Sari la conținut

bigalex

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bigalex

  • Dată Naștere 15.08.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

bigalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. Buna, Nu te supara dar exagerezi putin. Nu ai fost nici batuta/fututa/pacalita de mine, daca altii au facut-o imi pare rau ca ai avut astfel de clienti. Postez inca un screen cu ce ai cerut care contine durata apelului si historicul in ordine pana la apelul de la 14:18. Nu trebuie sa te simti nedreptatita, eu am scris doar ce am patit. Nu acuz pe nedrept fara sa am dovezi ;) Acum dupa toata discutia asta am impresia ca vei cere in continuare screenuri dupa screenuri si nu vom ajunge nicaieri. Nu stau sa ma cert pe forum ca nu are niciun sens, pierd si eu timpul il pierzi si tu, ti-am zis daca vrei ducem discutia in privat, fara cearta si fara sa te enervezi ca degeaba o faci. Distractie placuta la mare.
  2. Buna, O sa te rog sa nu ma jignest. Nu sunt nebun si nici nu mint, eu zic doar ce am patit. Daca vrei dupa aceasta postare putem duce discutia in privat deoarece nu este cazul sa progresam, dar acestea fiind spuse vreau sa pun si eu 2 screenuri (hai sa ma acuzati de photoshop). Tu imi ceri sa iti zic adresa completa dar eu nu am cum sa fac acest lucru deoarece tu mi-ai dat adresa incompleta. Din acest motiv eu am sunat iar (14:18) sa intreb care era scara, blocul, interfon etc. deoarece eram deja la locatia respectiva. Dupa ce s-a intamplat am postat deja. Comenturile mele de mai sus nu sunt menite sa iti faca rau sau sa te puna in dezavantaj, nu am facut recenzie deoarece nici nu ne-am vazut, dar am scris ce s-a intamplat. O sa vezi in poze ca dupa mesajul cu adresa nu am primit nimic altceva. Chiar nu stiu ce s-a intamplat dar din nou, din punctul meu de vedere nu a fost problema, imi pare rau de timpul pierdut, banii nu erau problema.
  3. Stabilisem ora si locatia cu domnisoara. Totul bine. Ajung unde trebuie si sun din nou sa confirm un etaj/apartament/interfon. La telefon o voce de barbat tipa la mine. Chiar nu am inteles ce zicea ca altfel si eu aveam replica dar am crezut ca apelasem pe altcineva din greseala. In fine il auzeam oricum greu.am pus iar telefonul la ureche si dupa zic "Alo?". Cred ca m-a injurat (zic eu) cel mai probabil. Am inchis telefonul si am plecat nu stau sa pierd timp.
  4. Una din cele mai ciudate experiente de pana acum. Nu am patit niciodata ce am patit astazi. Dezamagitor. Am batut atata drum de pomana. Daca era putin bun simt la mijloc primeam din start un apel/mesaj sa nu mai vin. Nu stiu cine si nici ce mi s-a tipat in telefon astazi dar sper sa nu fi fost ceva serios. Asta este, nu peste tot exista profesionalism. O zi buna.
×
×
  • Creează nouă...