Sari la conținut

cccp

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cccp

  • Dată Naștere 02.07.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    aici

Vizitatori Recenți Profil

1.869 citiri profil

cccp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. – Doctore, de ce m-ati pus sa scot limba si nici nu v-ati uitat la ea? – Am vrut sa scriu reteta in liniste.
  2. Cioc ! Cioc! – Cine e ? – Zana cea buna!!! – Si de ce ai un topor?? – Nu sunt bine dispusa azi.
  3. I: Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? R: Oaierless.
  4. Angajatul catre director: – Daca nu-mi mariti salariul cu 100 EURO, ma duc si spun tuturor ca mi l-ati marit cu 200.
  5. In rai, Dumnezeu sta de vorba cu cativa romani: – Cum o duc moldovenii tai, Stefane? – Rau, Doamne, rau… – Cum asa? – Pai, jumatate sunt in Spania, iar jumatate in Rusia. – Da’ ardelenii tai, Iancule? – Binisor, Doamne… – I-auzi! Pai, de ce? – Jumatate sunt in Italia, iar jumatate sunt in Germania ! – Dar oltenii tai, Tudore? – Foarte bine, Doamne! – Bravo! Cum asa? – Pai, jumatate sunt in Timisoara, un sfert in Camera Deputatilor si restul in Senat.
  6. Sotul meu mi-a spus ca palaria care mi-a adus-o Mos Craciun ma intinereste cu 10 ani. – Dar ce varsta aveti? – 35 de ani. – Vreau sa stiu… fara palarie!
  7. O blonda s-a dus sa-si ia permisul de conducere. La examen, politistul o intreaba: – Ştiti cumva cum functioneaza motorul masinii? – Pot sa explic cu cuvintele mele? – Da, bineinteles. – Brammm, brammm, brammmm…
  8. Doi barbati discutau intr-un bar: – Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta? intreaba unul. – Ah, nu pot sa dau vina pe nimeni, pentru ca ne-am intalnit intamplator!
  9. Reclama unui institut de cosmetice: „Nu flirtati cu femeia atragatoare ce iese de pe poarta noastra! S-ar putea sa fie soacra dumneavoastra.”
  10. O tipa la dentist. Suna telefonul ei, nu raspunde nimeni. Cinci minute mai tarziu mobilul suna din nou, iarasi nu raspunde nimeni. A treia oara cand incepe sa sune, medicul stomatolog, enervat, raspunde la telefonul tipei: – Alo, cine este? – Sunt sotul doamnei, si tu cine esti? Unde e nevasta mea? Da-mi-o la telefon! – Scuze, frate, ea nu poate vorbi acum, asteapta cinci minute, eu termin, ea scuipa si te suna inapoi, ok?
  11. Un barbat se plimba pe o plaja si la un moment dat se impiedica de o lampa ingropata in nisip. O ridica si o scutura, cand apare un duh. – Bine, bine, m-ai eliberat din lampa. O sa-ti indeplinesc o dorinta. – Totdeauna am vrut sa merg in Hawai, dar am rau de mare si mi-e frica de avion. Poti sa construiesti un pod pana acolo, ca sa pot merge cu masina? – Asta e imposibil. Gandeste-te la logistica necesara! Cum pui piloni pe fundul oceanului? Gandeste-te cat ciment, cat otel! In nici un caz. Pune-ti alta dorinta! – Stii, am fost insurat de patru ori. Sotiile mele toate au spus ca sunt un nesimtit si un insensibil. As vrea sa inteleg femeile… – Podul sa fie cu doua benzi sau cu patru?
  12. Exasperat de cadourile pe care le primea de la pacienti, un doctor a scris mare pe usa cabinetului: „Nu beau bomboane. Si nici flori!”
  13. Judecatorul catre martor: – Ai vazut ca vecinul tau isi bate soacra? – Da domnule judecator. – Si de ce n-ai intervenit? – Pai, sa vedeti, la inceput am vrut sa intervin, dar cand am vazut ca o poate bate singur…
  14. Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist. – Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: – Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita fix la el si-l intreaba: – La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii? – Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, si soacra-mea.
  15. Doctorul stomatolog ii spune, revoltat, pacientului: – Hei, aceste bancnote sunt false! La care pacientul ii raspunde calm: – Dar dintii pe care mi i-ati pus sunt adevarati?
×
×
  • Creează nouă...