Sari la conținut

vinius

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vinius

  • Dată Naștere 14.12.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

vinius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputație

  1. vinius

    0730079667

    Am fost azi la fata confirm ca este fata de care zice " barem " ca atitudine nu stiu daca s a scimbat pentru eu am fost acum prima data la ea, dar puteti trage concluzii din ce o sa relatez. Am sunat mi a spsu politicos tarife 150 un numar, ce vroiam eu, si ma indrumat spre locatie Billa pe circumvelatiunii , ajung fata ma astepta sexy e si frumoasa ii dau banii si trecem la treaba , pune fesu pe carbasan incerc sa o pup pe obraz si ma opreste, imi zice ca pot sa o pup doar de la gat in jos ma conformez dar nu incantat si ii spun ca vreau sa stea capra se pune fata in pozitie dau din cur de cateva ori si gata. Apartament: 9 (curat, mirosea frumos , era cald) Tipa: 9 (minus tatele lasate dupa cum spuneati) Atitudine: 7 Igiena: 10 (nu am simtit nici un fel de miros) Oral: 5 Normal: 8
  2. Am trecut pe la fata azi, am sunat a raspuns i-am zis ca stiu cam tot de pe forum si daca ma primeste in 20 min, fata a raspuns ca da si mi-a spus iar tarife si ce ofera(100 nr ce am vrut eu , totul protejat cum vreau si eu), ma indrept spre locul idicat undeva intre sala Olimpia si Profi de la benzinaria OMV , ajung, urc, prima impresie foarte buna, e simpatica (pe gustul meu), amabila imi mai spune inca o data tarife si ce ofera si ma intreaba daca sunt de acord, ii raspund ca sunt si trecem la actiune, incepem cu oral protejat destul de scurt (mie nu mi place oricum) si trecem la normal schimbam cate pozitii si termin destul de repede . Aspect: : 9 (e pe gustul meu si e tanara 23-26) Locatie : 8 (nu am fost la baie, in rest curat si miroasea bine) Oral : - nu ma pronunt ca nu imi place in general Normal : 9 (schimba pozitii, face si zgomot cat trebuie) Igiena : 10 (foarte curata fata) Eu unu mai revin!
  3. Salut! azi am vrut sa ma duc la duduie am sunat , a raspuns am intrebat daca e cea din poze , a zis ca ea este si un nr e 150 am acceptat mi a spus sa ma duc in fata la Promotor in sagului , zis si facut ajung acolo in 30 min dupa cum am si spus la telefon ca ajung si duduia nu a mai raspuns , am sunat timp de 20 min si am plecat.
  4. In trecere prin Pitesti am zis sa incerc la fata asta , sun imi raspunde o voce dulce foarte amabila imi spune tarife ii spun ca ajung in 15 min, ajung in fata la hotel Metropol sun si imi spune camera, intru ,era in tinuta sexy ne imbratisam un pic ne dezbracam aleg totul protejat ne mangaiem un pic pune caciulita incepe cu oral dupa care incepe ea deasupra schimbam poziatia si moare cocoselu incerc ceva timp sa l resuscitez incearca si ea ,ma duc la dus, incercam iar cu oral il ridica pana la urma , cred ca din cauza caldurii a fost mai greu incepem iar schimbam pozitii si termin fac dus si plec - atitudine 10 (fata foarte dulcica , foarte amabila, nu s a uitat la timp, nu m a grabit, comunicativa, a fost foarte ok) - aspect 10 (e pe gustul meu miniona, cur bombat ferm,sani mici ,e ca in poze) - oral ma abtin ca nu ma pasioneaza nu imi place de fel - normal 10 (se implica, e stramta,zgomot exact cat trebuie schimba pozitii) - locatie 9 ( curat , prosop curat, dar camera de hotel) Per total a fost o experienta placuta am decartat 100 ron oral si normal si din partea mea e de revenit!
  5. vinius

    Vizita.....

