Sari la conținut

malukard

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre malukard

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

858 citiri profil

malukard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Salut, zilele trecute eram la alimentat la SMO in Decebal si am vazut o tipa micuta tatuata si cu pirsing in nas care a cumaparat 3 pachete de prez. 99% ca era o tipa prestanta. Stie cineva de fete acolo? Mersi
  2. Salut, chiar asa fitoasa e tipa? Ma gandeam si eu la ea...dar...dupa recenziile astea...pacat..
  3. Mersi mult pentru info, daca o vizitez revin cu o recenzie.
  4. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/mignionaaaaa-senzuala/7b0f6772706c6455.html .. Lucrez absolut singura pe cont propriu pozele sunt ale mele, , ..Doriti discretie, placere, relaxare, fara batai de cap, fara probleme? Atunci contactati-ma.
  5. Salutare, nu stie cineva accepta CIM ?
  6. Din pacate duminica am ramas si eu fara programare, oare la numere noi chiar raspunde asa greu, sau e foarte ocupata. Sper ca data viitoare o sa am sansa sa o vizitez.
  7. Wow, cata prostie intr-un loc ... )
  8. Bruneta Sexy te astept. Descriere Buna, sunt Delia si te astept sa te relaxezi alaturi de mine o bruneta sexy. Ofert si cer discretie, igiena si seriozitate. Detalii generale Adaugat de Delia6969 - Online Contact online Trimite Mesaj Privat Sex Fata Din localitatea Oradea Varsta 26 Zodia Capricorn Inaltime 167 Greutate 50 Culoarea ochilor caprui Culoarea parului brunet Fumator Nu Ocupatia Profesoara de SEX Interes Oral Judet Bihor Localitate / Oras Oradea Contact Telefon / Mobil 0755954644 Voi ce ziceti de tipa asta ? Nu vad un topic live pentru ea asa ca va intreb aici. Ms
  9. Salut, de curiozitate am trecut si eu pe la Delia ieri. Sunt incepator la recenzii deci nu ma asaltati cu commente off. Sunat, programat la 20 min dupa convorbirea telefonica, zona Casa Mov (rogerius) tarif stabilit telefonic. Ajuns la Casa Mov sunat indrumat spre "apartament"... Fata simaptica 167cm, 54km aprox 25-26 ani, fund frumos, sani sa zicem ok, dar putin lasati. M-a asteptat intr-o fusta sau (dress mini) apetisanta, fiind am facut dush acasa (ne stiind ce ma asteapta la baie) am sarit peste aceasta scena. canapea exensibila, care si scartiea, (poate am prea multe mofturi) "apartament" din uscatorie presupun, micut, all-in-one. Infine la actiune. Aici am ramas surprins totusi, ON foarte bine executat, tentative de deep ce a ce mi0-a si palcut. NP lady on top, missionar si in picioare. Terminat in Prez. pacat ca nu accepta CIM... Servetele umede, suc, 2-3 vorbe, max 30-35 min decontat 100 ron/ 1 fin Note: Locuinta: 6 - mic, din toate punctele de vedere, patul scartie Igiena: 9 - deoarece -1 pentru parul netratat corespunzator. Oral: 9 - doar din cauza CIM in rest super Normal: 10 - mi-a placut fara comentarii diverse.. Aspect: 8 - sanii si parul nu mi-au fost pe plac. GFE: 10 - povestitor, saruturi pe corp, sa implicat sa te simti bine Halat: 100 ron/1 fin ON+NP (200 ron ora ON+NP) De recomaandat: personal mai revin din cauza Oralului, Recomand.
  10. Ca si mirare stiu scrie si citi, vroiam doar o mana de ajutor. E totusi un grup fain aici si ma asteptam sa ma ajutati, dar mersi oricum de raspuns Ca si Offtopic pe cine am vizitat a fost Crina (casa mov) si Andreea (cantemir) Nu am facut o recenzie, deoarece erau deja destule despre cele doua fete. Ms inca odata si bafta tuturor. P.S. Asa cum vin fete cu masaj la mine, de ce sa nu vina si o Escoarta ??
  11. Salutare confrati de si sunt membr ude o vreme si citesc multe ce se intampla in orasul nostru, nu am avut inca o recenzie...poate nu simteam nevoia Uite intrebarea mea: Care sunt fetele care vin la domiciliu?? Ma simt mai comod acasa ... nush poate mai sunt si altii care simt treaba asta. Rog sa ma indrumati MS si spor mai departe.
  12. Bravo si felicitari, din pacate inca nu am avut onoarea sa trec pe la tine, dar am citit multe bune si "apetisante" despre tine. Sa te vedem cu bine
×
×
  • Creează nouă...