Sari la conținut

action

Serious Contributor
  • Număr conținut

    899
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre action

  • Dată Naștere 20.09.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

10.072 citiri profil

action's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

21

Reputație

  1. Salutare, Încadrându-se în tiparele mele, a trebuit să o vizitez și eu pe domnișoara. Nu prea am ce să zic in plus față de ce s-a zis pe aici, doar ca e super drăguță (top 5 poate 10 la ce am fost până acum, mai rar așa ceva), sâni perfecți, foarte strâmtă. Trebuie luată ușor, faci sex cum faci cu o prietena cu ea. Mie mi-a plăcut, o să mai revin. Mi-a dat un good vibe așa. Nu vreau să notez diversele probe. 200 ron finalizarea.
  2. Salut, Am vizitat-o din nou pe fata si m-am simtit bine la ea. Noua locatie pe Călărași, aproape de Muncii, mie imi convine de minune locația. Folosește ambele numere de telefon. Pe mine nu prea ma interesează preludiul așa ca e ok. Mi-a făcut un oral foarte bun, soft, se simțea bine ce facea, mi-a trecut un gând că poate as termina asa in condițiile in care nu termin niciodată numai din oral. A trecut destul de repede la normal, n-am încercat să îi zic să continue cu oralul, poate mai continua. La normal am schimbat câteva poziții, ea deasupra si pe la spate se simte mișto pasarica, adunata, arata foarte bine. Ah, și folosește niște prezervative nasoale, groase, nu se simte cum s-ar simți cu unele subțiri de calitate. Eu ma simt bine la ea, e tanara, arata bine, sani frumosi, pasa superba, e zâmbitoare, prietenoasă, imi place sa imi fac treaba și să plec. Amenda tot 200 o finalizare. Recomand măcar o data!
  3. Dragutica, se mulează mișto buzele pe ciocan, îți zice să o anunți când vrei să treci la normal. La normal problema mare, nu te lasa sa o bagi prea adânc, se trage într-o parte, tot felul de scheme să nu i-o bagi mai adânc. Un pic frustrant.
  4. Mulțumim pentru timpul alocat să ne dai atâtea detalii, poze, etc. Cam mult mi se pare 400/700, fizicul ei mi se pare cam masiv pentru gusturile mele.
  5. Nu era numărul asta de telefon si lucra singura.
  6. Salutare, Dacă sunt fetele din poze, am prins-o la București pe Julia, mi-a plăcut, are o pasarica foarte strâmtă și primitoare. Oral soft dar scurt, cur mișto.
  7. Nu, de la Dristor spre București Mall, intrarea din spate, pe o străduță, celebrul cuib. Pasă cu puțin labioare, primitoare.
  8. Vizitat. Pasarica mișto, se simte bine fututa pe la spate. In rest nu e mare lucru, oral slăbuț si scurt, nu prea e cine știe ce vibe. Note Aspect: 8 Locatia: 8 Oral: 7 Normal: 8 pt pasa si cowgirl Gfe: 7 Merge o tură.
  9. Amanda nu e niciodată când întrebi de ea, probabil nu mai lucrează de mult. Natasha cică e dar nici ea nu mai e când ajungi acolo. Sunt de obicei câteva nasoale, Giulia o pitica bondoaca si Nicolle pe care nici n-o vezi când e lumina mai slabă 😁. Dezamăgire mare.
  10. Au mai apărut pozele pe undeva, probabil pe Constanța. Poate face cineva confirmare video.
  11. Salutare, Am vizitat-o și eu pe Maria, atras de pozele din anunț, este fix pe tiparul meu, tinerica, frumușică, fara grasimi. M-am invartit puțin pana am gasit un loc de parcare. Era o parcare și lângă locație dar cam întunecată. Deja mi se sculase mergând in spatele ei după ce mi-a deschis ușa de jos de la parter. Nu am stat prea mult la taclale, jos textila, ne apucam de treaba. Mi-a făcut un oral mega soft, slow, mulțumit. Apoi am trecut la normal, unde am fost surprins de ce pasarica perfecta am dat. Strâmtă, moale, soft, se udă frumos natural, se mulează superb pe ciocan. As putea s-o compar cu Ruxandra ca feeling. Am futut-o slow si adânc pe la spate, nu ma mai săturam de cat de bine se simtea. Apoi puțin cu ea deasupra să ma joc si cu sanii, micuți spre medii, cât să ai cu ce să îți faci de lucru. S-a implicat la ambele poziții. Terminat fără să ma chinui, să mai fi ținut.. Am înțeles ca lucrează pana spre 00-1. Note: Locatia: 8 bloc vechi, nu merge interfonul, dar curat inauntru, prosoape curate. Aspect: 8.5 foarte mișto, drăguță, cur smecher rău și pasa Oral: 8.5 slow, soft, mie imi place asa Normal: 9.75 numai pentru cum se simte pasarica aia, poziția perfecta pe la spate Gfe: 8.5 ne-am înțeles bine, good vibe 200 lei foarte bine cheltuiți, recomand!
  12. Să le faceți abonament la sală.
  13. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/sanii-mari-si-naturali-hotel-dobrogea/60h8fgh37fhi7055e6gdi1eih84d9348.html N-am găsit nimic despre numărul de telefon. Imi plac pozele. Vreo idee dacă sunt reale?
×
×
  • Creează nouă...