Sari la conținut

amaranth

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amaranth

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

amaranth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. @Fishubr , in toata ignoranta aia a ta desavarsita ca vad ca te tot lauzi ca esti brailean ( mai bine taceai din gura ) iti dau un simplu citat " Infecţia cu virusul HPV se transmite de obicei în timpul contactului sexual vaginal, anal sau oral cu o persoană infectată." . Mai multe lucruri poti afla de pe " goagal " inainte sa mai consumi internet si oxigen de-an pulea ... App , stiai ca in jur de 75% din populatia pamantului este infectata cu virusul asta ? Nu e musai sa te culci cu o " bagaboanta " ca sa te molipsesti de un asemenea cadou . Hai sa traiesti !
  2. Ummmm cred ca unele lucruri cel mai bine e sa nu fie stiute chiar de tot " satul " ... Anyway banuiesc ca topicul face referire la prima noastra experienta in ale sarutatului ? Daca da primul meu sarut a fost destul de banal , fara pic de artificii . Abia cand am inceput sa imi dea niste frunze am prins care e treaba )
  3. Salutare ! Joi seara un pic plictisit si cu putin ( mai mult ) chef de distractie m-am hotarat sa apelez la Andreea pentru o mica partida de ... " sah " . Am sunat , am rezolvat cu o mica programare , dupa care am revenit cu un telefon de confirmare . Locatia bine cunoscuta pe bl . Lapusneanu in apropiere de City Mall . Am fost indrumat catre locatie pe care am gasit-o cu destul de multa usurinta ( prost sa fii sa te incurci ) , o mica adaugare se pare ca nu am dat de acel paznic al scarii pe care toata lumea il lauda . Intrat in apartament , am stat la o tigara cu fetilii dupa care eu si Andreea ne-am decis sa incepem jocurile . Acum nu o sa intru in prea multe detalii ca nu imi sta in caracter , dar pot sa va zic ca m-am simtit extraordinar de bine in compania domnisoarei . Locatie : 9 Igiena : 10 Aspect : 10 Oral : 9 Normal : 8 ( aici este vina mea , promit ca data viitoare o sa fie de 10 ) Anal : nu m-a interesat si nici nu cred ca o sa ma intereseze ... Gfe : 10 ( este o persoana extrem de sociabila , cel putin asa mi s-a parut mie ) Pret : 150 - pentru 1 ora de
  4. Salut sau mai bine zis Buna dimineata ! In concluzie a fost cineva recent la domsoara ?
×
×
  • Creează nouă...