Sari la conținut

misterboy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre misterboy

  • Dată Naștere 01.02.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

misterboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Mai exista maseoze care combina masajul cu sexul ? Locatii ? Recomandari?
  2. Buna Bela, As vrea sa ne vedem. Tel.meu este cu 012 la final. Te pup!
  3. Review masaj cu Ramona! Fata m-a primi clasic cf. stilului salonului. Experienta: Aspect - 8 Atitudine în timpul masajului - 7 Calitate masaj - 6 Experienta per ansamblu - 7 Nu e încă ceea ce trebuie! Mai are de învățat ce înseamnă spiritul Amazonia!
  4. Masaj mecanic. Păcat de fata! Păcat că nu intelege nevoile clientului.
  5. Draga Bela, e mai bine raspunzi la apeluri decat să găsești scuze. Când nu lucrezi anunți perioada, cand revii la fel. Nu se va supăra nimeni. Dar e neplăcut sa-ti superi admiratorii.
  6. La vechiul nr. nu mai raspuzi! Prin urmare esti draguta să ne comunici nr.de telefon la care te putem contacta? Mulțumesc!
  7. Discutat cu fata. Are o atitudine negativa. Nu mi-a placut. Am plecat.
  8. Anunță dacă ai revenit, Bela! Poate niste poze noi?
  9. Fugiti cat vedeti cu ochii. E o tepara! Tipa are o atitudine mecanica, zici ca e un robot. Iti ia banii, "te executa scurt" si... dupa 5 min. te invita afara!. Clar, de evitat!
  10. Pozele sunt retusate. Doamna are multe kg in plus, un fund cat China si niste tate cam lasate. Filozofia dumneaei este ca fiecare client merita "o lectie" conform unor reguli impuse de ea. Se crede mare psiholoaga. Probabil la nivelul lu' Gogu' are un oarecare succes. In rest are o atitudine respingatoare, chiar violenta daca d-na "e surescitata" de vre-o propunere. Multi dintre confrati s-au plans de serviciile de rahat ale doamnei motiv pentru care pe viitor nu o vor mai onora. Desigur cine doreste sa se tepuiasca nu au decat sa se lase escrocati de aceasta duduie "psiholoaga". Din punctul meu de vedere aceasta duduie pseudoexperta in "oral-mecanic" e "delete", inclusiv din Recyle-Bin.
  11. Locatia: Dr Felix. In camera am gasit un asternut curat, de unica folosinta. Programare cu 1h inainte. Maseuza - Elvira, o fata la aproximativ 24-25 de ani, inalta de 1.70-1.75, frumoasa la corp, sani fermi marimea 2. Temperament pasional, vorbareata cat trebuie sa fie. S-a implicat din primul moment in care a decurs sedinta de masaj. Detalii servicii prestate: - Masajul de relaxare - nota 9. A masat intreg corpul "cu abnegatie". E atenta la indicatiile oferite. - Masajul erotic - nota 10. A fost foarte bine. Prima finalizare a decurs lejer, iar la adoua am crezut ca nu o sa faca fata, insa m-am inselat. A fost asa cum trebuie sa fie. Servicii de calitate. Sedinta cu doua finalizari - 60 de min Tarifare: 150 RON , nud. Note: Locatie: 10 Aspect fizic: 8.5 Masaj relxare: 9 Masaj erotic: 10 Recomndare - De revenit atata timp cat se pastreaza nivelul de calitate a serviciilor. Merita.
  12. Multumesc Bic.c! Ma poti lamuri cum faci de gasesti pozele pe net ?
  13. A fost cineva la domnisoara ? Sunt multe poze pe net, insa nu am gasit o recenzie. Merci.
  14. Astept cu nerabdare! Voi acorda credibilitatea cuvenita celor afirmate dupa ce spusele tale vor fi confirmatei de catre surse diferite. E greu de inteles de ce o femeie frumoasa (care vea sa faca bani) se tot ascunde... Nu vad nicio logica, ci doar palavrageala ieftina si actiune mai deloc.
×
×
  • Creează nouă...