Sari la conținut

bibanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bibanu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

bibanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

64

Reputație

  1. Dupa multe incercari nereusite ,intamplarea face sa mi raspunda si reusesc sa ma programez cu 20 min inainte. Nu am multe zis intrucat Michelle e o escorta tare de tot cu servicii extrem de bune dupa cum stiti si voi. Stie cum sa faca click cu tine ink de la inceput.se pisiceste pe langa tine,te atinge usor de ti vine sa sari pe ea inca din primul minut. Au de invatat pustoaicele de la ea mult. Fiind pe fuga n am putut sta mai mult de 30 min terminat intr un oral de senzatie. Cadou 200 lasati din proprie initiativa. Revin cat de curand!!
  2. Salutari!! Am revenit dupa o lunga perioada la acest salon in care cu greu am gasit o ora sa ma programez.seara n am avut nici o sansa asa ca am preferat o ora in plina zi. Am ales sa merg cu Ada ,asta pt ca era singura disponibila) Acum au o receptionera care face programarile ,te tine de vorba daca cumva se intarzie programarea si iti ofera ceva de baut.destul de prietenoasa si imcearca sa si faca jobul cum poate ea mai bine. La ce trafic e chiar era nevoie de cineva ca ea. Despre Ada n am ce sa va zic foarte multe intrucat nu vb mult ea isi face treaba s atat Este f dragutza ,tanara,curata dar dupa parerea mea nepotrivita pt un masaj erotic Bunicica pe masajul de relaxare cam nota 8 dar pt erotic nu are nota de trecere Nu se lasa atinsa deloc (atinsa finutz)si nici nu face click cu "eroticul" O inteleg pastreaza atingerile pt acasa si prietenul ei De revenit la salon, Da clar e un salon de top dar cu alta fata si de recomandat daca ar avea cel putin 4 fete mereu ca sa poti alege si sa fie mereu proaspete cu chef de munca. E greu sa dai randament mare daca dupa ce intrii cu un client o ora poate si mai mult te ia alt client de noua si o iei iar de la capat si asa poate toata ziua.tre sa aiba cumva " foamea clientului"si o oarecare concurenta intre ele ceea ce acum nu prea exista acest lucru. Este pur si simplu o parere personala. Halatul:150 ron plus 50 ron lasati Adei
  3. bibanu

