Sari la conținut

seducator69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre seducator69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

1.378 citiri profil

seducator69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Nu vreau ceva mecanic. Sa o facă din plăcere...
  2. Claudia 0727012347 dacă nu îți place de ea te pune în legătură și cu Tania.
  3. Salutare colegi, va descopăr eu misterul fetei. E cea din ultimele poze e **spam editat** și o plimba cu mașina doi băieți unul în jur de 18 ani celalalt mai tânăr sa producă bani. Este cu ea o fata mai tânără.procedeaza astfel sa nu fie prinși. Dacă va riscați și dați de ea eu va spun sa anunțați politia sa nu aveți alte probleme.
  4. Multumesc pentru raspus.am fost la ea si Andreea pentru o sedinta dominare soft si caut ceva ca ea dar nu am gasit pana acum.
  5. Ma puteti ajuta cu aceasta informatie?Si daca mai presteaza unde?multumesc anticipat.
  6. buna dimineata.fa-mi te rog o programare cand vrei tu.poti trimite oricand sms tel cu terminatia 7526
  7. nu mai raspunde ti la telefon?
  8. buna seara.pana la ce ora aveti program?
  9. buna ziua.am sunat sambata la doamna matura de trei ori la interval de o ora.insa fara raspuns.pe la ora 18 primesc un telefon cu numar ascuns de la ea si ma intreaba daca sunt de la politie.dupa o conversatie de doua minute in care isi da seama ca sunt un simplu client imi spune ca ma poate primi la ea locatia alfa.tariful 250 lei.in timp ce ma duceam la ea ma suna si imi spune sa cumpar o sticla de vin o cola si un pachet de tigai ca imi da banii pe ele fiind ziua unei prietene.ajung la locatie in alfa etaj 1 unde ma intampina o femeie la vreo 35 ani foarte inalta sani mari (tiganca) frunoasa cu ochi sadici.ma serveste cu un suc si pune intradevar tot felul de intrebari nelalocul lor.imi spune ca nu e locatia ei ci a prietenei.era dezordine totala.ma pun scot 250 lei si surpriza, imi spune ca fica ei e bolnava de leucemie si sa-i mai dau 100 lei pt medicamente ca data viitoare sa faca reducere.fiind dorinta mare de a o testa am marcat 350 lei.fac un dus prosopul cam uzat dar curat.baia arata bine apoi trec in camera unde ma asteapta cracita si imi spune hai sa vad cum o lingi!intrucat de la telefon mi-a spus ca vrea sa fie linsa am trecut la treaba.pizdutza curata fara mirosuri neplacute.chiar i place sa fie linsa si insista sa o lingi pana are orgasm.dupa aceea a inceput sa mimeze un oral.abia atingea cu buzele si mai mult o freca cu mana.acum incerca cat mai repede sa scape de mine spunand ca tre sa mearga la fata ei bolnava si nu are timp sa mai trecem la alte pozitii.ma-m fortat sa ma termin facandu-mi laba practic.am ramas cu 350 lei dati si cu cadoul sus amintit si cu promisiunea ca se va revansa data viitoare.sincer cred ca e tepara.stie sa se bage sub pielea omului si sa te faca sa iti fie mila de ea.mi-a mai spus ca e stapana face sedinte de sado maso si are anunt in ziarul vand cumpar.eu cred ca e de evitat si cu toate ca arata bine nu voi mai reveni.daca aveti alte intrebari va voi raspunde.bafta
  10. multumesc.de azi ma pun pe treaba si incep sa verific fetele din arad.maine cu siguranta voi posta si eu pe unde nimeresc.bafta la toti.
×
×
  • Creează nouă...