Sari la conținut

mucha

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mucha

  • Dată Naștere 01.01.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Prague

Vizitatori Recenți Profil

1.151 citiri profil

mucha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. nu am intrebat, dar s-a oferit pentru 69, cuni, ani, COB. Pe fata nu e dragut sa cer asa ceva, iar despre anal nu am intrebat, dar la cum se prezenta dpdv anatomic poate.
  2. Intalnit cu doamna la mine. Stabilit cu o zi inainte si a venit fara gres. Intr-adevar te alege, vrea poza cu tine, sa stie cu ce te ocupi, sa te auda, sa vada daca nu esti idiot. Contact doar pe Wzp, foarte directa si abstracta. Nu e genul de pisicuta cu pis pis pis. Femeie matura pentru barbati care nu sunt la varsta pubertatii continue. Imbracata elegant, absolut deloc vulgar sau ceva care sa arate cu ce se ocupa. Zici ca o functionara de la banca sau o colega de birou. Un pahar de apa, si o conversatie inteligenta, presarata pe alocuri cu glume si zambete. Actiunea a inceput cu saruturi direct pe gura, pe corp si peste tot din partea ei. La oral, nota 10. A inceput usor, cu focus pe ce atarna sub streasina, umed DT-uri lungi si bine executate. Am cerut on top, se misca bine, se lasa pe spate si te lasa sa vezi frumusetea dintre picioare. Se umezeste bine inclusiv cu laptic. Dupa ceva timp s-a asezat pe burta si eu deasupra sa ii simt bucile in timp ce o penetram. Se curbeaza si te lasa sa intri pana la capat. Am stat asa timp de o tigare si am revenit pe partea din fata si am finalizat indoor. Nu te grabeste, nu se uita pe ceas, nu vorbeste aiurea. Facut un dus, inca 20 de minute de conversatie si off she goes. O ora si ceva 400 RON Eu o mai vreau.
  3. Ai viziune scumpe. Eu le gaseam cam in orice restaurant, barulet, receptie de hotel.
  4. Badoo are rezultate dar nu in Romania. Aici perceptia este ca Badoo e o aplicatie pentru maritat. Am inregistrat un singur succes in 6 luni. in alte tari in schimb lucrurile stau altfel. In Rusia aplicatia e perfecta. Cu o zi inainte dai vreo 100 de like-uri iti raspund vreo zece si te intalnesti cu care vrei. Iei cina cu ea si apoi sex la hotel. Nu iti cer bani nu iti cer favoruri. Vor doar sa fie respectate si sa poti genera niste subiecte de conversatie inteligente. Ca femei in Rusia, toate sunt suple, aranjate si manierate. Si experimentate desi nu sunt dame de companie. Da, sunt femei care termina programul la banca, la birou, in call center si apoi vreau o seara buna cu un futut bun la final.
  5. Depinde de cum vor ele...daca esti dragut si te porti frumos raman cateva ore. Eu nu le tin pana dimineata. Am facut os indura exceptie cu una care ma golit si dimineata la dus.
  6. Vin si eu cu o evaluare a pietei de resort dupa mai bine de 5 ani de facut du-te vino prin Rusia. Rusoaicele sunt beton. Mare majoritate a subiectelor le-am intalnit in hoteluri sau baruri prin centru. In Rusia femeile se impart in mai multe categorii. Prima sunt "casnicele". Femei ca oricare altele, prezentabile, imbracate normal care vor sa se fute si ele. Nu iti iti dai seama neam ca sunt la futut decat atunci cand te privesc in ochi si iti zambesc. Nu se fur gratis...100-120 Euro distractia plus un aperitiv la bar. Nu se fut la comanda, vor sa faca conversatie inainte ca se se incalzeasca. La capitolul futut, ramai socat. Le curge dulceata din pizda de la cum se excita. Vor sa le freci cu pula la pizda. Te vor in toate orificiile. Vor sa iti satisfaci fanteziile cu ele. Si daca le dai de baut...valeu. Le place sa le lingi pasarica uda. Vor sa le lingi pana isi dau drumul in gura ta. Sunt cele mai bune la pat dar greu de gasit. A doua categorie sunt pustoaicele care se fut si ele ocazional. Sa zicem ca sunt fiicele casnicelor. Astea le recunosti ca vor sa se futa. Se imbraca corespunzator. Tariful e ceva mai sus la 150 Euro. Te fut ca o masina de cusut, dar si dupa aceea isi aprind o tigare. Faza e ca sunt bune rau...ca in filme. A treia categorie sunt profesionistele. Aici tariful e 200 Euro. Sunt lucrate de stai ca boul si te uiti la ele. Isi aleg clientii, nu se fut cu orcine. Cauta barbati supli intre doua varste. Faza e ca e doar oral si normal la tariful asta. Daca vrei sa te joci cu funduletul ei...trebuie sa marci bine. Nimic mai mult. In schimb sunt foarte educate. Am stat la povesti cu una si cam toate cauta sa se marite cu vreun instarit. Atentie ma refer la om cu situatie si educatie buna. Nu un prost cu Ferrari. In St. Petersburg preturile de mai sus scad cu 30%.
  7. Salutare tuturor, Deschid acest topic pentru a afla daca printre noi este cineva care ar fi interesat sa preia un business de anunturi pentru adulti. Eu trebuie sa trag pe dreapta din cauza un probleme personale, si nu as vrea ca start-up-ul inceput cu ceva timp in urma, sa se stinga. Daca cineva vrea mai multe detalii, le pot oferi pe PM. Bafta...
  8. mucha

