Sari la conținut

muicaion

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre muicaion

  • Dată Naștere 02.03.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

muicaion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. USR au propus cei mai putini condamnati penal (posibil nici unul), asa ca ei sunt alesii. Programul de guvernare e si el ok. Psd+alde - prea corupti pt gusturile mele Pnl - second choice, dar cam incompetenti.
  2. Profesionista, intr-adevar. Am stabilit o intalnire cu 1h inainte, am confirmat cu 30 min inainte, si cand am ajuns nu a mai raspuns la telefon.
  3. Eu, dar am fumat acasa, si m-am dus dupa la o caprita. Si-a dat seama, dar n-a zis nik pana nu i-am spus eu :-)))
  4. Am vizitat-o si eu azi pe domnisoara. Am stabilit intalnirea la telefon, unde s-a asigurat ca stiu serviciile. Am ajuns mai devreme si an asteptat putin pana a fost gata, cu un minut inainte de programare (+pt promptitudine). Dupa un small talk mic si un dus am inceput actiunea cu niste mangaieri reciproce si un 69. Oralul a fost pe gustul meu, si cu atentie la zonele adiacente. Face si deep cu caciulita (ca s-o citez, aluneca mai usor). Normalul n-a fost spectaculos, dar a fost placut. Se misca binisor, dar mai are de invatat. Note: Oral: 9.5 (pe gustul meu, mai lipseau niste priviri porno) Normal: 7 (miscari si gemete timide din partea ei, dar incearca) Anal: n-am incercat (poate data viitoare) Locatie&curatenie: 10 - nimic de comentat. Per total a fost o intalnire reusita, si voi mai reveni.
  5. Am vizitat-o si eu azi pe domnisoara (PS: primul review, scuze daca nu respect toate regulile) Am sunat si am stabilit ora la care sa ne intalnim, Din pacate am intarzaiat si eu cateva minute, dar si ea - in total ~15 minute (nu intru in detalii, dar nu a fost ceva foarte deranjant - si mi-a raspuns de fiecare data la telefon). Adresa e destul de usor de gasit, si daca nu ma insel m-a asteptat intr-un prosop. Am stat cateva minute de vorba cu ea, mi-a dat un prosop (curat+uscat) si m-am dus la baie, si dupa o scurta discutie legata de actiunea ce va urma, am inceput cu mangaieri, sarutari pe corp, atingeri, etc (din partea ei). Fara FK, dar nici nu am discutat asta. Placut, dar cum nu pentru asta venisem, am trecut la actiune cu un sex oral protejat - incet, cu tentative de DT si atentii ocazionale la zonele adiacente. Dupa ce m-am incins, a trecut deasupra si m-a calarit putin, si am schimbat cateva pozitii. Se misca bine domnisoara, nu a refuzat nici o pozitie, dimpotriva, participa intens la actiune, si cu cateva gemete care mie imi pareau reale. La un moment dat (din cauza oboselii probabil) a cazut soldatelul in mijlocul actiunii. I-am cerut sa imi faca un sex oral, si s-a conformat, dar mi-a spus ca trebuie sa-mi puna preze nou. Dupa resuscitare, am mai incercat cateva pozitii pana la sfarsitul primului numar. A scos preze si curatat putin zona, si mi-a dat niste servetele sa ma sterg. Am facut un dus rapid, si dupa ~10-15 minute de conversatie (care a fost placuta, probabil depinde si de persoana/chef) am inceput cu un masaj - care nu este extraordinar, dar cu cateva artificii interesante din partea ei (saruturi pe corp, mangaieri si atentii la soldatel) a fost foarte relaxant. Am trecut la un cunilingus, urmat de un 69 si inca o serie de pozitii pana la finalizare. Timp petrecut: ~1h 20 min Hatal: 200 ron / 1h 30min, +50 lei pentru ca mi-a fost simpatica Locatie: 9.5 (foarte curat, baia dotata cu de toate, si desi era ziua, era semi-intuneric in camera - ceea ce mie mi-a placut f. mult) Igiena: 10 (mi-a spus ca a facut dus inainte sa ajung, si a facut dus dupa primul numar) Aspect: 8 (sanii putin lasati si cateva kg in plus, dar nu e deranjant) Sex oral: 8.5 (cu incercari de DT si atentii la zonele adiacente. A fost protejat, n-am intrebat nimic de OWO, si mi-a spus ca nu face CIM) Sex normal: 9 (in total am incercat multe pozitii, s-a implicat, si cu miscari si cu gemete, in pozitiile care permiteau si cu mangaieri la bilute) Atitudine: 9 (conversatie placuta, si in timpul actiunii mi-a soptit in ureche si niste "dirty talk") Sex anal: Nu face Per total, a fost o intalnire foarte reusita, si cel mai probabil o sa revin.
×
×
  • Creează nouă...