Sari la conținut

bestman

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bestman

  • Dată Naștere 14.11.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    targoviste

bestman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Pana cand ramai in Targoviste?
  2. Corect!sustin punctul tau de vedere!
  3. Eu m-am referit la ce sustine Christianchristian,n-am treaba cu tine,si da,intr-adevar doamna este cea din fotografie(pt linistea ta sufleteasca).
  4. Eu nu cred ceea ce spui,am fost si eu la ea,de 2 ori,insa nu pare sa fie genul absolut deloc. Simplu fapt ca lucreaza unde locuieste impreuna cu sotul si fiul ei,care sunt de fiecare data acasa,ma face sa cred ca nu e chiar atat de naiva sa se riste facand cele sustinute de tine.
  5. Dragi confutaciosi....nici sa nu va ganditi...doar daca aveti bani de aruncat si standarde joase...... Am vizitat dameza....locatia undeva in blocurile de garsoniere din m 12,intr-adevar fata este cea din foto insa.....cu multe kg in plus,atitudine care lasa de dorit,in afara de poezia de prezentare daca o intrebi altceva o bagi in ceata! si desigur ........nu stiu de ce,insa m-am asteptat,preturile si serviciile se schimba odata ce ai ajuns in locatie....adica platesti extra daca vrei,de ex si sex anal,baia este insalubra,garsoniera este in general insalubra....mari probleme de igiena atat garsoniera cat si dameza....daca nu vreti sa plecati cu boli de piele eu va recomand sa nu va apropiati....asa cum am facut si eu...am plecat instantaneu...
  6. Buna Miruna!te pot vedea cumva si la webcam?
  7. Sper sa gasesti cat mai curand o locatie in Targoviste,eu unul de-abia astept sa-ti fac o vizita.
  8. Esti foarte atragatoare...chiar ma gandesc sa te vizitez......
×
×
  • Creează nouă...