Sari la conținut

razvanr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre razvanr

  • Dată Naștere 23.06.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

razvanr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Buna! Farfara: Persoană care deformează conținutul spuselor cuiva și le transmite astfel altora. Te asteptam !!!
  2. Salut doritorilor !!! Daca va este asa dor de ea, mergeti in Franta. O gasiti acolo 😉. Bafta !!!
  3. Va salut pe toti si toate. Am trecut eu pe la doamna, draguta sociabila, o doamna. Problema a fost la finalizarea orala, in momentul in care iti dai drumu doamna se trage si seta si se uita, moartea pasiuni.
  4. Va salut pe toti si toate ! Ma tin de ceva vreme sa scriu un mic comentariu pt.doamna. Strict din puctul meu de vedere, banii ceruti 200Ron sunt cu multi pt.ce ofera doamna. Bafta la toti si toate!!!
  5. Suprize suprize! La nr.afisat raspunde un domn mai nou.
  6. Va salut! Am fost eu la doamna. Locatia este fff.cunoscuta si nu cu referinte bune mereu. Intrarea pe colt cu germanos. Doamna, interesanta, amabila intr un cuvant ok. Nu va asteptati la o pustoaica cand mergeti la o doamna din toate punctele de vedere si fizic si mental. Doamna presteaza ok. Un oral bun, executat cum trebuie o finalizare in gurita doamnei si cam atat pot spune. 100Ron. De incercat pt.cei care prefera doamnele trecute de 40 .
  7. Va salut pe toti si taoate! Am fost de mai multe ori la doamna insa nu am scris nimic, sunt destui care o fac. Insa trebuie sa mai adaug si eu ceva, daca mai este cazul. Adevarul este ca trebuie sa ai noroc sa ajungi in biroul doamnei secretare s au ce mai vreti voi sa fie insa merita asteptarea. Nu cred ca mai am si eu ceva de adaugat desprea ea, ai tot ce vrei pt. a te simti bine alaturi de o prezenta frumoasa. Sa incep sa scriu cum face oralul si in ce pozitii a stat s au cum si unde am finalizat eu, cred ca nu are rost. Cand spun ca merita sa mergi la ea s au sa astept sa ajungi la ea, din puncul meu de vedere merita. Strict parerea mea! Eu, din pacate nu reusesc sa petrec mai mult timp cu ea din cauza locului de munca,imi suna tel ul mai mult ca ei. Dar sunt sigur ca atunci cand o sa am ocazia sa ajung la doamna o sa il inchid sa pot sa ma bucur de toata atentia doamnei, si cand spun taoata chiar are grija de tine de cum intri pe usa si pana iesi te face sa te simti bine print tot ce face si cum face si felul ei de a fi. Bafta la toti si toate!
  8. Si eu la fel, incerc sa dau de ea de ceva vreme si nimic.
  9. Multumesc! Dar nu te gasesc in ce mi ai trimis.
  10. Va salut pe toti si toate! O recenzie pt.domnisoara gasesc si eu? Ma bate gandul sa merg la ea,dar nu gasesc decat o discutie din care nu rezulta ce,cum si cat de bine presteaza domnisoara. Multumesc!
  11. Va salut. Am fost eu pe la doamna. Locatie: Obor (blocul cu magazinul obor) Doamna: arata binisor dar trecuta de 40 de ani cred eu. Am stat doar pt.un oral.destul de bunicel dar nimic spaectaculos,nu mai vb de finalizare pt k doamna sa oprit exact cand nu trebuia. Pe o scara de la 1 la 10 cred ca un 6 cu indulcenta este ok. Bafta la toti si toate!
  12. Buna! Pana la urma pretul pt.ora sex total 200?
×
×
  • Creează nouă...