Sari la conținut

manson

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre manson

  • Dată Naștere 26.02.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad
  • Interese
    Escorte

Vizitatori Recenți Profil

2.181 citiri profil

manson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Ce fel de finalizare face?
  2. La cine pe Banul Maracine? Tot masaj cu finalizare face? Lasa un nr de telefin daca ai si niste info despre ea.
  3. Unde ai vazut ca a avut loc party?
  4. Ok si apoi s-a intors la masaj? Eu asta nu inteleg , oriunde mergi platesti x suma de bani pentru o ora de masaj.Daca iti dai drumul mai repede nu are nici o legatura cu masajul. Din cate stiu peste tot platesti pe o ora de masaj nu pe un numar, sau gresesc eu ?
  5. Face doar masaj de relaxare sau se poate si cu finalizare? A fost cineva?
  6. manson

    Masaj Arad

    Salutari, A mai fost cineva la doamna respectiva? De cateva zile tot sun si nu raspunde nimeni. Asa de incarcat sa ii fie programul?🤔🤔
  7. Aaa am inteles :(. Topicul este despre fete care fac masaj si fac si finalizare orala. Sper sa gasim ceva :)
  8. Si doamnele mai in varsta faceau mai multe finalizari intr-o ora?
  9. Salut, Avem in oras fete care fac masaj erotic cu mai mult de o finalizare orala? La majoritatea fetelor dupa o finalizare (chiar daca nu este ora) este gata si sedinta. De aceea as vrea sa stiu daca avem fete care fac masaj erotic si care fac mai multe finalizari orale in cursul unei ore.
  10. manson

    Fete la strada

    Salut baieti, Stiti cumva in timpul zilei avem alte optiuni inafara de cea de pe drumul cum iesi din Gradiste pe stanga (o roscata ) care lasa mult de dorit la aspectul fizic si cea de la Luckoil la iesirea catrea Oradea?
  11. Nimeni nimic? Nu conteaza daca este "rebrenduit" poate este ok. Asteptam o recenzie daca a fost cineva.
  12. manson

    Masaj Arad

  13. manson

    Masaj Arad

    Salutati, Din curiozitate am foat si eu la doamna mentionata mai sus. Asa cum este frumos am revennit cu o revenzie: sunat stabilit intalnirea in 45 de min. ajuns la fix sunat din nou dirijat la scara care trebe si sunat la interfon.(locatie in spate la kaufland vlaicu). Dupa intrarea in apartament am fost intrebat daca vreau sa raman (eu oricum eram curios de oral) asa ca spun ca da. mergem in camera separata unde dona incepe cu un masaj bunicel , nu cel mai bun de care am avut parte dar destul de ok dupa masaj incepe cu un aningulus bun dupa care trece la un oral care are tot ce ii trebe ( deep, etc) Si acum notele: Locatie - 9+(dus , curatenie etc) ON - 9 este clar ca asta este punctul ei forte NP - am zis pass Aspect -7 (la fata este ok problema cea mai mare o reprezinta burta destul de mare) Atitudine - 8+(incearca sa se faca placuta si vorbeste destul de mult) De revenit? Parearea mea este ca daca nu te deranjeaza aspectu fizic da. Servicile sunt destul de ok Halat - 100 de lei Timp - 40 de min
  14. manson

    Prima data

    ursulet469 poti sa detaliezi? Nr de telefon? Pret? Ce presteaza? Poate vrem sa mergem si noi la ea
×
×
  • Creează nouă...