Sari la conținut

lovemenot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lovemenot

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

2.844 citiri profil

lovemenot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputație

  1. 1. Pozele, practic asta e prima impresie, daca n-ai poze drăguțe, cauta un amic care se pricepe cat de cat la facut poze cu o camera profi, sau cauta un muritor de foame aka fotograf "profi" caruia sa i dai 100-200 lei pentru cateva seturi de poze. 2. Vrajeala, totul trebuie sa fie personalizat, sa vorbesti foarte mult de ea cu ea :D, observi ca e pasionată de plm, pictură, baga-i vrajeala, eventual caută pe google ceva despre un pictor cunoscut ca ii seamănă stilurile bla bla. 3. Încearcă sa o cunoști cat mai mult sa ii pui întrebări pertinente și totuși sa flirtezi cu ea. 4. Fa-i complimente, dar de alea mici scurte, " ești frumoasă" asta face multe. 5. Scrie corect, virgula unde trebuie, nu te grăbi cand raspunzi, gândește răspunsul. 6. Fii bărbat. Iti mulțumeste la un compliment spune i simplu "cu drag"( prepoziția si cuvantul asta mi au adus multa păsărică). Fii tu Mercedes-ul intr-o lume de BMW-uri. 7. Fii misterios, nu vorbi niciodată despre cati bani faci, ce masini ai, sau in ce vacanțe merge(asta daca discutia nu merge spre vacante) 8. Ascut-o cat mai mult încearcă s-o ajuți. 9. Cand ești confortabil scoate-o la o cafea/plimbare. Pentru mine partea cea mai grea e cum sa o futi, mai exact cum sa aduci asta în discuție, de cele mai multe ori aici se rupe. Inevitabil ajungi la intrebarea "vrei o relație? Sau de ce esti aici?". Personal aleg sa ii spun din faza incipienta, sa alterez discuția in asa fel incat să reiasă deci nu direct ca nu imi doresc o relatie, evita cat de mult sa spui direct ca esti pentru futut acolo :). Daca am feedback uri bune mai scriu restul maine. Ma doare mana :) Fa-ti dupa programare la psihiatru, neurolog sau neurocirur sa-ti prescrie xanax =)) ... are sa te doara capul de la jegurile alea.
  2. Experienta mea: Daca nu arati bine, mai bine apuca-te sa agati altundeva. Gen iti cumperi un aparat foto , un caine, sau iei un prieten si mergi sa vezi muzee, etc. Le rogi pe fetele dintr-un grup sa-ti faca poze, le promiti si lor. Sunt mult mai sociabile asa, daca nu arati ca un ... terminat. Pe Tinder Femeile umbla cu poze filtrate....si cand zic filtrate chiar vreau sa zic filtrate. poate isi fac 1000 poze si pun una in care au iesit bine datorita unghiului si a procesarii AI + filtre. Numarul de telefon are sa-l primesti realitiv usor, ca sa primesti si block usor. Personal nu suport sa primesc block din senin, sau sa fiu trimis la psihiolog sa ma ajute sa vorbesc cu femeile. conversatii gen ea: ai prietena? io: nu ea: nu crezi ca ar trebui sa mergi la un psihiolog? io: pentru!? ea: sa te invete sa comporti si sa vorbesti cu femeile. pana mea.... daca ar fi ceva de jegurile alea, dar toate sunt niste proaste de la coada vacii. proaste. odata le-am trimis teste mici de logica, cadeau pe briou. daca arati bine alta e povestea. desi pe tinder multe isi permit sa vorbeasca urat si baietilor frumosi.
  3. Culmea e ca daca cauti dupa nr. ei de telefon pe google: 0749393697 , dai peste ceva contract cu CNAS, ceva de ambulatoriu. Nu cred ca a terminat el medicina , lol. Are poze noi si ceva ma face sa cred ca fara photoshop si filtre cam el e uratul https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190725/1507/5bf64b00a3dbfd561e0718a8e1acb324.jpg
  4. Nu inteleg despre ce credibilitate este vorba?
  5. mai degraba multe "TS" vor sex si cu baieti extraordinari de frumos... si sa primeasca bani repet... sunt multe TS mai mofturoase ca femeile... tot ce au facut ele a fost sa copieze imagina unor "fitoase de cartier" din anii 90-2000 sau naiba stie, daca esti TS poti .Nici tigancile nu atitudine din asta.
  6. Fa o recenzie te rog. Am avut intuitia sa-i trimit poza inainte.
  7. Am senzatia ca sunt multi doritori, gen mult tineret care vrea sa incerce...si mereu balta are peste proaspat + unii se duc de 2-3 ani poate pe an la curve
  8. Cam cati clienti au astea zilnic? 2?3?5? ...
  9. Cred ca treaba cu hotelul ar merge. programare si sa nu ma duc .... nu cred ca le pasa, din ce am citit si aici si experienta cu ele: le cam doare in fund! ;)
  10. Transexuala, dar iti va arunca niste cuvinte f. urate. "Sunt selectiva , de aceea persoanele care vor interactiona cu mine for fi selectate in funtie de varsta aspect si alte cele ! " Sunt multi tigani in Romania care si-au pus tzaze si cred ca acuma trebuie sa le futa niste ingeri trimisi de Dumnezeu. Penibili! Mai bine s-ar gandi cum ii va privi lumea pe la 40-50 de ani Si-au luat refuzuri de la tigancile lor si acuma nu mai stiu cum sa-i umileasca pe altii.
  11. Spune-mi cateva modalitati Multe ma jignesc . parca tigancile sunt atrase doar de barbati din rasa lor. unele mi-au zis "romanc spurcat" ..ele si chestele ( iubitul ) lor fiind faara dinti in gura
  12. Anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-blonda-bella-la-tine-in-oras/d514732ii2i67613de026161676550fe.html
  13. Nu sunt fotomodel, insa nici ca naiba nu arat, sunt mediu
  14. Transexuala bella, vrea si bani insa si clienti f. atragatori. Daca vrei sa fii refuzat, umilit ,injurat apelati cu incredere la BELLA.
  15. Cum ar putea cineva pacali o escorta?
×
×
  • Creează nouă...