main course, analul, este activa si erecta, a intrat mai greu, eu fiind novice, dar apoi... - 10
  3. Doar ce am ajuns acasa de la Afro. Ce as putea spune, ce nu s-a spus deja? O transa minunata dim toate punctele de vedere. Fiind incepator m-a luat incet, a stiut exact ce sa faca, ca sa ma simt in largul meu. Hai si note: Aspect - 10 (pe stilul meu, imalta si frumoasa, cu sani si fund un deliciu) Oral - mai mult eu i-am facut, acesta fiind si scopul vizitei. Are o pula numai buna de supt. Totusi, atat cat a apucat sa ma suga, pot spune ca se pricepe - 10 GFE- 10, fara comentarii Locatia - apartament mare si foarte curat cu 3 camere, bine dotat la dus - 10 Pret - 400 / ora. Am petrecut 3 ore minunate impreuna. Te pup Afro :*
  4. Salutari, am vizitat-o pe Cristina luni seara. Este o fata frumoasa, deschisa si inteligenta. Am petrecut 2 ore minunate alaturi de ea. Este pro client si stie ceea ce face. Locatia: profi - ciresica - 8 OP: 9 (eram proaspat si neted ca fundul unui bebelus, ceea ce, dupa spusele Cristinei, conteaza mult) NP: 9.5 (se misca bine si ii place) - privelistea din doggy este maxima GFE: 10 (ce sa zic, nici eu nu sunt vreun boschetar, am facut click) 600 lei/ 2h (care nu includ tigarile dinainte si din timpul, total fiind vreo 3h) De revenit? eu sigur da. sper sa mai ramana prin zona.
  5. Salutari tuturor, Am vizitat locatia astazi la orele 14, cu un telefon in prealabil. Desi "fetele" au deszapezit in fata portii, un confrate ajuns inaintea mea ocupase locul. Am parcat in cele din urma si am luat-o prin nameti spre salon. Prezente la datorie, in afara domnisoarei ocupate de confratele anterior mentionat, erau 4 fete: Oana (pe care am ales-o), Cristina si inca doua domnisoare ce nu mi-au atras atentia. Oana este o fata de 21 de ani (asa spune ea si tind sa o cred) la 160 cm, app. 45 kg, sani nr. 3 nu foarte fermi (de fapt deloc fermi, chiar putin lasati), in fund rotund numai bun de luat la palme si o privire porno (ce m-a determinat sa o aleg). Am urcat la etaj, am nimerit in aceeasi camera ca si data trecuta (atunci am mers cu Andra care se pare ca este in "pauza"). Dupa un dus rapid am revenit si am gasit-o pe Oana dezbracata pe saltea. Am sarit pe ea ca un nehalit dar m-a potolit si m-a poftit sa ma asez pe burta pentru un masaj de relaxare...in mod normal o refuzam politicos, dar am o placere vinovata sa simt fapturi minione calcandu-mi la propriu pe spate. Dupa 5-7 min de masaj semi-banal, m-am intors cu fata in sus si m-am lasat lins pe corp. A urmat un fel de oral, dar nu chiar: lins pe oo lins pe penis dar nu supt in adevaratul sens ...asa facea si Andra, deci intuiesc ca asa le-o fi invatat shefu' sa faca..nu stiu. Am luat-o frumos si am pus-o pe burta cu fundul putin ridica si am trecut la lins...pasa era frumos mirositoare si stramta...dar un minus aici, era rasa cu lama....rasa probabil cu o zi inainte. Am intors-o pe spate si am mai lins-o putin...am impresia ca a avut orgasm. Am trecut la misionar, nimic special, apoi doggy unde fundul ei si spatele arcuit merita tot banii. Am luat-o apoi in brate, fata in fata, si am finalizat in prez, in pozitia imbratisat. Locatie: 8 - curata - prospo curat+ papuci (sunt dintr-o panza subtire - deci inutili) masaj - 5 (dar nu pentru asta am fost acolo) oral - a fost un semi-oral - 5 normal -7 Fk - da - gust placut - nu dadea inapoi, chiar se implica CIM, COF, COB - nope - finalizare in prez. La vizita anterioara, cu Andra am finalizat pe tate...deci se poate COB daca vrei. CIM si CIF eu cred ca sunt excluse. Cascaval: 200 Lei mie mi-a placut de fata...desi nu la nivelul Andrei, care sper sa revina. Daca ma mai duc? Da, dar voi incerca si pe caprioara mai zvelta pe nume Cristina (sper sa fii retinut bine) Cele bune!
×
×
  • Creează nouă...