Sari la conținut

armin21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre armin21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

armin21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. armin21

    Vanessa

    Care este modalitatea de contact?, nr de tel. coincide cu cel de pe pagina pusa de tine in post?, vreau sa fac o programare maine.
  2. Care este locatia exacta, militari sau serban voda, sa inteleg ca s-a mutat sau sunt doua doamne diferite, ma gandesc sa o vizitez si eu.
  3. Nu cred ca este o problema ca se uda abundent, problema e cand este pe uscat , sper sa merite la pretul asta, o sa o vizitez curand sa vedem ce poate, sper sa nu plec dezamagit
  4. Am vizitat-o si eu cam acum vreo 1-2 sapt. Locatia usor de ajuns, locatia cam praf, etc. Ajuns, am optat pentru 2 numere, vazand-o la prima impresie dar pe parcurs am ajuns la concluzia ca 1 este de ajuns, pur si simplu nu era pe gustul meu, dezbracata, burta era foarte inestetica cu vergeturi si din cate am constatat nu era proaspat igienizata. , Actiunea debutand cu un oral soft, cu tentative de deep, urmat lady on top, misionar, si terminand pe sanii ei. Note:Aspect fata-8 Aspect corp-4 Fk-0 Normal-4 Gfk-8 Oral-5 Pentru mine a fost de ajuns o singura data, am lasat 100l/20min.
  5. Da, confirm si eu, am fost in noua locatie, Galeriile comerciale Ploiesti, Raiffaisen Bank, western union. Sunat prima oara, nu raspunde, ma suna imediat cu un beep stabilim ora, ajuns la usa , raman, o figura placuta, comunicativa, tinerica, saini cam lipsa, incepem cu un dus la care participa si ea, trecem in camera, un ON cu tenta deep, placut, apoi trecem la NP, pe la spate in diferite pozitii, s-a dat cam la fiecare pozitie cu lubrifiant, per total o experienta medie pt mine. Aspect-8.5 Fk-0 GFE-7 OP-7 NP-7 Halatul-100 30min inainte
  6. Un nou rebranding de nume din Andrada in Andra? stie cineva daca mai presteza ca nu mai vad recenzii recente, la tel. nu raspunde, sub ce pseudonim o gasim.?
  7. Un raspuns prompt, merci...in fine e bine ca ai raspuns aici, daca sms-urile nu se trimit (2 la nr) Cosmoteul este de vina .. Spune-mi daca te pot gasi maine sa stabilim o intalnire tot maine bineinteles.
  8. Eliza, ne poti anunta cum lucrezi, incerc sa dau de tine si tel.si sms dar nici un raspuns(un nr. cu 098la final te streseaza;). Multumesc anticipat.
  9. Salutare la toti si la cat mai multe recenzii.*(din partea mea)
×
×
  • Creează nouă...