    Mon Amour

    Eee fratilor Mon Amour e pe locul 1 de departe cel mai prost salon de masaj erotic la care am fost eu vreodata....cum eram 3baieti unul din ei alege salonul Mon Plm "sunt multe bunaciuni,stiu eu" imi zice.cum eram bine dispusi zic hai sa incercam...si ce tzeapa am luat Si nu asa oricum la nimicul pret de 250 ron ora.deci.... Ce ai tu voie ca si client platitor:1 sa stai intins 2.sa te misti un pic in limita spatiului disponibil 3.sa vorbesti cand trebuie 4.sa ti dai drumul repede si nu prea mult 5.sa lasi tips Ce nu ai voie 1 sa vorbesti neintrebat si prea mult 2.sa o contrazici 3.sa stai in pat cum te simti tu bine 4.sa comentezi la masajul facut de ea 5.sa o atingi in apropierea zonelor intime Deci ca sa nu lungesc vorba si sa va faceti o parere obiectiva salonul arata impecabil igiena de 10 dar totul incepe de la receptionera care e mai acra ca lamaia(buna dealtfelacritura) si se termina cu Fetele care sunt multe vreo 9 la numar,pe tocuri ...arata toate bine dar cand le vezi la dush iti cam schimbi parerea (la dush niste fundasi )iar ca atitudine toate o apa s un pamant Masajul de relaxare primeste note de trecere dar cel erotic 0.i as da 1 daca as putea dar imposibil La sfarsit urmat de o laba uleioasa ,iar daca intarzii cu ejacularea ai parte de niste ochi dati peste cap si alte alea. Cred ca ai sanse extreeeem de mici sa dai de o fata ok. Era sa uit.mie mi au dat o camera extrem de mica cum un pat f mic dar am inteles ca au camere si mai Mari In fine una peste alta am pierdut timpul si banii Eu nu mai calc aici si oricum nu il alesesem eu. Mi as schimba parea daca s ar baga receptionera la un gang bang s atat ca merita.
  4. Am incercat si eu de cateva ori la ea acum 3 zile ca eram in zona si suna dar nu raspunde.sms uri sau alte forme de contact n am incercat.cum n a raspuns am incercat la Mary si sincer nu mi pare rau deloc.
  5. Salutare la toata lumea! Cum spuneau mai multi confrati "ghetarzi" ca as fi vreun peste sau ca as avea mai mult recenzii negative uite ca vine si una fara nici un fel de repros....la Mary. Programat cu o ora inainte,usor de ajuns fara nici un fel de probleme. Fata este tanara ,draguta la fata ,cu un zambet placut fara fite cu o atitudine foarte relaxata. Venisem pt un oral si nimic altceva. A fost exact pe gustul meu,soft umed ,deep si fara sa simt vreun pic dintisorii.superb nota 10. Cred ca am sa revin constant la ea. Totul e organzizat are o secretara care nu incurca programarile si raspunde mereu la tel. Mary munceste foarte mult si n are chef sa si piarda timpul cu prostii,certuri si alte treburi cu care sa si piarda energia inutil. Esti Ok cu ea se poarta si ea la fel cu tine Era sa uit un lucru important.:igiena 9 -10 Pretul de 100 ron plus 50 ron cadoul meu Sa fiti sanatosi!
  6. Tocmai ce am trecut pe la Dolce Vita si as vrea sa va impartasesc experienta mea avuta la acest sauna club. Tariful de intrare e de 65 euri in care ai voie doar 2 bauturi alcoolice in acesti bani plus sucurile si apa plata este gratuita.este bine sa ai cash la tine,iar daca nu ai iti blocheaza de pe card suma si ti dau ei bani cash ca sa poti platii fata.la fiecare 100 euro 10 procente opresc ei.adik iti dau 100 euro cash si ei defapt blocheaza 110. Ti se da un halat si o cheie cu un vestiar al tau unde iti poti lasa toate lucrurile tale.este prima oara cand merg la un astfel de salon si eram curios mai mult sa vad cum e.gasesti f multe fete (romance,bulgaroaice,rusoaice,croate,negrese)dintre care majoritatea sunt romance si daca aud ca esti roman cam fug de tine.sunt cele mai dispretuite de clienti din cauza ca sunt f arogante dar sunt si f dragutze. Am luat o croata