Sari la conținut

bad_intention

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bad_intention

  • Dată Naștere 27.11.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.117 citiri profil

bad_intention's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Am facut eu o vizita la doamna. Locatie zona stadion. Am sunat pentru detalii si cand a fost vorba de programare: cine vine primul. Apartamentul neschimbat cred de 20 de ani. Curatel, nu e jeg. Baia veche dar cu gel de dus si prosop curat. Doamna undeva pe la 45 de ani, sociabila. Nimic wow. Sani mici, purina burta. Fund interesant. In schimb, pentru amatori, are niste labii mari. Epilata corespunzator. A facut dus inainte de actiune. Oralul bunicel, protejat sau neprotejat, in functie de ce alegi. Normal protejat, accepta pozitii, prefera capra si se comporta teatral. Se implica, ceea ce e un plus, in schimb, poate sunt eu prea urat, nu se uda natural si nici nu foloseste lubrifiant. Deci am renuntat foarte rapid. Finalizare orala cu CIM. Halatul 50. Note: locatie 6 ON: 8 NP: 5 Atitudine: 8 Anal: nu am intrebat Merita pentru un oral bunicel si ieftin.
  2. Acum vre-o cateva zile am intrat in Timisoara si citind forumul vad ca doamna are locatia in drumul meu. Sun, raspunde cam greu, parea adormita, si o intreb detalii. Imi raspunde ca arata bine, ca 50 halatul, ONP, NP, nu face anal. Bun, ii zic ca ajung in 15 de minute, ea imi spune ca hai in 30 de minute. Ajung aproape de locatie, sun, si sun, si sun, dupa vre-o 15 minute raspunde. Imi indica unde sa ajung, destul de usor. Ajung relativ repede. Urc la etaj 3 intr-un bloc de garsoniere, Intru inauntru, o tanti pe la 50+++ de ani sigur, imbracata dragut, pe tocuri, holul saracacios dar cu lucrurile bine ordonate, cam mult intuneric. Intru in camera, patul curatel, mobila veche. O intreb inca o data tarifele si serviciile, confirmat discutia de la telefon, cerut halatul, decatat un numar 50 si imi spune unde e baia. Imediat ce am deschis usa incepe partea horor. Deci baie JEGOASA, nu am litere mai mari. Ii explic la cucoana ca eu acolo nu calc si ca sunt fresh. Ma dezbrac, isi da si madama jos fusta si ramane intr-un top. Trece la un ONP nimic spectaculos. Ii zic sa isi dea topul jos. Cea mai mare greseala. Deci HORROR! Trebuia sa ii zic sa il puna inapoi. Pffff, inchid ochii si zic lasa ca e bine asa. Mai presteaza madama 5 minute, ma intreaba daca nu ma termin, zic ma termin cand e cazul, nu la comanda, incearca cu mana, ii explic repede ca daca vroiam cu mana nu dadeam 50, era gratis. Mai se chinuie tanti 5 minute, o iau de cap si ii dau rapid si cand a simtit momentul, s-a ferit. Deci finalizare orala nu, desi era da ... Ma ridic, ma imbrac, o dau dracului cu minciunile ei si plec. Note ? 2 pe linie la tot mai putin normal.... De evitat clar, indiferent ce fantezii cu grany ai !
  3. Acum cateva zile dornic de ceva nou, rasfoiesc online publi24-le si dau peste anunt. Caut repede detalii despre fata si nu gasesc nimic pe forum. Zic sa o incerc. Sunat la tel. 0753954057 ( functioneaza si 0745466173 ). Raspunde o voce draguta, amabila. Intrebat daca pozele sunt reale, confirmat, servicii: oral np , np , cim, cof, tot tacamul. Desi in anunt scrie ca face si anal am omis sa intreb la telefon. Tarif 60 nr , 120 - 2 nr ( nu a specificat o ora ). Facut programare in 25 de minute, locatie zona Labirint, bloc de garsoniere. In 20 de minute prezentat la usa, sunat la interfon, urcat la etaj. Imi deschide usa o domnisoara pe la 25 de ani, de etnie clar, cu burta, sani lasati , la fata nota 5-6/10. Locatie o garsoniera de maxim 10 mp, baie cu dusul la chiuveta, destul de curatica. Intrebat din nou tarife, servicii, etc. Confirmat de