Sari la conținut

mitanakis2014

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mitanakis2014

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    China

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mitanakis2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Buna Ilona, buna fustangii Deci.. Am incercat de cateva ori, dar am reusit in cele din urma sa stabilesc o intalnire pentru ziua urmatoare. Am ajuns mai repede,am sunat pt. confirmare dar se pare ca era putin decalat orarul asa ca am pierdut timpul pana a venit sa ma conduca la locuinta la o tigara/cafea. Domnisoara se prezinta cu un par tuns scurt, roscata ochi patrunzatori. Ajuns in locuinta sunt m-a intrebat daca doresc la dus, am refuzat deoarece eram fresh de acasa , dar ea totusi a mers. Dupa ce a revenit, eram in stare erecta de la ce miros avea, m-am abtinut sa nu s-ar pe ea si am continuat cu formalitatile, adica m-a servit cu o apa minerala, am facut o glumita, dupa care ea s-a imbracat in costumul evei 😊. Ce sa mai un corp armonios completat de un chip pe masura Am urmat exemplul desigur, si am inceput numaratoarea inversa. Am trecut de intriga A inceput cu saruturi pe corp si a trecut la un oral excelent cu atentie la zonele adiacente. A urmat tot oral dar la trecut la orizontala, unde nu ma mai saturam sa o privesc, cand soft cand hard + unele mici indicatii. Am gustat-o si eu putin incinzand atmosfera, si am trecut peste ea, pozitia craci umeri. In pozitia respectiva ea se unduia pe cum pompam eu, foarte suav. Geme usor transpire, ma cheama in ea..Evita contactul vizual fiind axata sa iti ofere placere, dar mai iti arunca niste priviri superbe. Am cmpletat meniul cu putin anal, dar nereusind sa am orgasm i, dau vina pe cafea, am trecut in pozitia cowgirl pe marginea patului, sa o pot cuprinde cat mai bine, si dupa niste opt-uri ale ei am fost KO. La final am mai schimbat o vorba, am fost iar invitat la dush daca doresc, ma grabeam deci nu am ramas. Note, am mai adaugat cateva categorii don`t mind me, Aspect 8 Check-in/ Check-out 10, nu am fost expediat sau repezit cum se mai intampla, dus inainte, dus dupa+ GFE 9 ON 9 NP 9 Pretul d2d 130, actiune max 30min. De revenit,absolut, e de top fara cuvinte se vede experienta si afinitatea ei dobandita in afara pt. aceasta meserie. Daca isi schimba si locatia, mai centrala.. imi fac abonament PS: In ciuda celor citite mai sus, eu cred ca va remedia problema si sigur a avut si mici lapsus-uri cu vina sau fara vina dansei, si va incerca sa faca serviciul de 10+ pt. ca vad in ea o persoana foarte maleabila si constructiva in acest domeniu. Un week-end placut Ilona!
  2. Am postat din greșeală la alta persoana.
  3. As dori un moderator sa imi stearga comentariul. Multumesc
  4. Stabilit întâlnirea, găsit locația și mă aștepta deja. O prezenta plăcută, știe să te facă să te simți bine. Întrebat de la intrare ce doresc sa beau. Un corp foarte frumos, bronzata curata. Lins peste tot, incercat clasicele misionar, WOT,și doggy cu degete in fund și Cim. Se vede că tipa e profi cu experiență.per total o experiență super. E cea mai ok la servicii calitate preț în oraș. Locație 8 Gfe 8 On 9 Serviciile ce le oferă sunt mai sus și prețul e corect.
  5. Am sunat și la restul, niciuna nu face doar masaj
  6. Am fost și eu la Florina, a zis că nu face nici cu bani
  7. mitanakis2014

    Alessia ❤️

    Am gresit era alta Alessia 0755315036, am sunat finalizarea doar in prezervativ nici pe corp macar, pfuu asa nu ii vad rostul
  8. mitanakis2014

    Alessia ❤️

    Acum am contactat via whatsapp, zice ca nu e ea in postare si nicidecum 100 ce 200 juma de ora
  9. Vizitat domnisoara. O traire superba..... Programat cu cateva ore, ajuns usor la locatie, invitat in camera de "tortura", servit cu un pahar de apa. Imi place de obicei sa dezbrac eu fata si i-am comunicat la inceput , s-a conformat. Un corp foarte frumos sunt fan picioare lungii!! Mama cum arata fata asta si cu fundul si cu buzele..inceput sarutat corpul acela frumos de sus pana jos,unde am continuat sa ii fac un oral jucandu-ma cu piercing-ul ei. Pe urma s-a folosit de ulei implicanduma si eu .Dupa un oral perfect ,cu atentie la"globuri" Am trecut in pozitia pe la spate, cu cate o palma usoara peste fese si mangaindui spatele acela frumos. Mai bifat si pozitia misionar, putin pe lateral si finalizat pe corp. Foarte deschisa am facut-o sa rada de cateva ori, nu am simtit tensiune sau graba,cum se mai intampla. O fata dezinvolta,cu un corp frumos si f comunicativa. Pt. mine a devenit nr.1 usor si am sa mai revin. PS: Si acum ma gandesc la gemetele ei frumoase... ON-10 NP-10 GFE-10 Am stat un numar deci 150 Mersi,Celine esti de vis.
  10. Eu incerc de saptamana trecuta, bafta
  11. Ii raspunde cuiva la telefon, tot incerc sa ma ptogramez dar in zadar tot suna. Multumesc
  12. Buna. Ma intereseaza daca stie cineva escorte care ofera annilingus activ?
×
×
  • Creează nouă...