Sari la conținut

formula12345

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre formula12345

  • Dată Naștere 19.07.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

922 citiri profil

formula12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Poate chiar nu a fost vina ta, data viitoare va vom suna pe amandoua in parte daca voi fiind in aceeasi casa nu puteti comunica una cu alta.
  2. Mia am vorbit cu colega ta intradevar la ora 8, a spus ca suneteti amandoua disponibile in acea seara si sa revin cu un telefon in jur de ora 23, zis si facut ati spus ca putem sa venim sa sunam cand suntem langa profi...ajungi langa profi surpriza sa mai asteptam 20 de min dupa care nu ati mai raspus. In fine nu are sens sa tot filozofam pe tema asta doar ca nu a fost frumos din partea voastra.
  3. Buna seara! Vreau doar sa va spun fratilor ca din cauza domnitei acestea si colega ei m`am plimbat acuma seara aiurea pana langa profi impreuna cu un prieten...desi am vorbit cu ea la ora 8 ca ne vedem in jur de ora 11...am sunat pe la 11:40 cand eram in zona ... la care ele mi`au spus sa asteptam inca 20 de min dupa care nu au mai raspuns la telefon...deci nu recomand la nimeni !! Din punctul meu de vedere sunt la DE EVITAT !!!
  4. Salutare baieti...confirm si eu cele spuse de colegu mai sus, tipa este reala si are 2 colege, locatia este la blocurile turn vis a vis de penny din nufaru. Fata nu este nimic special dar 100 ron eu zic totusi ca merita se straduieste desi e putin cam timida. Locatia: 10 cu tot ce trebuie curat etc Oral: 8 se mai ajuta cu mainile GFE:7 abia scoate 2 3 cuvinte ... e speriata parca cel putin cu mine asa a fost Normal: 7 Aspect: 7 nu e femeia visurilor mele...merita doar asa ca trofeu Cadou 100 finalizarea ron np/on 6RaspunsCitare Multipla
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/numJucausa-fara-inhibitii/7b006c757b6d6357.html Intr`o seara tarzie gen 12 1 dupa cateva ore de baut cu un amic ne-a venit cheful de o mica distractie, ne`am gandit sa mergem la 2 domnite sa ne facem putin de cap...cele care au raspuns si ne`au primit au fost domnisoara din anunt si inca doua colege de ale ei. Locatia este in cartierul prima . Amicul meu a intrat la cele doua iar eu mi`am ales`o pe domnisoara roscata care sta in apartamentul de vis a vis singurica ( ea fiind mai ok la aspect ca cele doua colege ) . Actiunea sa petrecut cu un oral....mediu....deoarece eram ametit bine abia mi sa sculat....dupa ce juniorul a prins viata am inceput cu un misionar .... apoi capra dar numa nu ma puteam termina...si domnita deja a inceput sa se agite, am pus`o sa imi mai faca oral dar fara rezultat nu am putut finaliza E o tipa moldoveanca dupa accent...merita ca si trofeu nimic mai mult ! Pozele ii apartin 100% Notele: Aspect general - 8 Igiena personala -9 Oral NP - 8 Normal - 7 FK - 0 GFE -3 Cadou- 100ron/nr
×
×
  • Creează nouă...