catre dameza. Ce pot spune e ca pozele sunt reale, insa cu precizarea ca o avantajeaza mai mult decat realitatea. Facut o revigorare rapida, donsoara specificand ca nu are nevoie ca a facut deja. Bun, trecem la un oral finut, slabut, pentru unii poate slab bine, insa de apreciat ca foarte putina manutza. Pus vulcanizatul si dat drumul la treaba. Schimbam cateva pozitii , insa cu implicarea aproape de 0. Dupa vre-o 15 minute de la inceperea actiunii vazand ca nu merge asa o intreb de analul cu care se lauda in anunt. Greseala mare, ea nu face anal, chiar daca scrie in anunt. Zic bine, nu vrei anal, hai sa ma termin oral. Cand colo ce sa vezi, ea nu termina oral decat cu caciulita, dupa ce am intrebat expres la telefon si cand am ajuns acolo si mi-a confirmat ca face si CIM. Trecut la pozitie si dat ca surdu-n clopot. Terminat glorios, reimprospatat la dus, imbracat si donat halatul: 60 lei. Cred ca fata are toane, poate cu mine a fost obosita, fara chef, nu stiu ce sa zic. A sunat un telefon de vre-o 6-7 ori cat am fost acolo, nu l-a dat pe silentios. Ca plusuri: pozele reale, oralul neprotejat ( daca si-ar mai imbunatatii tehnica ). Ca minusuri : restul Note: - locatie 6 - aspect 5 - GFE 3 - onp 5 - np 4 ( ridicat de faptul ca are un cur misto de la spate ) Eu unul nu mai revin si nu recomand la nimeni.
  4. Salutare confrati futaciosi. De ceva vreme am urmarit forumul in postura de vizitator si m-am decis sa ma inscriu. Legat de "domnita" aceasta, pot sa va impartasesc si eu experienta mea, vazand ca o tot da la inaintare cu anunturi: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-voluptoasa/7b0a66737169625e.html Acum mai bine de un an era un anunt in publitim:" bruneta, sanii mari, etc...". Sun, imi raspunde un glas de domnisoara binevoitoare, simpatica, explicat frumos la telefon prestatie, pret ( nu mai retin pretul ). Facut programare in jumate de ora, prezentat la usa ( locatie vis-a-vis de pompieri in blocurile de familisti ). Deschid usa, o tipa grasa, dar fardata, rujata, imbracata in nista pantaloni mulati gen zebra, cu o bustiera si un sutien in acelasi ton, parea ca detine potential fetita. Garsoniera 2x2 plus o baie cu dusul la chiuveta de 1x1, ma si mir ca a avut loc o canapea. Locatia destul de curatica, banuiesc ca nu statea acolo, o inchiriau mai multe. Pana aici relativ totul bun, platesc halatul inainte si ma duc sa ma improspatez la chiuveta, ma intorc si soc. A naparlit serpoaica. A dat jos pantalonii, si bustiera si a ramas in sutien, mi-era frica ca nu mai am loc sa ies din baie. Imi zic, asta e, poate am noroc dupa ce isi da sutienul jos. Ma intind pe canapea si incepe a mea dai cu stanga, dai cu dreapta, direct pe soldat. Imi zic acuma vrea sa ia pielea si de pe sarpe, ii explic ca nu am venit sa imi faca o laba si sa dea jos sutienul. Si ce sa vezi, da jos vre-o 3kg de buret si raman 2langosi. Pfoai, zic e clara treaba, hai sa vedem cum presteaza ca din momentul ala mi-a fost o ciuda ca m-am dus ziua, macar stingeam dracului becu, asa, ochii inchisi. Se pune mai pupa soldatul, mai se uita la el, mai il tragi de gat, zic na bine, hai ca intr-un final se trezeste singur, da cauciucatul si sa vedem ce putem face. In secunda 2 dupa ce bineinteles am fost informata ca ea numa pe spate poate ( incercam sa imi dau seama care e spatele ) si domnisoara desface gaura ( neagra ) ma izbeste o pofta de ducaaaa, si asa am si facut. Am dat-o naibilor cu anunturile ei si am plecat. Nota: - locatie 6-7; - asptect goala 2-3 ( e putin mai bine "bruneta"); - atitudine 2; - oral 2 ( avea dantura buna, dar cu ce folos ); - normal ( nu m-am riscat ); - GFE 1 ( a mai zambit ). Concluzie: fugiti ca de dracu.
×
×
  • Creează nouă...