Sari la conținut

floval

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre floval

  • Dată Naștere 04.03.1969

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

floval's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. In urma cu aproximativ 2 ani am descoperit la Jade o persoana care, in ciuda aspectului nespectaculos, excela prin atitudine si calitatea masajului. Avea numele declarat EMA. Din pacate, a disparut. Un timp a mai avut pozele pe site Jade. Stie cineva ceva despre ea?
  2. Multumesc! A fost cineva la tanara rebela?
  3. Stie cineva vreo fiinta bipeda, de sex feminin, tunsa foarte scurt, eventual chiar zero, care sa presteze servicii de companie?
  4. Cred ca o cunosc pe Gabriela (pentru a evita dilemele vis a vis de sexul persoanei, in continuare o sa o numesc G) de aproape 10 ani si niciodata nu am intalnit situatii similare celor descrise in acest subiect. Inainte de toate, G are ceva ce lipseste majoritatii covarsitoare a romanilor - cei 7 ani de acasa. Iar asta spune multe. Tocmai de aceea, imi vine greu sa cred ca situatiile descrise mai sus au vreo legatura cu G. G este genul de om care face tot ce poate ca sa te simti bine (spun asta din proprie experienta), ceea ce nu este cazul cu, probabil, peste 90% dintre escorte. G este, in primul rand, un OM si apoi o persoana care ofera servicii sexuale, poate fi si un prieten bun, alaturi de care sa discuti tot felul de probleme ale vietii. Va rog sa fiti siguri ca are un IQ si o experienta care pot genera conversatii interesante, placute si utile.
  5. Poate si din cauza raritatii, se pare ca una dintre cele mai importante fantezii ale mele este sexul cu femei tunse foarte scurt, chiar zero. Pur si simplu, simturile mele o iau razna la vederea unei asemenea freze. Daca as putea sa-mi aleg inca o data meseria, mai mult ca sigur as vrea sa fiu hair stilist si sa reusesc sa-mi conving clientele sa aleaga tunsori din ce in ce mai scurte... cat mai scurte... Din spusele catorva amice, care mi-au ascultat sugestiile, si pentru ele este extraordinar de sexy sa fie mangaiate pe ceafa tunsa pierdut, ca la US Army. Voi ce credeti? Mai gasesc pe aici (mai ales) "colege" cu pasiuni similare?
×
×
  • Creează nouă...