    Gleemaps.com?

    Este restrictionat pe proxy. Am luat de la ei Bulgaria, Romania si Moldova si le-am spus sa il lase la comun pentru toate cele trei tari. Pe Iphone la mine merge, pe tableta la fel. Le-am mai cerut niste functionalitati pe care sper sa mi le furnizeze. Legat de cautatul pentru localnici, cred ca este si mai greu. Am umblat in lung si in lat prin tara asta si foarte greu gasesti ceva deoarece este o problema de discretie, stii orasele sunt mici, comunitatile la fel...lumea se fereste sa faca reclama in ziar sau pe site-uri locale. Dovada se vede si pe Nifomane unde vedem doar o mana de orase cu ceva mai consistent, si alea luate din vorba in vorba, in rest ioc. Daca stiti vreun bulgar si un moldovean care ar vrea sa se ocupe de promovare pe tara respectiva, ii pot da franciza. Nu e rea
  9. mucha

    Gleemaps.com?

    Si aici ca nu poti face zoom?
  10. mucha

    Gleemaps.com?

    mda...observ ca varsta nu apare. Restul sunt disponibile. Bine acum pentru recenezii sunt site-uri valoroase ca acestea. Nici anuntul.ro nu da recenzii. Mie mi-a placut ideea deoarece am vazut in Germania pe aeroport un domn in tinuta business ca se holba la aplicatie. Probabil ca, incerca sa gaseasca ceva in proximitatea locatiei lui.
  11. mucha

    Gleemaps.com?

    pai de aceea sunt in discutii cu ei. Vor sa dea drepturile pe regiune. Daca o acesezi din afara (eu am deschis-o in Germania) este plina de anunturi. Ei limiteaza numarul de anunturi pe regiuni ca e afacere mare
  12. mucha

    Gleemaps.com?

    cu anuntul.ro l-am comparat, pe care il consider ca fiind principala sursa de inspiratie Consider ca este mai usor deoarece primul lucru care imi vine in minte este locatia escortei. Eu sunt mai comod din fire si nu bat orasul pana in capatul celalalt. Totodata in anuntul.ro, este destul de greu sa iti introduci un anunt si sa ramai pe prima pagina sau in primele 4-5 pagini, avand in vedere "rulajul" anunturilor. Pe Gleemaps este mai simplu ca vezi toate anunturile deodata. Eu unul cel putin nu ma mai uit dupa pagina 3 incolo.
  13. Salutare tuturor, Va cer feedback-ul despre un site aparut pentru piata de resort de pe la noi. Sunt in discutii cu propietarii pentru a gestiona site-ul pe Romania. As vrea sa aflu cum vi se pare modul de afisare al anunturilor gandit de ei. La prima vedere pe mine m-a atras ca este mult mai usor de naviagat. Cheers, Mucha P.S. Daca se considera reclama atunci puteti sterge topicul cu scuzele mele de rigoare.
  14. Multumesc pentru informatii... Eu am observat la tovarasii mei in pauza de masa, mai obisnuiesc sa dea fuga la o relaxare. Si ma amuzam ca tot ce li se placea frumos nu era prin zona lor de birouri. Faza cu weekendul este pe bune. Eu tind sa cred ca tot e mai bine prin zonele ne-centrale deoarece o mare parte din cetatenii domestici fac ori o escala inainte de a ajunge acasa ori cauta ceva aproape de casa dupa de fac si ei un dus si baga ceva la stomac. Eu consider ca partea cu locatia centrala este doar o mostenire pe vremea cand era bine sa stai pe langa hoteluri pentru turisti. Nu sunt in masura sa spun ca functioneaza dar poate ne da o opinie o domnisoara din comunitate. Spor...
×
×
  • Creează nouă...