Sari la conținut

vasea27

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasea27

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

Vizitatori Recenți Profil

2.485 citiri profil

vasea27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

30

Reputație

  1. As dori si eu o programare pentru joi la o ora pe care o ai disponibila tu.
  2. Salutare, am fost si eu ieri la fete la salon, am intrat cu Larisa. Dragutica nu am ce comenta, dar foarte "smechera", a inceput cu masajul traditional, de la talpi pana sus la umeri, apoi intors cu fata in sus cat de cat infierbantat. Aici incepe cu masajul erotic la un moment dat imi cere sa vina deasupra mea, pozitia 69, ma fac ca ii ling putin piersicuta, atunci ea intervine ca trebuie sa platesc extra pentru oral, eu intreb daca platesc cine face oralul, ea foarte mirata spune ca eu sa-i fac oral ei, ceva imi dadea cu eroare, adica noi in pozitia 69 si sa fac oral doar eu si tot eu sa platesc, am spus pas. Per total a fost placut, sper sa revin la Cristina, sa vad ce poate si ea.
  3. Alte detalii imi poti da.....?
  4. Salutare, este vreo escorta in Galati care accepta cu doi barbati in acelasi timp?
  5. vasea27

    Andreea

    Salut, Mai e prin Tulcea fata, ce stiti? Sun si nu raspunde...
  6. Salutare, aseara avand chef de un masaj, am apelat la febletea mea Evelyn de la Hevia. M-am programat prin sms, ajuns la locatie (Piata Mare) mi-a deschis o fatuca noua, nu o mai vazusem pe acolo. Actiunea este cea stiuta de vizitatori, masaj clasic urmat de masaj erotic (cel mai bun din bransa), finalizarea a fost exploziva. Locatia 9 Evelyn 10+ Masajul 10 Abia astept sa revin, deja imi e dor de Evelyn!
  7. Multumesc fetelor pentru ziua de ieri, sper sa o repetam, curand....😙😙😙
  8. Mergeti la Evelyn pentru masaj, e cea mai tare maseuza ever, din cele care au fost pana acum la Hevia. Evelyn sper ca nu a crescut cucuiul ala de aseara😉😙😙😙
  9. Salutare, cum au trecut zilele de Pasti, m-am gandit sa fac o vizita la masaj, eram "incarcat" rau. Am trimis sms si m-am programat la Evelyn, cea mai buna alegere din punctul meu de vedere, cred ca am eu o chimie cu ea ca ne simtim foarte bine impreuna, stie sa se joace cu tine ca nimeni alata. Actiunea a decurs dupa cum stiti cei care ati fost pe acolo, masaj spate, apoi intors cu fata in sus, jucandu-ne unul cu celalalt minute in sir, am finalizat pe sanii ei foarte misto. Notele: Fata: 10 Masajul 9,5 Am decartat 180 masaj cu dus asistat. O sa revin cat de curand, te pup Evelyn!
  10. Salutare, aseara mi-am facut drum la un masaj, citind mai sus ca a revenit Larisa (bine a facut), m-am programat prin sms, raspuns foarte promt. Am ajuns la locatie (piata mare) cu 10 min mai devreme, am sunat mi-a deschis o fatuca Ana parca, care a incercat sa ma deturneze, sa intru cu ea, dar eu am venit cu gandul si inima la Larisa. Am facut cea mai buna alegere, fata si-a imbunatatit serviciile considerabil, a inceput cu traditionalul masaj, foarte bine executat, apoi m-am intors cu fata in sus si am trecut la cel erotic. Pot spune cu mana pe inima ca fost cel mai bun masaj erotic care mi s-a facut pana acum, Larisa este foarte permisiva la atingeri chiar a avut un orgasm cat m-am jucat cu ea, ajutat fiind si de ea, are o piersicuta tare dulce, apoi mi-a oferit si ea o finalizare de zile mari, acum notele: Locatie 8 Fata 9,5-10 Masaj 9,5 Pret 160 lei ora De revenit cat mai curand, imi fac abonament😉....mersi Lari!
  11. 0749308309.....😉
  12. Salutare, am bifat-o si eu pe Daria, am luat un numar oral(finalizare orala-60 lei), intradevar este cea mai buna pe Galati la momentul asta. Acum notele: Fata:7,5-8 Locatia:8 Oralul:10+ De revenit doar pt oral.
×
×
  • Creează nouă...