Sari la conținut

rrosu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rrosu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.151 citiri profil

rrosu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Buna ziua, Vizitat acum o luna . Locatie Ucecom rond Alba Iulia, ultimul etaj, urcat pe o scara interioara pana in camera.Fara caldura frig rau de tot si Ina cu mucii la nas!!! Stat o finalizare ( dat o muie rapida) cu hainele pe mine!! Vanzoleala mare in apartament. Note: OP: 7 Apect Ina:6 ( Pozele o avantajeaza) Locatie 6 Nu mai revin!
  2. Revizitat. Programare pe watsup Asteptat 5 minute, de data asta n am mai intalnit pe nimeni in fata usii la parter. ACELASI JEG, MAI JEG ca data TRECUTA, FLOCI PRIN CADA . MI S A FACUT SCARBA dar am zis sa nu mai plec iarasi sa pierd cel mai tare futai sau muie posibila( calitate - pret).Dat o muie in patul ala care avea lenjeria cam lipicioasa.TERMINAT in 10 minute numai MUIE si Limbi in gaoza. ORAL-9 LINS IN CUR- 9 LOCATIE-1 Degeaba incearca multi sa o umfle ca cel putin eu m am simtit ca si cand asa da o muie pe strada. NU MAI REVIN!
  3. salutare, Vizitat domnisoara acum 2 saptamani. Locatie Timpuri noi Sincai, garsoniera parter. Facut progrmare prin telefon cu 3 ore inainte.Ajuns in fata blocului raspunde la telefon si imi spune interfonul dar sa mai astept 5 minute.Binenteles ca m am intalnit cu cel care iesise de la ea. Doamna Asteptat in prosop ,slaba , tate mici, imi spune ca nu pot sa stau o ora ca tocmai o mai asteapta cineva si nu poate decat o finalizare. Vazand si dezordinea din garsoniera ( jeg) am hotarat sa plec . Desi are recenzii bune am scos o din lista!
  4. Dupa vreo 3 mailuri , mi a raspuns Sam. dupa ce m am destainuit si m am caracterizat!!! SURPRIZA am primit raspuns: NU CORESPUND!!!!! POATE NU A INTELES SAM CA NU DOREAM SA O FUT GRATIS!!!!! NICI CURVELE NU MAI SUNT CE AU FOST ODATA!!!!!!
  5. rrosu

    Masaj Buftea

    Da. prin aprilie. Ca la tara foc la soba, frigulet si nu prea curat la baie, casa mai neingrijita. Fata frumusica, corp frumos , masaj de relaxare slab cel erotic mediu(nud) . 100 de lei halatul desi ceruse 150!
  6. rrosu

    Masaj Buftea

    Am incercat de mai multe ori sa dau de ea la telefon si nu am reusit!
  7. o singura vizita prin noiembrie 2017. Locatia -9 -apartament curat etajul 10 la un bloc pe Camil Ressu. Masaj relaxare- 8 am avut parte si de masaje mai bune Masaj erotic - 9 halatul 100 lei. Daca sunt prin zona poate mai revin!
  8. EVIATATI !!! Masaj slab si te baga cu picioarele in aparatul ala de cacat!!!
  9. Fost si eu la domnita Masaj de relaxare -9 Locatie-8 Aspect fizic 9. Vb. destul de mult si la finalizare iti pune mana la gura sa nu te auda familia din curte sau camera alaturata! Nu stiu daca mai revin!
×
×
  • Creează nouă...