dragutza skinny f curata. Nu pot spune ca am avut o experienta de neuitat ca totul s a petrecut extrem de mecanic fara nici un pic de entuziasm. Esti cam ca la ruleta,ai mai multe sanse sa o dai in bara decat sa ecu satisfacut.in camera negociezi la sange fiecare detaliu unde si cum sa termini:) Toate vor numa bani in continuu.cum termina cu un client nici nu se spala bine ca trec la urmatorul Asa in gasca este fun altfel nu stiu ce sa zic. 30 min cu o fata costa 50 euro.sferturi de ora nu se pot lua . Daca prinzi vreme buna atunci poti face si baie in piscina.
  7. Crezand ca merg la Natasha am ajuns la Secret,nestiind ca si a schimbat numele si patronul .locatia este aceeasi nu s a schimbat mare lucru decat saltele care dupa parerea mea sunt mai incomode.din piele cu un prosop care la un moment dat se strange sub tine si o perna incomoda:) Aleg una din domnisoare erau 3 la numar ,toate dragute. Urc cu domnisoara fac un dus si de abia asteptam actiunea.imi cere banii inainte.uufff un minus.la natasha nu plateam niciodata inainte si lasam mereu peste tarif pt ca ma facea sa uit ca sunt client la prestari servicii.in fine incepe actiunea,vorbim vrute si nevrute ma incing se incinge ea si bufff imi zice : "Daca vrei cunni se plateste in plus 75 ron si finalizare pe corp inca 75 ron." Parca mi a facut un dus rece. Plus ca vin si ti bat la usa daca depasesti cu 3 secunde ora ceea ce nu cred dupa calculele mele cand am iesit din dus era la fix.acum eu nu stiu cum calculeaza ei.probabil dau drumul la ceas cand intrii pe usa si cand tre sa iesi sa fie o ora in cap. Masajul mediocru asa nici nu stiu ce nota sa i dau 5,6,7??sau 4? Masajul erotic nu a existat dar nu cred ca se pricep.aici e o arta:) fetele nu stiu cum sa te faca sa te simti d al casei:) Pret 150 ron plus daca vrei ca tu sa i dai limbi si sa ti dai drumul pe ea inca 150 ron.penibil sincer:)) Nu cred ca se practica altceva sau nu stiu eu dar mi se pare f scump la asemenea servicii Dar sunt multi care nu gandesc ca mine ,vin dau banul si ei supravietuies. Acum fiecare ce vrea si ce asteptari are. Incercati si voi:)!
  8. In urma cu cateva zile am ajuns la Cristina si din pacate n-am plecat prea fericit:) Ca si atitudine Cristina este super ok ,locatia la fel Dr Taberei,garsoniera curata prosop gel de dus tot ce-ti trebuie sa pleci fresh de la ea. Dar din pacate are probleme cu mirosul la pasarica.asa ceva n am mai intalnit.de obicei normal n am facut decat o singura data si la fel am crezut ca i un accident ceva dar trecand cateva luni bune si ea are acelasi miros urat atunci clar e ceva neregula.nu cred ca i am facut recenzie la penultima intalnire. Mie nici oralul nu-mi mai place deoarece ma cam zgarie cu dintii. Fiecare cu gusturile lui. Decartat 200 ron si Plecat acasa Eu unul nu cred ca mai revin.
  9. masajul special pe care fetele il indica la tel,inseamna sex oral si normal protejat.eu am ales o pe raluca o fata bruneta cu un tatuaj pe corp.ce nu mi a placut este ca pe salteaua pe care ti se face masaj nu se pune un cearceas sau prosoape curate ci direct pe un asternut care la felul cum mirosea cred ca se schimba destul de rar(poate ma insel).masajul a fost unul slabut cam 5 min in care mai mult te unge cu ulei.body masaj nu prea,chiar deloc fata trecand direct la aparat.cum nu simt mare lucru la oral protejat am pus o sa stea caprita si am finalizat in prez..nu accepta french kiss sau alte atingeri dar nici eu nu s mare fan si nu se umezeste natural. ca si experienta una mediocra pt 200 de roni cred ca poti gasii ceva mai bun sincer. pt masaj un 4,oral 6-7,sex 8. prea curand nu mai revin decat daca vreau s o incecrc pe maria.
  10. bibanu

