Sari la conținut

dubasaru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dubasaru

  • Dată Naștere 10.08.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    offshore

Vizitatori Recenți Profil

1.784 citiri profil

dubasaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

46

Reputație

  1. Departe de mine gandul si nici preocuparea de a-ti contoriza cu exactitate itinerariul. Am dat cateva exemple de orase aleatoriu ca raspuns pentru alt coleg.
  2. Itineranta. Cateva zile in Bucuresti, cateva la Sibiu, mai o saptamana la Constanta....
  3. Eu nu contest motivele, fiecare escorta are dreptul sa-si selecteze clientela dupa cum crede ea. Asa cum precizeaza ca nu accepta clienti sub influenta alcoolului sau altor substante, asa ar trebui sa precizeze si limitele de varsta. Just my 2cents.
  4. Am vazut la cateva fete limitari de varsta (50 - 55 ani) peste care prefera sa nu primeasca clienti. Este un amanunt care se pierde printre multele informatii si recenzii. Pentru a evita situatiile jenante, poate ar fi util ca aceasta informatie sa fie subliniata in semnatura sau in lista de servicii.
  5. dubasaru

    Haz de necaz

    Nu mai mergeți beți la masaj erotic! http://www.kmkz.ro/recomandari-2/bordel-recomandari-2/nu-mai-mergeti-beti-la-masaj-erotic/
  6. Colegii de forum merg pe la ea, si chiar destul de des. Probabil ca nu mai posteaza ca sa nu sune a reclama si pentru ca in linii mari serviciile doamnei au ramas aceleasi, adica la cote ridicate. In patru pagini de recenzii poti sa-ti faci o idee. Desi nu au fost incidente iIti recomand sa-ti faci programarea din timp. "cunostintele vechi" au prioritate.
  7. Era un topic deschis pe la masaj erotic cu acelasi cuib dar alta prestatoare.. https://nimfomane.com/forum/topic/29428-salon-masaj-dn1/
  8. La numarul asta advertizeaza una "BIANCA, blonda draguta, cu forme apetisante, noua in locatie, te astept pe tine, domn manierat, pt. a ne simti bine impreuna, iti pot oferi oral, normal, cunn, ann, uro, dif. pozitii si mici fantezii, decebal" Care mai are si poze false.
  9. Nu ma pricep la handicapuri. Are un stil de a merge schiopatat cu piciorul stang iar mana stanga este mai flasca, nu are putere in ea. A stat tot timpul sprijinita in mana dreapta. Se observa si din poze ca nu prea isi expine partea stanga. In rest toate sunt la locul lor. iar fata este si draguta la fata si amabila. Miniona, maxim 1.60 si acelasi par lung in care te incurci. Despre aspectul actual nu ma pot hazarda, cert este ca acum 3 ani cand am vizitat-o arata exact ca in pozele cu cizme rosii.
  10. Este mai veche in bransa desi nu lucreaza permanent. Apare cand si cand, pentru perioade scurte, face un banut gramada si dispare. Ea zice ca mai lucreaza pe afara dat nu prea cred. Pozele sunt reale dar ceva mai vechi, mai ales cele cu cizme rosii le stiu eu de acum 2 - 3 ani. Si mai ales nu arata faptul ca fata are un usor defect locomotor. Daca puteti depasi acest impediment sau chiar aveti astfel de fantezii, o recomand cu toata caldura. Este foarte client- oriented dornica sa satisfaca. Chiar daca a fost draguta eu nu am putut depasi "momentul" asa ca m-am rezumat doar la un oral neprotejat cu CIM pe care l-a executat constiincios dar fara artificii.
  11. In ce zona se desfasoara activitatea? Programul de lucru? Mici picanterii gen FK, CIM, COB, etc?
  12. Las-o in suc propriu ca altfel iese de o saramura.
  13. Iluzie sau nu, fata a facut un gest frumos, civilizat, si a multumit celor care au incurajat-o intr-o perioada mai dificila. Mie mi se pare o normalitate care devine din ce in ce mai rara intr-o tara de manelisti si cocalari.
×
×
  • Creează nouă...