Sari la conținut

amonduul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amonduul

amonduul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Domnisoara este o veche prestatoare in bransa. In urma cu mai multi ani exista un cuib pe strada Licurg, pe la Armeneasca. Era cica un salon de frizerie (lol) si masaj. Daca imi amintesc bine erau niste camarute in spate naspa rau. In ceea ce o priveste pe faptura confirm uratenia sanilor si atitudinea de kkt. Am intrat odata cu ea si m-am lecuit. Pacat ca avea ochi frumosi.Daca tot veni vorba de acel cuib s-au perindat pe acolo si cateva exemplare ok. Nu-mi cereti sa imi aduc aminte nume si altele de acest fel. Au trecut ani buni de atunci. Cea mai misto era frizerita care insa nici macar masaj nu facea, iar la tuns mi-a fost cam "teama".
  2. Va salut domnilor si nu in ultimul rand doamnelor.Urmaresc de multa vreme forumul si mi-a fost sfetnic bun. Va multumesc ca m-ati acceptat si va doresc la mare si mai multa.
  3. Va salut stimati colegi,Este primul meu post asa ca va rog fiti ingaduitori.Cu ceva vreme in urma am beneficiat de serviciile Denisei. Domnisoara in cauza (ca si suratele ei) presteaza servicii de masaj erotic intr-un stabiliment numit Amazonia. Locatia este intr-un bloc vechi de pe strada Iacob Felix. Apartamentul in sine este destul de ok , ca si remarca negativa ar fi apa calda care pare a veni dupa bunul plac. La capitolul dotari lucrurile stau bine: prosoape curate, papuci de unica folosinta.Revenind insa la Denisa, este una din experientele cu adevarat placute: fata are cam 20 - 22 de ani, peste 1,75, corp frumos, par saten cret si lung. La capitolul sani nu exceleaza - ii are mici insa frumos conturati. Am apreciat ca poti si sta de vorba cu iar atitudinea este dezinvolta si naturala. Igiena impecabila - un strop de parfum, nimic strident.Dar sa trecem la experienta in sine. A inceput cu un masaj bine facut insistand la cererea mea asupra mijlocului (care este de cele mai multe ori in suferinta datorita unei operatii mai vechi) iar trecerea la erotic s-a facut incet dar bineeee. Saruturi pe spate, lobul urechii ureche, gat. Coboara apoi pe corp cu buzele si credeti-ma chestia este foarte excitanta cu toate ca nu atinge cu gura penisul. Piesele de rezistenta sunt cuningulusul si frecatul cu labiile de penis. Fata e cat se poate de dulce. Tehnica cu frecatul de labii am mai intalnit-o insa Denisa pare sa exceleze asezandu-se astfel incat sa iti ofere o priveliste de vis. Finalizare a fost facuta cu manuta pe corpul ei.Este extrem de calda si se pare ca se amabaleaza. Din pacate nu accepta FK, insa o face intr-un mod nederanjant. Pe scurt o experienta excelenta.Din cate am inteles exista si varianta unui dublu cu una din colege, Denisa recomandand-o pentru asta pe Maria. Nu este vorba de un show, dar cred ca este partenera cu care ea face echipa in mod uzual.Toata distractia a fost 150 RON si a durat aproape o ora.Inca nu m-am prins cum fac sa atasez fotografii si nu nu stiu daca am voie sa pun link-uri. Nu de alta dar nu as vrea bann.In alta ordine de idei am incerca sa ajung la salonul Irinei si nu am reusit sa o contactez. E drept ca asta se intampla cam acum doua saptamani. Mai sunt numerele de actualitate (cele de pe blog), mai este salonul deschis?
×
×
  • Creează nouă...