Sari la conținut

metal

Serious Contributor
  • Număr conținut

    202
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre metal

  • Dată Naștere 04.07.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

4.403 citiri profil

metal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

334

Reputație

  1. Un program orientativ poti sa ne spui? Cam la cat incepi si cand inchei ziua de lucru?
  2. I don't thrive on scandals, dar m-am distrat maxim citind acest topic. Deci un coleg ne cere sa ii recomandam o pizda care sa il dezvirgineze. De ce ne-ntreaba pe noi, habar nu am, mie mi se pare o intrebare adresata aiurea, ca aici avem topuri de cel mai bun anal, cel mai bun oral, nicidecum best dezvirginator. Si majoritatea ne-am dezvirginat gratis, ca nu aveam atunci bani de curve, abia de ajungeau de o prajitura. Deci recomandarile cred ca ar fi venite de la niste ageamii in domeniu, chiar daca sunt cei mai experimentati curvari de pe forum. In plus, de ce sa intrebi asta? Te uiti la recenzii, alegi ce iti imaginezi ca ti s-ar potrivi (ca poate unii vor ca prima oara sa fie macho iar altii sa stea doar pe spate) suni si faci o programare. Nu cred ca vreo fata are cu adevarat o problema ca tu nu ai mai futut inainte daca incepi prin a pune banii pe masa. Eu cel putin nu imi amintesc sa ma fi intrebat vreuna cate pizde am vazut inaintea ei. Si am fost si sa stau doar pe spate ca sa mi se suga pula sau ca sa fut ca animalul sau ca sa stau de preludiu... dupa ce chef am avut de fiecare data. Dincolo de asta, culmea, in loc sa vedem pe forum recenzii, userii se aprind ca ala e scund, ca ala are pula mica si se intra intr-o spirala filozofala despre care fute si care nu, plus ca viata e greu si toate vrea futai doar cu aia cu bani si / sau pula tare..... Absurd si sa crezi asta, absurd si sa stai sa sustii. Cand va intalniti la lift cu vecinul de la 5 care o fute pe aia de 1,70 cu tatele mari, el are doar 1,95, mertan si doctorat la Sorbona? Bai.... majoritatea si barbati si femei suntem mediocri ca infatisare si mediocri dpdv cultura si mediocri ca avere. Si ne futem intre noi... Fara carti de dezvoltare personala, psihologi samd. Aproape toti ne futem, ca totusi planeta ajunge la 8 mld de bipezi care majoritar nu sunt nascuti de curve profesioniste. Plm cu filozofiile astea de le-am citit aici... Hai ca am scris de draci, m-am racorit, back to life!!!
  3. In calitate de curvar, chiar daca in retragere de vreo cativa ani, ziceam ca stiu jargonul, dar poate am ramas in urma cu unele chestii. Raisa, ne zici la servicii FF - care presupun ca e foot fetish, RP - presupun role-play si FP - aici nu mai stiu ce sa presupun, asa ca te rog explica-mi tu ce inseamna. Oricum, ca mare fan sex oral vreau sa ne intalnim, asa ca intreb aici, sa stie toata lumea, daca mai lucrezi cu programari sau nu. Ca pe diverse topice au fost diverse opinii, inclusiv tu ai zis odata ca nu mai iei programari fiindca ai luat multe tepe. Asa ca as vrea sa stiu daca are rost vreo programare sau nu.
  4. Nu am mai postat de mult timp, dar tu chiar esti o curva proasta, complet agramata si analfabeta functional. Asa ca pentru replica de mai sus trebuie sa-ti zic: Siktir!
  5. Sa va zic si eu, ca tot nu am mai contribuit de mult timp (nu aveam nimic nou, tot aceeasi fata am vizitat in ultima vreme si nici pe ea prea des). Am fost la Dana inainte sa plece. Langa Biserica Alba, pe Victoriei. Programat SMS, confirmat 1 ora inainte, discutat detalii doar in locatie, 200 RON lasati de mine la inceput fara a mi se cere. Locatia e draguta, foarte curat si ordonat. Doar ca 3 pui de gandaci in baie, dar deh, bloc vechi, mai trecem cu vederea... Are prin baie Sanytol, poate ii mai trebuie si plotox :-) Nu i-am zis, sa nu stric atmosfera, desi eu eram deja defazat. Fata se vede in poze. Ingrijita si piele fina. Pe mine m-a asteptat intrun body rosu stramt + platforme de minim 10 cm., era mai sus ca mine (am doar 1,75). Lipsa fund, desi din poze ai zice ca mama. Probabil nu a fost click cu mine, fiind relativ retinuta. La glumite slabe initiate de mine facea un ha ha ha zbuciumat, mi s-a parut fortat ca radea asa, cam aiurea. Fumaram, apoi m-am dus la dus cu prosop curat uscat de la ea. M-am intors, era in pat, descaltata, cu body-ul pe ea. Ne-am luat la pupat. Cu mine a fost FK, nu DFK, dar ok. Geme placut, aparent natural. Am simtit o retinere de la ea. Am terminat in 2 min la ONP, aici nu am ce comenta, stie si face bine. Chiar adanc si fara figuri. Punctul ei forte. Pauza si hai iar. De data asta am umblat ceva cu mana pe la pasa, s-a umezit ok, nu a comentat la degete. Nu am mai lasat-o la oral mai mult de 1 min ca vroiam si ceva LOT, unde am si terminat relativ rapid. Desi nu am simtit ca stramta, cum au zis altii. Poate fiindca am incins-o eu inainte nitel. Overall, eu golit, dar cu gandul ca era loc de mai bine. Asta pentru ca atatea recenzii de vis si la fata locului nimic wow. Vin chitit pentru cardio si decid ca gata, e destul 2 min de miscare, hai sa termin. PLM Ati zis multi ca amanta, ca alea etc... La mine nu a fost cazul. Un futai corect, scurtat de mine pentru ca... speram altceva. Note dati voi, narativul de mai sus permite opinii cate vreti.
  6. Sa intelegem ca a incercat sa iti traga clapa cu vrajeala asta?
  7. cele mai recente poze nu sunt ale ei
  8. metal

    Sclava

    Tot pentru simplificarea conversatiilor, te intreb si eu: 1. Care e limita de timp pentru interactiunile la preturile astea? 2. Ai cumva si vreo limita a numarului de finalizari? Ca vreau sa fie clara distinctia fata de o escorta
  9. De obicei nu ma bag neîntrebat, dar aici chiar nu ma pot abține. Arăți ca o vaca grasa impopotonata cu gablonzuri ieftine. Sa te futa alții.
×
×
  • Creează nouă...