Sari la conținut

crserp1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crserp1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.108 citiri profil

crserp1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. In caz ca era cineva interesat de cum arata, o discutie scurta si seaca pe mess urmata de fotografia asta... 500 de lei ora, sex total, la ea...
  2. Scuze dublul post dar nu reusesc sa gasesc butonul de edit. Exact cum spunea si cel de mai devreme, fata arata binisor, sau cel putin arata pe vremea aia. Intr-adevar, pozele nu o avantajeaza. Ca inaltime as estima pe la 1,60-1,65m iar greutate undeva in jurul a 50 de kg.
  3. E primul meu post pe site asta cu toate ca urmaresc de mult timp. Fata presteaza de cel putin 5-6 ani. Eu am agatat-o intr-o noapte pe strada pe langa Dristor, am claxonat-o si s-a oprit, mi-a facut cu mana, am poftit-o in masina si am pornit discutia. M-a dus intr-o garsoniera prin Salajan, in spate la piata, era un Lidl parca acolo. S-a descurcat f bine fapt ce m-a determinat sa-i cer nr. de telefon. Am mai sunat-o de cateva ori, m-am intalnit cu ea intr-un apartament jegos pe langa fostul Twice dar am renuntat sa o mai sun cand avea impresia ca-mi place de ea si incerca sa ma faca de bani la modul "stii, s-a scumpit, mai pune si tu ceva!" "aa, da? hai pa!". Apropo, dupa faza asta a continuat sa ma sune cateva saptamani, nu conta ca era ziua sau noaptea, spunandu-mi ca am o datorie de niste bani la ea, asa ca aveti grija, voi astia insurati sau cu prietene. Eu pe vremea aia n-aveam treaba dar nu mi-ar pica bine acum sa ma sune cate o d-asta. Eu sincer nu o recomand decat maximum o data. Aveti grija cand negociati pretul pt. ca daca se invata cu voi va incerca sa profite sigur, cel putin asa era inainte. Apropo, mi-am amintit numele, tot Roberta isi spunea si pe atunci.
×
×
  • Creează nouă...