Sari la conținut

iahimg

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iahimg

  • Dată Naștere 04.08.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.281 citiri profil

iahimg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Salut . Am fost si eu astazi la domnisoara . Am vorbit cu ea pe whatsapp si am stabilit sa ne intalnim . Locatia este prin steaua . Dupa ce am ajuns la ea i-am zis ca vreau 1h si am platit 150 lei . Despre ea ce sa zic .. mi s-a parut mai draguta in realitate decat in pozele de aici .. nu e o fata skinny.. e putin mai implinita cu niste sani ff mari.este si foarte comunicativa. Primu nr a inceput cu un oral protejat unde am finalixat dupa cateva minute . Intre timp am mai stat putin de vorba sa ne cunoastem mai bine.. al 2lea nr a inceput tot cu un oral protejat apoi am trecut la normal unde am si terminat. Fata este foarte ok ..miroase frumos .. este de revenit la ea in comparatie cu ce specimene mai sunt prin oras . Locatie - 9 Oral - 8 Normal - 8 Gfe - 7(mai retinuta asa putin ) Eu o sa revin cu siguranta . Sper sa nu dispara prea repede din peisaj.
  2. Salut . Am fost si eu azi pe la claudia . Locatia in trivale complex 1 la parter. M-a ghidat la telefon pana la scara . Acolo m-a asteptat doar in chilotei . Despre ea ca sa zic .. e destul de simpatica la fata ..are putina burtica , dar daca o vezi pe strada aranjata putin iti vine sa te dai la ea .. am ales sa stau o fin .. imi zisese 80 lei si apoi m-a lasat la 70..m-a intrebat cum vreau oralul protejat sau neprotejat .. am ales cu protectie ..m-a supt cateva minute si eram aproape sa termin si mi-a zis sa mai luam putina pauza daca vreau sa nu zic apoi ca uite si pe asta ma grabeste. Din ce citisem pe aici nu ma asteptam sa zica chestia asta ceea ce e un plus zic eu ..i-am zis sa se urce pe mine unde a mai dat putin din fundulet si m-a terminat . Eu as fi vrut sa mai stau inca un nr dar mi-a zis ca nu mai poate ca are alta programare ..initial vroiam sa stau doar un nr si nu ma asteptam sa termin asa rpd.. Ca atitudine a fost ok cu mine .. iar ca note nu stiu ce sa zic ca a fost cam scurta treaba .. cca 5min .. data viitoare o sa iau o ora si atunci pot spune mai multe . Per total a fost o experienta ok .. eu unul o sa mai revin la ea .
  3. iahimg

