Sari la conținut

eu_anonim

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eu_anonim

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

eu_anonim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

58

Reputație

  1. Am ajuns și eu la Alice intr-o seară. Locația: pe Agatha Bârsescu , mi s-a părut mai aproape de Kaufland Dristor decât de mall Vitan. Apartament ok, curat, baia cu tot ce trebuie. Igiena: fără mirosuri, piele fină Alice: pozele o avantajează destul de mult, sâni micuți, fund fain, exceptând celulita... o față comună dar expresivă. Este plăcută, vorbăreață, încearcă să fie pe placul tuturor. Prestația: am plătit 150/1h, nu m-a grăbit deloc. Primul număr a început cu un oral, corect executat, cu atenție la zona Oo, am pus prezervativul, lubrifiant și trecut la normal. Aici nu mi-a plăcut că de încordează ușor, deși mi-a spus că e din obișnuință, crează impresia că vrea să termini mai repede. Face FK, prima cu care am făcut asta, mi s-a părut ușor dubios dar m-am lăsat dus de val. Al doilea număr am vrut masaj, și cred că am făcut o alegere de milioane. Face super masaj. Una peste alta o experiență plăcută.
  2. Am vrut eu sa ma duc... dar s-a mutat in Berceni din pacate.
  3. Mai stie cineva ceva de cuibul de deasupra Altex Obor? Am tot cautat si nu gasesc info noi despre ce e acolo... si stiu ca in timp au fost fete peste medie acolo.
  4. Da, 50-60 fin cu 100-120 h cred ca ar fi mai potrivit.
  5. Locatie: intersectia 1 Decembrie cu Postavarului, garsoniera foarte mica, nu foarte curata. Nu am vazut dubiosi prin zona, scara, ap, etc. Fata: intre 19-22 ani, 1.50-1.60 inaltime, ceva mai grasuta ca in poze, sani mari dar usor lasati. Fizic: 6. Atitudine: vorbareata, incearca sa iti faca pe plac, se implica atat cat se poate. Prestatia: am stat un singur numar, a inceput cu un oral NP (face si CIM) , doar capul, nimic special. Am montat prezervativul si trecut la normal, extrem de stramta, am pus extra lubrifiant si in cele din urma ne-am descurcat. Nu se lubrifiaza natural. ON: 4, NP: 7-8 Am stat 1 fin: 80. Ora este 150.
  6. E fake sau numarul de telefon e gresit.
  7. nu este Fainari, e aproape de bd Dacia, blocul cu Vodafone la parter si BCR langa.
  8. pe google numarul nu apare. iar pe facebook poti cauta si gasi pe cineva dupa numarul de telefon doar daca e public (global sau in lista de prieteni) ... Esti sigur ca ai cautat bine?
  9. Da, sunt colege. Am tot incercat eu sa ma duc... ON + NP 100/h, nu cred ca lucreaza la finalizare. Incercare 1: Sunat la 18:30, mi-a zis ca lucreaza pana la 20:00. Stabilit ca ajung pana in 19:00. Ajung la altex la 18:45, sun... imi zice ca e ocupata, sa revin in 20-30 min. Am plecat. Incercare 2: Sunat la 18:50, zic ca vreau acum. Ea:Acum? ... Hai in 30 min. Eu am renuntat. Mi se PARE ca incearca sa fenteze ora aia, ajungi sus si iti zice ca la 20:00 ea trebuie sa plece si etc., ca poate vrei sa dai 100 lei pentru 30 min. Sau poate ma insel.
  10. Eu cred ca sunt fetele din blocul cu Vodafone, pe Mosilor.... http://escort.bucurestichat.ro/0722717260-denisa-domnisoara-cu-experienta-in...25929 Au mai avut in trecut obiceiul asta, poze false si cand ajungi acolo surpriza... Am fost 1 data, erau 2 fete, una grasa si cealalta bruneta, trecute de 30 ani. Nu am ramas.
  11. Am sunat eu, cica ar fi doua fete: 0754517309 + 0736676955 , desi in poze apare aceeasi persoana. Locatie: shaormeria Dristor de pe Colentina - habar nu am unde e Pret: 70/120 O+N ...
  12. De ceva timp o urmaresc pe caprioara de aci . Am sunat, mi-a confirmat ca anuntul este valabil si ca pozele sunt reale, face ON in functie de igiena si NP + mici fantezii, fara CIM la 60/finalizare, 120/h. Ceva din vocea ei nu m-a atras si de asta nu m-am dus.... Locatie: McDonalds Obor. (nu cred ca e cuibul de la LEM`S) Nu am intrebat de colega, dar locatia pare aceeasi si in anuntul de aici.
  13. Am fost eu... M-a asteptat imbracata ca in pozele de aici: https://nimfomane.com/forum/topic/58143-alyina/ . Locatie: pe bd. unirii, langa BCR, cu portar. Inainte a fost pe Coposu, s-a mutat de cateva saptamani. Cica are inca 2 colege (una care lucreaza dupa 22), una dintre ele fiind o bruneta frumusica la fata, dar cam grasa, undeva la 25-27. Ap este curat, baia ok, prosop, gel dus, servetele, etc. Karina: Pozele postate aici par a fi false, in realitate este un MILF, pe la 30 de ani, cu sanii lasati (aratau mult bine in sutien), cu ceva burtica si cu o cicatrice ramasa de la cezariana. Este prietenoasa, zambeste mult, incearca sa iti faca pe plac. Servicii: 70 ron/finalizare , oral neprotejat/normal protejat (nu face CIM) ; 100ron/ora 1 finalizare + masaj; 150/h 2 finalizari Prestatie: Dupa dus, am intrat in camera, s-a dezbracat si a inceput sa ma sarute usor cateva secunde apoi m-a intrebat daca ma deranjeaza oralul protejat. I-am spus ca nu, a pus prez si a inceput. Dupa cateva miscari i-am zis sa trecem la normal unde am si finalizat in prez. Dupa igienizare, am trecut la masajul... de relaxare. A fost bine pana ce ne-a intrerupt colega ei ca: "hai mai repede ca trebuie sa iau copilu de la cresa". Dupa asta, am mai stat 5-10 min si gata. M-am imbracat si am plecat desi trecusera undeva la 30-40 min de cand intrasem in ap si platisem pentru 1h. Exceptand reactia colegei, au fost 30-40 min in care m-am simtit bine.
×
×
  • Creează nouă...