Sari la conținut

gelu01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gelu01

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

gelu01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

45

Reputație

  1. eu i am zis ca face risipa de 'bun simt' !
  2. mi a transmis gigolo ca vine si el..sa i lasati si lui mesaj
  3. Lexy , cu riscul de a te supara pe mine, percepi tarif pentru o astfel de iesire ...de pe blog nu mi dau seama ?!
  4. Salutare si tie Super Moderatorule;ma simt nevoit sa ti raspund caci eu am adus in discutie , evident cu o tenta de gluma , nominalizarea lui gigolo . Nu sunt in masura , din cauza aportului meu pe forum , sa mi dau cu parerea daca e necesar un moderator sau nu , insa sunt in masura sa ti spun ca a scrie de pe telefon nu e un motiv sa ne chinui , sa ucizi limba romana.Respectivele afronturi aduse limbii romane nu sunt un motiv de ban , insa jicnirile aduse membrilor care tin activa aceasta sectinue da. Concluzionand interventia ta e binevenita , cred ca si gogolo a citit printre raduri ca sectiunea iasi nu necesita un moderator.
  5. in sperata ca nu te deranjeaza off topic ul , eu il propun pe gigolomen !
  6. iaca inca unul recent http://www.bzi.ro/exploziv-iata-cine-asculta-telefoanele-iesenilor-prostituate-de-lux-protejate-de-un-ofiter-sri-400090
  7. eram ferm convins ca am postat la 'intrebari si raspunsuri'...rog mutarea topicului! Multumesc!
  8. Pararea mea sincera e ca s a ajuns prea departe...in regula, nu ma consider un mebru' activ , insa am pretentia sa vorbim romaneste. Plus ca ma face sa ma simt prost cand zice c o are de 'peste 30 cm' ! In concluzie rog 'motanii' , daca exista posibilitatea , sa se mai introduca in regulamentul formului un post " minim 4 clase" . Multumesc anticipat! Va salut!
  9. puli mai mari de 30 CM.....du te la circ
  10. max , ca de obicei exagerezi;parca esti un adolescent ce si apara iubita!
  11. Iata ma ajuns si la domniasoara Andreea sau Andrea...nu e important aspectul asta.Important e ca am nimerit la o escorta care stie meserie , deci la normal notez inca de la bun inceput ++10 . :clapp Si la mine a fost relativ neplacut cu asa zisa programare; in sensul ca , dupa 2 apeluri , de fiecare data intrandu mi casuta, am primit un bip...sun , imi raspunde domnita foarte frumos , spunadu mi ca asteapta pe cineva si sa revin in 30-40 min.Cele 40 de min s au transformat in 60 , insa nu m a deranjat caci oricum aveam activitate prin centru.Ma ghideaza telefonic la locatie(usor de ajuns , langa hotel Europa) ...sa vedeti belea aici, urc si la un moment dat o fetisoara deschide usa unui apartament ; initial dau sa ma indrept catre ea , insa mi s a parut suspect ca era imbracata cu geaca....mai astept si intr un final imi deschide distinsa Andreea , imbracata in aceeasi costumatie rosie sexy , cu niste sani frumosi, fund pe placul meu Ma invita inauntru , mai discutam vreo 10 min ,aduce in discutie si intarzierea motiv pentru care isi cere scuze , dupa care merg la dus...aici erau mai multe prosoape curate , gel de dus , insa trebuie sa cumpere o pereche de slapi .(asta ca sa fiu rautacios ) Mergem in dormitor unde incepe printr un oral bun , la ce buze are nici nu are cum sa fie altfel. Dupa 10 min trecem la un normal cu domnita deasupra...de a dreptul incantator .Dupa 2-3 schimbari de pozitie, terminam treba cu un oral la fel de incatator. Merg la dus , ma imbrac si ....mai usor si mai linistit ma indrept spre casa. Locatie: 9+ (dam 10 cand aduce niste slapi in baie ) Oral: 10 Normal: cum am spus si mai sus ++10 GFE: 10 m am simtit bine Halat:100 lei achitati inainte Fara indoiala RECOMAND! Va salut si spor la dat la buci!
  12. gelu01

    Irina 0755239976

    Va salut!Acum cateva zile I am facut si eu Irinei o vizita;impresia buna a venit inca de la inceput, cand foarte frumos mi a transmis sa astept 1 min pentru a ajunge la ‘carnetelul cu programari’. Zis si facut am facut respectiva programare pentru urmatoarea zi ; cand vine momentul mult asteptat sun pentru a cere detalii referitoare la locatie , domnita ma indruma telefonic si ma vad ajuns in apartamentul ei din Copou;recunoasc mai frumos ca la mine acasa . Am fost intampinat de aceeasi Irina care incanta in primul rand prin privire si ulterior cu celelate lcururi .Am primit vehiculatul prosop curat , am mers la dus . Intors in camera a inceput desfasurearea actiunii printr un oral umed , frumos executat …..normalul a debutat cu un doggy style , urmat de misionar . Deznodamantul n a avut loc si fara indoiala vina mi apartine in totalitate , sub nici o forma nu pot pune asta pe umerii Irinei… Urmand cursul firesc al unei recenzii acum notele: Aspect fizic: 10-piele fina , sani mari (fara a fi derajat de cictricele respective , lucru care mi l a transmis de la inceput) Igiena: pasarica impecabila Oral: 10 Normal: 10 , foloseste lubrifiant, te simti foarte bine, geme usor lasand impresia ca e unul normal GFE: 10+, cel mai probabil punctual ei forte. Halatul :200lei Fara indoiala RECOMAND. Va salut stimabili si spor la dat la buci!!
×
×
  • Creează nouă...