Sari la conținut

amadalover

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amadalover

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.187 citiri profil

amadalover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

120

Reputație

  1. Pozele sunt unei doamne care a fost la sweet pleasure Unirii, Tania dacă nu ma înșel. Este posibil sa fie ale ei. Setul asta nu îl avea la salon. Am fost la ea anul trecut în vara. Este undeva la peste 40 cred, după fata. Dar... Corpul este tipla. Cur bombat. Silicone tari. Permisiva. A făcut dus cu mine. Finalizare laba pe sâni după un masaj ok, cu sărutări pe corp, masaj la coaie și pula. Geme plăcut. Corp:10(aproape ca are și pătrățele. Fatza:7 Masaj:9 A fost 200.
  2. Daca va uitati si voi la Whatsappul ei o sa vedeti ca a fost online si astazi. Bafta sa o prindeti, poate nu a deschis inca magazinul cu program normal. Cum sariti voi asa repede la concluzii fara sa verificati cum trebuie, a pus fata si anunt cand a revenit.
  3. A revenit! Am fost in prima zi cand am vazut anuntul. Tipa e arata super, silicoane de nota 10, zambareata, vorbareata, parca ne stiam de o viata. Locatia este pe Brancoveanu si am optat pt 2 fin 150 de lei. Oral=9 o suge bine , cu vacuum. cu CIM Normal=9 doar lady on top GFE-9 e foarte calduroasa si te saruta si te mangaie mult pe corp. Bine ca a revenit, e o fata chiar de treaba, :clapp
  4. Am ajuns si eu la ea, dupa ce o ochisem mult timp. Mi-a placut f mult vocea ei, si modul in care vorbeste la telefon. A respectat ora intalnirii, si dupa usa era o fata care arata mai bine decat in poze, in poze pare mai solida, in realitate este o miniona cu sanii mari si frumosi. Am stat pt o ora, un masaj si 2 finalizari. Face un oral lent si senzual, prima finalizare a fost lady on top. a doua oral si finalizare pe saniii aia mari. Fata-9 Locatie-9 (se pare ca renoveaza) Normal-9 (geme frumos rau) oral-9 De revenit la fata asta draguta si amuzanta pret 200/h Fata nu mai lucreaza cu nr din topic, cred ca ar fi bine sa fie inlocuit cu cel curent 0761928528.
  5. Am bifat-o si eu pe mandra, pacalit putin de prima recenzie, acum crezut ca dau peste un diamant neslefuit. Sangre are dreptate, micuta, burta si sani lasati, niste tatuaje sterse tribale plus caractere chinezesti. La fata este ok, nasuc mic, moldoveanca draguta. Corpul foarte bronzata, nu se vede in poze. Pizda parca e umflata cu pompa. Locatia destul de dubioasa, cand intri in curte te sperii putin, e amuzant cand se plimba goala pe acolo printre niste cauciuri si alte prostii aruncate pe acolo :)). Am vorbit putin cu fata (Deea)cand fuma o tigara, mi-a spus preturile: 70 fin -normal si oral protejat, 100 oral nep cu CIM si normal protejat, 150-ora. Am dat 70 pentru o fin. Acum la pretul asta nu te poti astepta la foarte multe. De grabit nu m-a grabit deloc, socializeaza nu este o muta si pare placuta. Eu zic ca merge de o fin. rapida, o ora nu cred ca merita nicodata la 150. Din pacate la 70 nu mai gasesti ca Monica Moldoveanca... Locatie:4 Fatza: 8 Corp:6 Oral: 8 Normal (Capra): 7 (geme fals)
  6. Nu mai vine din Norvegia? E deja frig acolo...
  7. Prefer fete mai de la țara dar sincere. )
  8. Unde se termina pasajul basarab, pe Titulescu, niște blocuri in forma de U
  9. Am fost la doamna acum o saptapamana. A avut telefonul închis pt ca a fost plecată. Tipa e foarte scunda lucru ce mi-a plăcut, tunsa scurt , roșcata cu ochii albaștrii. Vorbește mult e foarte exuberanta. Locația este cam bătrânească , mobila comunista. S-a laudat ca a fost pe la mare, se vedea ca era foarte bronzata. Ne-am înțeles la o finalizare 100 de lei. Ma luat repede in camera , ne-am dezbrăcat, si a băgat un oral porno , o lua toată , geme de parca o futi, dar foarte scurt. S-a plictisit si m-a întrebat... cu cauciuc sau fără!!!! Cu, normal. Nu a știut sa rupă ambalajul de la loveplus.wtf. Am ajutat-o eu dacă tot am ajuns măcar sa termin o treaba. Pus prezervativ dat repede pe la spate. E destul de strâmtă. Terminat. Am plecat cu gândul ca nu o sa mai trec la ea. Deci femeia nu prea știe cu prezervativele. e clar de evitat. Cred ca e o nimfomana senila. După cum si cât vorbește , pare Dusa cu pluta
  10. S-a mutat in Cluj. A zis ca se apuca acolo de treaba. Din păcate....
×
×
  • Creează nouă...