Sari la conținut

azi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre azi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

azi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. :)) Am mai vazut-o o data, tot cu cainele, tot la ciresica, si eu tot cu sotia :) Multumesc frumos, dar nu cred ca e ea, mai ales ca acum sunt sigur ca sta la ciresica, iar domnisoara vad ca s-a mutat la dacia. Eu tot mai sper, ori s-o intalnesc singur, ori sa ma ajute cineva
  2. azi

    Cuplu tanar!

    Din pacate, asa cum era de asteptat, discutia a degenerat. Daca mai sunteti interesati, mi-ar face placere sa va cunosc. Am mai avut o experienta threesome cu un cuplu. Am un prieten care are aceleasi "hobby-uri" :) Eu am 34 ani, el 35, amandoi suntem casatoriti, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu discretia. Nu suntem de etnie. Daca vreti, lasati o modalitate de contact, vorbim sa vedeti ca suntem ok, si daca vreti sa continuam bine, daca nu, nicio problema.
  3. Salutare. Am vazut pe strada o domnisoara care mi-a atras atentia si sunt sigur ca activeaza in domeniu, au ele ceva care le tradeaza :). Nu puteam s-o intreb atunci, eram cu sotia :) Asadar, poate ma poate ajuta cineva s-o identific, tare as vrea sa-i fac o vizita. Detalii despre ea: - probabil sta in zona Ciresica, am vazut-o la cap de linie 42 - are un tatuaj mic pe mana, parca un fel de vioara sau nota muzicala - are pierce deasupra buzei - bruneta - slabuta - vreo 20 si putin de ani - ten mai inchis - are un catel mic alb - cam 160 inaltime Stiu ca sunt sanse destul de mici, dar totusi incerc :)
  4. azi

    TS Constanta

    Tocmai ca e greu de urmarit, m-am gandit ca ne-ar ajuta acest topic, unde sa discutam doar de cele din Constanta.
  5. azi

    TS Constanta

    Multumim pentru prezenta. Anunta-ne te rog cand ajungi in Constanta. Sper sa devina cat mai animat topicul, mai ales ca se apropie sezonul estival, si sunt sigur ca sunt unele ts care isi vor muta temporar locatia aici.
  6. azi

    TS Constanta

    Cum majoritatea transsexualelor sunt din Bucuresti, sau se plimba prin mai multe orase prin tara, este destul de greu sa gasesc cand e cineva in Constanta, asa ca m-am gandit sa deschid acest topic pentru a veni atat in ajutorul clientilor, cat si a escortelor. Am rugamintea ca transsexualele care sunt sau urmeaza sa ajunga in Constanta sa posteze aici. De asemenea, orice informatie din partea clientilor privind existenta TS in Constanta este binevenita.
  7. http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8220081/arat_de_exceptie_am_amica/ O stie cineva pe domnisoara, pozele chiar sunt reale? Am sunat o data, dar nu mi-a raspuns, o fi fost ocupata
  8. Pana la urma esti in Constanta acum?
×
×
  • Creează nouă...