    Am trecut ieri pe la fata in jurul orei 17 , am sunat mi a spus sa ma duc in 40 min ( ca nu era acasa ) la romhal , fata foarte punctuala. Ajung ,urc ma asteptat in tinuta sexy am discutat putin mi a oferit ceva de baut si am trecut la treaba , am ales un numar care s a terminat foarte repede deoarece, fata este superba exact pe gustul meu, blonda, 1.60 , nici grasa nici slaba exact cum trebuie ,s a purtat foarte frumos! Aspect : 10 ( e superba) Normal : 10 (zgomot exact cat trebuie , se pune cum vrei) Oral : ? ( nu mi place , deci nu am vrut ) locatie 9 ( ingrijita dar nu e lux) Plata: 150 lei bani dati din toata inima Eu revin cu mare placere! Numai bine !!
  6. Am vrut sa pontez si eu la domnisoara azi, Am sunat am intrebat de tarife a zis 150 nr, 250 h, si mi a spus la pasarela in girocului, ma indrept spre locatie si cand ajung sun,imi spune ca mai trebuie sa astept 15 min ca nu e gata, o sun si imi spune ca nu e gata,o sun iar dupa 15 min si spune ca nu e gata dar cat vreau sa stau si ii spun ca inca nu stiu cum arata deci incep cu un numar si imi inchide, mai sun dupa 15 min si imi spune ca tocmai pleaca un client si dupa pot sa urc,dupa nu a mai raspuns ,toata povestea a durat putin peste 1 h!
  7. Pontat azi la dameza Am sunat, s raspuns o voce un pic mai groasa dar amabila am intrebat cat e halatu, a raspuns ca 80 ron 30 min, am zis ca ma nimerit , ajung destul de greu la locatie ,nu sunt din Timisoara,fata isi cam pierduse rabdarea sa imi tot explice pana la urma raman cu ea in telefon si ma indruma Ajung la locatie apartament frumos , miros placut ,lumanari aprinse, foarte placut,fata arata chiar bine 1.60 bine proportionata , slabutza ,nu am discutat nimic nu am vazut sa aibe chef de ceva, era foarte sictirita, dau la dameza cashu si treecem la treaba dar nu inainte sa imi spuna ca nu se saruta, iar dupa ce imi pune caciula imi spune sa dau incet ca o am groasa deja am cam inceput sa regret ca am venit. Incepem cu un oral protejat nu pot sa ma pronunt pentru ca mie nu imi place deci nu am lasat o prea mult si am trecut la normal unde binenteles ca se ia de mine ca dau prea tare,dupa care ii spun ca trebuie sa ma termin si eu ca doar de aia am venit si incepe sa comenteze ca nu stiu sa ma port cu fetele, atunci am inceput sa grabesc finalul si sa dispar, dupa incident in 3 min am terminat si am plecat nu am mai scos nici eu nici ea nici o vorba. Per total fata e draguta ii dau 8 Locatia 9 ( la baie nu am fost) Oralul nu ma pronunt ca nu imi place Normal 7 ( nu pun la socoteala incidentul , are pasarica stramta) Atitiudine 5 ( nu scos nici un cuvant de binebine, nu s a miscat mai deloc) Igiena 9 80ron 30 min se merita dar probabil daca nu e intr o pasa proasta cum am prins o eu!
  8. vinius

    Aura-0721508206

    Ceau prieteni futaciosi in trecere prin Pitesti m am gandit sa iincerc la o dameza dupa 2 programari transformate in esec,am zis o ultima apelare sa fie Aura, raspunde ,si stabilim sa ne auzim in 30 de min, caut locatia,si astept trecerea timpului ,o sun ,ii spun ca am ajuns si imi da adresa exacta Modalitate de contact : nrumarul din titlu Locatie : Crinului- Popa Sapca,apartament decent Servicii : 1 finalizare combinata (oral pro. + normal pro.) Aspect fizic : imbracata casual,destul de sexy. Detalii despre intalnire : intru in casa incepem o discutie destul de lunga, placuta de altfel ,dupa care ma invita in dormitor, incepe un oral protejat la cererea mea destul de bunicel fara mana ,si trecem la pozitia capra unde apar probleme din partea mea, gigioaca nu mai raspunde , fata il mai invioreaza cu un oral si se intampla asta de vreo 4 ori nu m a grabit nici un moment si apreciez, schimbam cateva pozitii care nu dau rezultate si incercam iar pe la spate dar in picioare si ca prin minune cand se terminase suflul incepe carcaletele sa scuipe, am simtit o bucurieee ca nu am aruncat banii de nu ma credeti, fata de minune a rabdat cu mine pana la final nu a zis absolut nimic sincer nu m am uitat la ceas dar va zic ca a durat ceva un mare plus din partea mea il are Note : Oral- 8(poate fara caciulita era mai mult) Normal- 9+ Igiena- 9+ Halatul : 100 lei. Concluzie finala : Recomand cu placere Succes...
  9. Bine v-am gasit si ma bucur ca am ajuns unde trebuia, va caut de mult timp
×
×
  • Creează nouă...