Sari la conținut

robertosogur

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robertosogur

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

Vizitatori Recenți Profil

2.495 citiri profil

robertosogur's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

113

Reputație

  1. Sambata seara am trimis mesaj,mi sa zis 250-300
  2. Pai de piata Amzei vorbea colegul de mai sus !!!
  3. Acum preturile sunt schimbate tocmai ce am primit Meniul 250 nud si unele din ele 300.am zis pas!
  4. Salutare,am revizitat domnisoara aseara.Am obtinut acelasi tratament, Gfe 10+ Chiar i-am zis ca seamana cu o zeita egipteana,chiar e frumoasa domnisoara. Recomand cu incredere.
  5. Salutare,am revizitat-o pe Andreea,pot spune ca de data aceasta sa intrecut in arta eroticului. Masajul a fost de nota 10 cu felicitari,uleiul acela fierbinte te duce catre stele. Nu prea am ce sa zic mai nou,decat ca cine merge la ea,nu are cum sa nu plece relaxat,si cu picioarele tremurand. Recomand cu toata increderea!
  6. Off,viata amara. Salutare,astazi citind recenziile voastre am contactat-o pe Domnisoara Laurette.Tot ce sa scris este adevarat,o prezenta foarte dulce,placuta,pro client. Contact whatzupp,seriozitate maxima,ea o gingasie de fata,nu te grabeste,ce sa mai fundulet micut rotund,mereu cu zambetul pe buze. 10 pe linie Halatul 300 o ora,nu stiu cand a trecut ora ca uitasem si de a doua finalizare,ramane alta data. Recomand doar celor ce stiu sa se comporte cu o domnisoara(doamna) ce vreti voi.
  7. Salutare,vizitat domnisoara in seara aceasta,contactata pe wtz a raspuns promt si in 30 de min eram in fata blocului. Fata este bbw,dar se face mult placuta,chiar a fost o prezenta placuta.Oralul a fost foarte fin,cu de toate. Eu o recomand.
  8. Salutare,in seara aceasta am vizitat-o pe Sonya,pot spune ca este o tipa ok,exact cum spune si anuntul ei.Am stat cateva minute de vorba in bucatarie sa ne intretinem verbal,si ai ce vorbi cu ea.Pot spune ca se merita,idi da toata silinta sa iesi golit de la ea.Merita.
  9. Salutare,pe inserate vizitat si eu titulara acestui topic.Am doar cuvinte de lauda,incepand de la locatie,baia foarte curata,prosopele curate.Fata arata chiar f bine,nu este skynny dar nici grasa,are o privire superba,sanii sunt perfecti,piele catifelata,curata fara mirosuri.Chiar isi merita banutii. Note Oral 7,fara artificii,fara,atentie la sateliti,o incercare de deep si cam atat. Normal, 8 Am incercat doar o pozitie,ea deasupra vroiam sa-i dezmierd sanii. Gfe 9 Foarte sociabila si zambareata. De revenit? Cu siguranta Da.
  10. Salutare,vizitat si eu aceasta domnisoara draguta.Desi eram sceptic de cum va fi,pot spune ca a fost o intalnire ok,domnisoara sa comportat mai mult decat frumos.Programare prin Wz simplu si la obiect,in 30 min eram la ea,din pacate colega nu era disponibila,as fi incercat ceva in 3.Da,actiunea a fost placuta,mereu ca zambetul pe buze,sarutari corporale,la ON nu a excelat in artificii. Da,eu o recomand,chiar este atenta la client.
  11. Salutare,am vizitat aseara doamna milf.Vorbit prin mesaje wtzp,concordat ora,cam târzie,dar am respectat programarea.Ce sa zic,ciocan sa ai ca duce fara nici o problema,este o fire sociabila,ai ce vorbi.Singurul minus este ca isi aprinde tigara in camera de actiune,ptr un nefumator nu e ok.Dar da,se muleaza pe client.Nota 7,5 din partea mea.
  12. Buna,daca ai poze si cu colega ta,si ar fi ok sa pui o lista din ceea ce faceti,si cat vine amenda.
  13. Salutare,vizitat azi dameza,sunat scurt,vorbit in 29 min eram la ea.Locatia A1 pe Brailei,curata,normala,nu am facut dus,facusem inainte acasa.E ok fata,nu prea multe vorbe la eq,dar e ok.Ma intrebat cum vreau oralul,i-am zis fara,oral executat ok,a incercat sa faca dt,dar zice ca se ineaca,in fine,fara atentie la sateliti,schimbat 2 pozitii,descarcat in balonas,caprita,si cam atat.Ptr 100 ron este ok,o descarcare rapida Recomand.
  14. Salutare,cea mai dezamagitoare intamplare azi,chiar nu mai are rost sa mai vizitez acest salon.Am zis ca se mai schimba ceva in bine,dar nu.Contactat azi prin watz,stabili intalnire,tot ok,ajung imi deschide o fata tinerica,draguta zic ca e ok.Ma pofteste direct im camera de ostilitati,fara prezentare.La ora 15,35 eram acolo,am iesit la 14,10 cu tot cu dusul de dinainte si cel de dupa.210 halatul,mult ulei aruncat pe mine,ea...etc daca imi dadeam drumul la vale ajungeam la gara.Masaj pe spate mai mult terapeutic decat erotic,pe fata a trecut direct la carici,nu a mai masat absolut nimic,i-am zis daca se grabeste? La viteza asta,imi dau drumul repede,aparte ca sa pus pe burta cu spatele la mine si da-i la laba.Fatuca numele ei de scena Miruna,nu a scos o vorba pe toata durata masajului,nu recomand la nimenj.Dar nu cred ca duce lipsa de cumetri,tocmai cand plecam iesea un client din camera.De pus la gunoi aceasta intamplare.
  15. Buna,acum 2 saptamani am vizitat-o di eu pe Betty,eram prin zona,zic sa trimit un mesaj sa vad daca raspunde,mate a fost mirarea ca a raspuns imediat,in 20 de min am fost la ea.Dus curat cu prosopel nou,i-am atras atentia acelui covoras care era imbibat de apa.Da,fata este ok ptr cine nu are probleme cu bbw,oralul a fost ok ptr mibe,foarte imed,placut la atingere,dar nu a acordat atentie la sateliti,aia e,nu e bai.Acyiunea,am cerut imediat sa-i bag "dopul" in anus dar nu ma ladat,si la bagat ea singura.Ii place ceea ce face,geme si e zgomotoasa,per asamblu se merita o tavaleala.
×
×
  • Creează nouă...