    Marrakech

    As vrea sa mai adaug o mica completare la recenzia confratelui mircea38. Este adevarat intru totul ce s-a scris mai sus si foarte folositoare recenzia si totusi eu am dat de o mica problema.ar fi fost prea frumos sa fie totul asa usor. Marocancele sunt foarte usor de agatat iar daca mai aduci si a suedez nici nu trebuie sa faci nimic ca te agata ele. La un moment dat devin chiar agasante cu priviri si gesturi.sunt usor stangace si ai impresia ca se inverseaza rolurile cand un barbat ar trebui sa agate o femeie.In orice club mergi bar sau discoteca 80 la suta din femei sunt prostituate chiar daca la inceput nu par ,la sfarsit iti spun un pret.Eu unul am trecut de paza de la intrarea in hotel chiar si cu ea langa mine mituind portarul(bagajistu') si ocupandu-se el de trecerea mea libera. Ajunsi in camera am dat de o mica surpriza .igiena lor lasa de dorit.ele nu se prea epileaza si au par cam peste tot.pe brate picioare,in zona axilei vagin si anus mai mult sau mai putin,depinde cum va place.mie unul mi a taiat tot cheful.si nu arata rau deloc. Asa ca va dau un tips daca tot vreti sa futeti o marocanca si sa nu aveti surprize observati daca se epileaza pe maini si au unghiile facute.de aici o sa va dati seama si de restul igienei,iar parfumul dulceag pe care majoritatea il folosesc nu va displace atunci ii puteti da bataie.pe mine unul ma lesina.Dar femei de genul asta suntdestul de rar de gasit si aici intervine partea grea.eu inca mai caut.Era sa uit,sper ca vorbiti lb franceza ca aproape toate nu dibuiesc decat 3 cuvinte in lb engleza si e f greu de comunicat cu ele. Succes! Succes!
  11. Din cate am inteles eu pana acum virgina nevasta a primit un soc dintr-o data gasind in telefonul sotului ei ca ar fi apelat la serviciile unei dame de companie la 150 ron bucata(neavand o confirmare 100%).asa de mare a fostul socul, ca Doamna Gina isi schimba total valorile de viata si se decide nu sa o faca cu un barbat ci cu 2 deodata.ea nici vibrator n avea:)) Daaaa veeezi sa nu.....adica eu n am facut nicioadata sport extrem si ma decid sa sar cu parapanta fara instructor.Si trecand peste partea cu discretia isi mai afiseaza o poza cu al ei trup pe un site de 'corve'.Cred ca are N motive doamna Gina dar nicidecum ala de a se fute. Mult succes!
  12. Nu prea inteleg eu de ce cauta doamna ''poenaru'' pe cineva dintre confratii de pe forum cand poate sa agate lejer in orice bar, club un barbat si sa-l ia la pachet in aceeasi seara,mai ales daca e asa cum zice ea;intorci capul dupa ea pe strada!cate femei frumoase au iesit sa se futa intr-o seara si au sfarsit singure in pat.pai doar sa aiba un mare ghinion. Sunt curios cand a avut ultimul orgasm alaturi de barbatul ei.??!!hmmm..eu cred ca avea demult in cap sa si-o traga cu altcineva si acum a gasit un motiv sa-si indeplineasca dorinta. Poate ca se intreaba de ce a facut o???pai e simpluuu e ca in bancul ala cand o femeie inselata il intreaba pe barbatul ei:de ce m ai inselat cu curva asta ???ce are in plus ea fata de mine??ce face ea in plus ce nu fac eu?? Barbatul:nimic draga mea dar pur si simplu e..... ''ALTCEVA'' Asa ca daca doamna Poenaru ajunge sa si-o traga cu oricine doreste dansa sunt sigur ca o sa aiba un Gfe de 11 o sa faca un oral de nota 20 cu toate artificiile posibile ,la normal o sa iasa scantei ,fk la greupana le cade limba iar restul nu mai ea stie. Dar ai grija hotarasate te mai repede ca vorba aia:alegi alegi pana culegi:) dar daca nu e reala ne am distrat si noi un pic pe un subiect interesant. Succes!!!!
  13. Salut Am fost si eu la Iulia.(ebony) N am sa intru in foarte multe detalii asa ca am sa incep direct. Locatia o stie toata lumea vis a vis de Real Vitan Apartament curat ,prosop la fel, gel de dus ,apa calda tot ce-ti trebuie pt a incepe actiunea. Din punctul meu de vedere Iulia este o escorta destul de corecta in meserie adica isi face treaba corect fara vreo prea mare pasiune Aici pot fi destul de subiectiv pt ca nici nu m a dat pe spate fizcul ei si nici nu caut prea mare dragoste.M am dus doar sa fut si atat. Oralul este destul de ok fara ceva artificii schimbat cateva pozitii ,stat 1 ora finalizat de 2 ori in prez.Si acum note: Oral :7 Normal;8 pasarica stramta si fund frumos dar cam mecanic totul Anal.nu face nu ma intereseaza fk.nu m a interesat cunnilingus nu am facut nu stiu daca face fizic 7 nu e genul meu dar e curata nu am dat de nici un miros suspect Gfe.8 fata este simpatica,nu sta cu ochii pe ceas, nu ti da impresia ca vrea sa te dea afara dar nu pune multa pasiune Propabil daca imi placea mai mult ne ''iubeam'' mai mult .Per total m am simtit ok cu Iulia dar nu cred ca mai revin,eu unul chiar daca as da un ban in plus as alege o escorta mai frumoasa.eu unul sunt un pic mai pretentios. Pentru amatorii de brunete recomand Am platit la sfarsit 150 ron per total calitate pret destul de bun. aaaa era sa uit are un catel mega simpatic care nu deranjeaza.asta pt cei care care au alergie la par de caine:) Sa auzim de bine!
  14. Am ajuns azi intre doua mese la acest salon prezentat de bogdy vrand neaparat sa impartasesc si eu o parte din experienta avuta de el cu d-ra blonda.Sun ma programez cu d-ra in cauza,le zic ca vin in 20 25 min depinde de trafic si cand ajung acolo ce sa vezi d'ra era deja intr-un masaj vezi Doamne un vechi client care a luat o ora si nu se stie daca mai prelungeste o ora poate chiar 2 .era clara treaba.ma uit la ceas poate am inatrziat eu dar deja era de 20 min in masaj.cu alte cuvinte da l incolo pe noul client k si-o alege el alta fata sau ma asteapta daca vrea neaparat cu mine.fazele astea nu-mi plac deloc.aduce un pic a nesimtire.daca sun de 2 ori si confirm macar zi ca nu e disponibila si cu asta basta.in fine ca sa nu mai astept aleg una din ele...nu ca as avea ce alege dar daca tot am batut drumul pana pe vatra luminoasa sa fac si un masaj ca 100 ron nu-s bani multi.o iau pe cea care aduce cat de cat a femeie si incepem masajul sau ma rog unsul cu ulei.Am vorbit detoate si nimic, fata in schimb vorbeste porcos pizda cu pula ce te-as fute si cum ne frecam noi asa si-a dat drumul ,a trebuit sa se stearga cu servetele parfumate.pai dak tot am platit macar sa satisfac fata, nu?.acum sa ma satisfac si pe mine.nu mi-a facut oral nu ne-am futut dar mi-a placut frecatul unul de altul si chiar am reusit sa termin.aveam iluzia optica ca as fute si chiar s-a simtit bine.in concluzie am avut parte de alte masaje cu muuuuuuult mai bune dar si mai scumpe iar la 100 ron n-am ce sa zic,pretentii sa am.cearceasul sincer mirosea a pizda nu prea mi-a placut si m-am intors repede pe spate,in schimb ai prosop curat(cred ca era curat) si gel de dus apa calda la etajDaca recomand sau nu .... nu stiu ce sa zic incercati si voi.
×
×
  • Creează nouă...