Sari la conținut

marcelbitchfucker32

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcelbitchfucker32

  • Dată Naștere 14.03.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

marcelbitchfucker32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Aceeasi problema am intampinat-o si eu,colegu.de aceea am intrebat daca a vizitat-o cineva.se pare ca mai mereu are telefonul inchis....Si daca e deschis nu raspunde..Colegu razvan 1244 stii ceva de4 domnisoara?
  2. http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Ioana-Foto-Reale/31500 A fost cineva la domnisoara???Poate confirma cineva ca pozele sunt reale??
  3. http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Sexy-Si-Apetisantapoze-Reale/27139 VIZITAT DOMNISOARA ASTAZI,IN JURUL OREI 15...LOCATIA ESTE UNDEVA IN ZONA NORD,INTR-UN BLOC CU 10 ETAJE.POZELE SUNT REALE,FATA E FRUMUSICA SI SIMPATICA,GENUL SLIM,PENTRU CEI INTERESANTI,LOCATIA CURATA .ARE UN CATEL MIC SI ALB FOARTE JUCAUS.INTRAT IN CAMERA ORGIILOR,MA DEZBRAC,SI MERG SA FAC UN DUS.BAIA ERA CURATA,PROSOAPE CURATE,GEL DE DUS ETC...IES DIN DUS,SUNT INTREBAT DACA DORESC OP SAU NP(AM OPTAT PT. ONP) SI NE APUCAM DE TREABA...CE SA ZIC...ARE UN TALENT DEOSEBIT LA ORAL,SPRE DEOSEBIRE DE MULTE FETE.LENT,UMED SI ADANC,FARA MAINI,EXACT CUM IMI PLACE MIE.DUPA VREO 5 MINUTE ,INCINS LA MAXIM DE ORALUL DIVIN DE CARE AM AVUT PARTE,ZIC SA TRECEM LA NORMAL,PE CARE IL FACE DOAR PROTEJAT,DIN PACATE...MI-AS FI DORIT SA O SIMT UN PIC MAI MULT ,DAR AM ACCEPTAT SA FOLOSIM CACIULITA...O PUN CAPRA CA ASA IMI PLACE CEL MAI MULT SI IN 2 MINUTE GATA,S A TERMINAT:(.MA DUC LA BAIE,FAC IAR DUS SI MA IMBRAC.A FOST O EXPERIENTA PLACUTA,DOMNISOARA FIIND O FIRE SOCIABILA SI PRIETENOASA. SA ACORD SI NOTE,CA ASA TREBUIE: LOCATIE-9 PREZENTA-10(FOARTE SIMPATICA SI GLUMEATA) ORAL-10 (FOARTE BINE EXECUTAT,CEL PUTIN DIN PCT.MEU DE VEDERE) NORMAL-9(ARE UN FUNDULET MIC SI DRAGALAS) PACAT CA NU FACE SI ANAL HALATUL: 70 RON ON+NP CE SA ZIC,MI-A PLACUT SI O RECOMAND .DE REVENIT?CU SIGURANTA,RAR MAI GASESTI FETE VORBARETE SI CARE SA NU TE GRABEASCA;)
  4. am gasit cateva poze cu aceeasi domnisoara ...dar cu acest numar...0737863765 in plus,in acest anunt:http://www.raidploiesti.com/anunturi/anunt/tanara19-anibruneta-0736848152-08102 apare un id:BORKI_12...cautand putin pe prietenul nostru Google am constatat ca este un baiat din Floresti,pe nume Cristi Borcan...nu vreau sa acuz pe nimeni dar acest personaj banuiesc eu ca ar fi pestele....dupa ce ca domnisoara e cum e si face figuri,poate candva va treziti si cu prietenul ei peste voi...o faceti in 3
  5. DEVORATOARE DE SENZATII TARI TE ASTEPT SA NE IUBIM CU FOC!!!! 0732068267 NON STOP!!!! A VIZITAT-O CINEVA PE ACEASTA DOAMNA?
  6. sunt fierbinte tot timpul suna-ma daca ma poti racii Asa suna anuntul.Curios din fire zic sa dau un telefon,sa vad cat de fierbinte este domnisoara..Sun,raspunde in soapta si imi spune sa revin intr-o jumatate de ora cu un telefon..in fundal se auzeau niste copii...cred ca fratii ei ceva... revin in vreo 40 de minute cu un tel,imi spune tarifu 100RON/fin ,200RON/ora,imi mai spune si ca nu are locatie,si sa ma duc eu sa o iau de la Paralela 45,pe DN1,ceea ce m-a dezamagit total....I-am zis:''DACA NU AI LOCATIE TREBUIE SA TE DEPLASEZI TU,NU?''...intr-un final ne-am hotarat si i-am transmis adresa mea.ajunsa in fata blocului,ma suna,ii zic nr de la interfon,deschis si o astept...Ajunge in casa,stam putin de vorba,si zic sa trecem la treaba.fac eu un dush,(ea cik facuse...) si hai pe ea!!!se dezbraca,(sncer ma asteptam sa aiba macar sani),si zice sa incepem cu un oral, care a durat o gramada..FARA CIM..ca am trecut la normal...aici...PROBLEME!!!!cand si-a dat chilotii jos,mi-a venit un miros dubios pe la nas de am zis ca mor...si avea niste pucte rosii pe pasarica,sper ca de la epilare.GFE NIMIC,nici nu se lasa atinsa...termin eu intr-un final in caciulita,pe care a trebuit sa o cumpar tot eu...se imbraca si se tireaza....Sincer...nu imi mai trebuie!!!Abia am asteptam sa se termine!!!macar igiena sa aiba daca e asa urata!!in concluzie,sa dau si note....sa indraznesc??? ATITUDINE:7(CU INDULGENTA) PREZENTA:6 IGIENA:4 ORAL:5 NORMAL:4(IGIENA LASA DE DORIT SI A FAPTUL CA NU SE MISCA DELOC) HALATUL:200 RON
×
×
  • Creează nouă...