    Masaj erotic

    Salut. As vrea sa stiu si eu daca exista in pitesti vreun salon de masaj erotic in care finalizarea sa fie orala/normala . Multumesc
  4. Salut. Stie cineva unde se poate gasi o cazare ieftina in slatina ? Sau daca se poate inchiria vreo camera la hotel doar pt cateva ore ?
  5. Ma refer la anuntul postat de cassy. Am vizitat-o eu pe doamna si a sunat cineva sa intrebe daca lucreaza in craiova..
  6. Este greseala. presteaza in pitesti doamna. Nu stiu ce a facut de a aparut si pe craiova. O puteti sterge de aici
  7. aceaata elena a avut locatie si pe rahovei ? Ca era una pe acolo si parca tot asa o chema ..
  8. Salut . Am vizitat-o si eu pe silvia recent. Eu nefiind din pitesti am zis sa vorbesc cu ea cu 2 zile inainte pentru a fi sigur ca imi acorda si mie 1h din timpul ei. Am stabilit toate detaliile. Eram foarte curios sa o vad si eu pt ca citisem destule lucruri bune despre ea si deja imi facusem eu in capul meu asa o parere despre ea cum arata. Am ajuns la locatie si am fost intampinat de o fata fff draguta. Mult mai draguta decat imi imaginasem eu. M-a intrebat daca vreau sa ma serveasca cu ceva si mi-a oferit o apa . Am mai stat la discutii sa ne cunoastem mai bine ..ne mai sarutam..mai vorbeam .. Am mers la dush si apoi am trecut la treaba. primul nr a incept cu un oral protejat unde se descurca destul de bine .. o ia toata in gura ..se joaca si cu oole. din pacate am finalizat cam repede ca eram destul de incins inca de pe drum 😶 . al 2lea nr a inceput tot cu oral protejat, apoi am trecut la normal cu ea deasupra. Aici se misca destul de bine.este destul de stramta. Am schimbat apoi pe la spate unde am si finalizat . Per total a fost foarte bine. Ma simteam ca si cum ar fi prietena mea . actiunea a durat ceva mai mult de 1h . De aceea vreau sa ii cer scuze daca i se parea ca nu mai plec,dar ma simteam foarte bine in compania ei. Notele sunt : Locatie - 10 Gfe - 10 oral - 10 (usor,deep,cum imi place mie) Normal - 10 Este de revenit la ea cu siguranta. Ma cam oftic ca am cheltuit banii pe alte dudui. Eu daca as fi din pitesti cred ca as merge in fiecare saptamana la ea. Te pup silvia si sper sa ne revedem curand !
  9. 😅😅 voi vreti doar sa primiti dar sa nu dati nimic..tineti pt voi
  10. Nicusor922 lasa o adresa de messenger sau de skype a ta ...
  11. Mai postati si voi despre alte fete daca mai stiti ..
  12. Am vizitat-o si eu de curand pe flory . Am sunat la nr din titlu si mi-a raspuns o voce placuta . Mi-a spus ca este disponibila si m-a indrumat spre locatie . Am ajuns in fata usii unde mi-a raspuns flori . Desprea ea ce pot sa spun .. Este destul de ok pr varsta ei , nu ma asteptam sa gasesc vreun fotomodel , vroiam doar inca o experianta cu o milf . M-a poftit in camera unde mi-a zis caa pot dezbraca in timp ce ea s-a dus la dush . Am facut si eu un dush rapid apoi a inceput actiunea . Am ales 1h o+n pt care am platit 200 lei . Actiunea a inceput cu un oral protejat la cererea mea . Se descurca foarte bine la oral . O ia pe toata in gura .. Schombari de ritm .. Se preocupa si de OO .. Am finalizat dupa cateva minute in caciulita . Intre cele 2 nr am mai stat de vb deapre o problema care o aveam eu la picior si mi-a dat cateva sfaturi . Al 2lea nr a inceput tot cu un oral , deep , prviri porno .. Te intreaba daca iti place , daca vreo mai tare sau mai incet . Am facut si putin normal cu ea deasupra deoarece eu eram accidentat si nu am vrut sa fortez . M-a intrebat daca poate continua cu oral si am fost de acord . S-a cam chinuit ceva pana m-a terminat si al 2 lea nr .. Actiunea a durat 1h cred ca nu ne-am uitat deloc la ceas . Note : locatie - 6,5 dar nu prea pun pret pe locatie ca sunt constient ca nu o sa gasesc conditii ca la 5* Normal - prea putin pt a da p nota Oral - 9 . Cam cel mai bun oral de care am avut parte in ultima perioada Per total a fost ok . Eu zic ca este de revenit .
  13. Deci sa va mai zic inca o data cum a fost totul ..inainte sa merg la ea citisem pe forum cu 1 2 zile ca are niste probleme si nu prea lucreaza . I-am dat un msg sa intreb daca lucreaza luni si a zis ca nu stie. I-am zis ca o sun luni si vedem atunci ce rezolvam si ea mi-a zis ca ok. Luni ajung la craiova si o sun sa o intreb daca lucreaza si ea mi-a raspuns ca DA . Mi-a dat adresa si am mers la locatie. M-a indrumat ce sa fac sa ajung la ea la bloc si mi-a zis sa astept acolo cateva minute . Am asteptat 10 min si am sunat iar sa intreb daca a terminat sa pot urca ca era cam frig . Atunci ea mi-a spus ca nu se poate si apoi mi-a zis : tu nu esti andrei ? Eu i-am raspuns ca nu si ca ce face acum .. Ma ia la misto ? Ca dc m-a mai chemat acolo daca nu ma poate primi . Apoi mai zicea ceva de genu ca stii ca noi suntem 2 fete dar nu se poate . Am intrebat-o sa imi dea un motiv si doar atat zicea ca nu se poate . Am inchis telefonu si am pleacat . Cam asta a fost .
  14. M-a luat cu lozeala ca : tu nu esti andrei ? doar pt a cauta motiv sa nu ma primeasca .. Eu nu sunt din craiova , nu ma cheama nici andrei , nu o am nici pe fb . In fine asta e . Dar o rog sa specifice aici ce strandarde trebuiesc indeplinite pt a nu mai pune oamenii pe drumuri aiurea !!
×
×
  • Creează nouă...