Sari la conținut

simina sun

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre simina sun

  • Dată Naștere 03.01.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    music, literature, travelling, motorcycles

Vizitatori Recenți Profil

8.966 citiri profil

simina sun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

122

Reputație

  1. Ei bine, dragilor, nu-mi rămâne altceva decât să vă mulțumesc pentru experiențele deosebite cu care m-ați răsfățat în ultima vreme, pentru cuvintele frumoase, pentru zâmbetele și îmbrățișările sincere de care m-am bucurat nespus. Cum pentru fiecare dintre noi, însă, urmează o perioadă demnă de dedicat familiei, trebuie să menționez faptul că până după Crăciun nu voi fi disponibilă pentru întâlniri. Accept, însă, cu bucurie, să fiu contactată pentru stabilirea unei programări după data de 27 decembrie. Acestea fiind spuse, vă urez sărbători frumoase, pline de oameni calzi și momente de neuitat, exact așa cum vi le doriți. Să ne (re)întâlnim cu bine, Let it begin... http://katsized.files.wordpress.com/2013/12/holiday-workout-wine-opener.jpg I really think there's a Santa for the naughty ones...
  2. Uh, că tare m-am mai distrat. Iar pentru că ai dreptate și mi-ai provocat un zâmbet așa, de cu noaptea-n cap, binevoiesc să răspund curiozităților tale: 1) Aș aplauda-o pe mama și l-aș întreba pe tata unde-a fost. 2) M-aș bucura, aș cumpăra un apartament, o mașină, o excursie maică-mii până-n Nigeria și mi-aș mări puța la loc. 3) Aș merge până pe cea mai apropiată muchie și m-aș uita în jos. Și n-aș vedea de puță. 4) L-aș întreba unde-a fost el când îmi micșorau ăștia puța. 5) Nu m-aș mira că am crescut cu puța mică.
  3. Nu e chiar așa cum spui. Depinde de la om la om, întrucât suntem construiți diferit și avem un nivel de sensibilitate diferit. Nu pot vorbi decât din punctul meu de vedere, însă niciodată(!) nu mi s-a întâmplat să fiu uscată, așa cum spui. Nici măcar când vine vorba de clienți, darămite de omul pe care îl iubesc și de care sunt, evident, și foarte atrasă, cheful fiind, de asemenea, „din oficiu”. E drept, având în vedere că la mine această activitate nu are nivel de „meserie” și nu accept niciodată mai mult de câteva întâlniri săptămânal, poate părerea mea nu e cea mai pertinentă. Cu toate astea, faptul că, fizic, corpul unei femei îi permite să facă sex de nenumărate ori pe zi cu partenerul său, fără a înceta să se lubrifieze natural (referindu-mă acum evident la o persoană 100% sănătoasă), mă face să mi-o susțin. Cat de idiot poti sa fii ca barbat, ca s-o arzi luni bune cu prietena/iubita, ca sa nu-ti dai seama cand vine acasa mai uscata ca sahara cu gogoasha umflata, fara chef de sex, ea spunandu-ti ca-i fata serioasa si munceste pe branci(dand din buci) si lucreaza prin vreun club/hotel/cazino, in care tu ca un bou ce esti nu ai voie s-o vizitezi pentru ca n-o lasa seful('politica clubului') si ca-i moarta de obosita. Sau era o labageala d-aia platonica de relatie prin corespondenta ori vreo parodie de relatie virtuala intre printzese buboase si printzi paduchiosi ??? Recomand tantalailor sa-si aleaga nevestele direct din vitrine, bordeluri, saloane de masaj, cluburi de striptease, bariere, variante si alte centuri, ca sa nu mai aiba alte surprize. Nu cred in varianta/vorba cum ca dragostea este oarba, probabil inventata de vreo femeie, ci cred si sunt convins de faptul ca 3/4 dintre barbati sunt pur si simplu cretini. Este destul de dificil sa accepti o relatie cu o femeie pe care ai cunoscut-o intr-o astfel de conjunctura, fiind in cunostinta de cauza...asa ca spune-i prietenului ca-i un bou, si nu va putea trece peste lucrul acesta in timp, asta doar daca nu este si el vreo hamsie cacanara si fomista, iar dupa cateva luni de dragoste platonica o va scoate chiar el la produs.
  4. Dragilor, apelez la această metodă de a vă contacta deoarece mi s-a adus la cunoștință faptul că am ratat sau întârziat să răspund unor mailuri. Țin astfel să îmi cer scuze și să menționez că asta s-a întâmplat fiindcă nu le-am primit, din cauza unei mici probleme cu mailul. Întrucât aceasta s-a redresat între timp, oricine mi-a scris și nu a primit răspuns e rugat să îmi mai trimită un mesaj, aici (PM) sau pe mail. Vă-mbrățișez, C.
  5. Vă rog mult să nu reîncepem discuțiile. Nu aici. Aș dori ca totuși forumul să-și mai păstreze și un oarecare caracter informativ. Curvarus, îți înțeleg și respect decizia, dar dacă tot nu te interesează, te rog doar să nu mai stârnești altercații acolo unde nu ar trebui să fie. Îmi doresc sincer ca etapa asta să se fi încheiat, cel puțin pe thread-ul meu. Cu gânduri bune, C.
  6. Mulțumesc mult, mă bucur că aceasta a fost impresia cu care ai rămas. În plus, mi-a făcut, într-adevăr, mare plăcere la rândul meu. Sper să ne revedem! Cu drag,
  7. Singurul lucru pe care îl pot spune referitor la acest subiect e faptul că din oamenii cu care m-am întâlnit până acum, deși cu toții aveau informațiile de pe site, mai bine de jumătate nici măcar nu aveau un cont creat. Sunt perfect de acord că asta e o problemă, dar eu nu văd decât două soluții: 1. noi să acceptăm doar programări de la membri activi și 2. site-ul să nu mai afișeze informațiile vizitatorilor nelogați. Niciuna dintre acestea două nu e cu adevărat viabilă, atâta vreme cât ar duce la o scădere a veniturilor, pentru cel puțin una dintre părți... și din păcate nu cred că cineva e dispus să facă asta.
  8. Draga mea, până una, alta, doar tu ești cea cu statut de curvar
  9. să-nțelegem că se dorește a fi real anunțul? :clap2 pentru originalitate
  10. avea sens de „ba nu”... de regulă nu vorbesc așa iar dacă aș face-o, aș folosi diacriticele, să nu las loc de interpretări
  11. ba, tipa e aceeași, la diverse vârste, se văd clar trăsăturile. dar asta nu schimbă natura anunțului.
  12. eu am mizat pe faptul că-i clar glumă, și-ncă una destul de bine construită. că de n-ar fi...
  13. simina sun

    BOR

    Cred că înainte de a fi escorte, clienți, nimfomane sau curvari, suntem oameni, nu-i așa? Și nici n-aș zice că lumea a fost vreodată prea „cu dosul în jos”, dacă ar fi să mă gândesc un pic, mai ales că suntem construiți pe-o bază subiectivă, cu toate-ale noastre.
×
×
  • Creează nouă...