Sari la conținut

nictim

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nictim

  • Dată Naștere 01.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.997 citiri profil

nictim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Korra del Rio, Luna Love, Foxxy
  2. Cum ai reusit sa iei legatura cu ea ca eu de 2 luni nu reusesc???
  3. A mai reușit cineva să dea de ea? De 2 saptamani o tot sun si nu răspunde.
  4. Am fost si eu la domnișoara săptămana aceasta. Locația lângă Nike, Ap foarte Ok, mai putin patul care scârțâia. Spune ca are 21 de ani si este din Bucuresti. Este ca si in poze, însă are multe tatuaje pe corp, picioare si mâini. Am rugat-o sa nu fumeze, dar nu s-a abținut si a băgat câteva țigări înainte si între numere. Am luat o ora. A început cu un oral protejat, apoi NP. Implicare spre zero. Sta ca si scândura, nu săruta, nu deasupra, nu baga tare ca doare etc. Al doilea număr la fel. Arată foarte bine, dar daca nu se implica, nu va face multi purici prin oraș. Colega de apartament, nu era in locație, mi-a arătat-o in poze si zicea ca daca vreau prestează si la dublu. Notele: Locație 9 Aspect 9/10 OP 6 NP 6 GFE/FK 0 Preț pentru o ora 250 RON De revenit, doar daca isi schimba atitudinea si se implica!
  5. Am fost ieri la Alina. Am sunat-o si am stabilit o programare. Locația in Steaua. Apartament de lux, baie cu gel de dus. Am stat o ora cu 2 numere. Impecabila, implicare totala, telefonul pe silențios. Note: Locație-10 Aspect-9,50 (chip angelic) On-9,50 Normal-10! Implicare-10+++ Igiena-10 De revenit-cu siguranța!
  6. Bifat la domsoara! Poze reale. Sunat, programat, zona Sagului-Doina Am stat doar un nr Locația-5 apartament mic si neîngrijit, are si o matza Alba cu negru, ihii😒 Oral-7 (protejat) Normal-8 (strâmtă tare) Aspect-fata 7, corp 9 (sânii 10 plus), are multe tatuaje, ceea ce e Ok pt amatori Igiena-9 (nu am simțit nimic suspect) GFE-7 cu mine a fost destul de comunicativa, poate a mai învățat ceva de la rubrica sugestii si reclamații de aici! Halat-100 RON Zice ca mai are o colega, doar ca era plecată atunci De revenit: doar daca isi schimba locația (Ceea ce i-am si recomandat), fiindcă fata are mult potențial!!!
  7. Am fost eu la ea zilele trecute. Pozele sunt in Photoshop la maxim. In realitate are cu cel puțin 30 kg in plus. Are silicoane si face oral Deep! ÃŽncearcă sa cie amabila. Locația e in Aradului pe str Carei. Halat 200 RON. Nu recomand😒
  8. http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-cristina-disponibila-poze-reale-ninfomana-anal-oral-profund-class-show-all-service/7b0f667f716d6a5e.html Am sunat si mi-a răspuns o voce foarte plăcuta si feminină ce mi-a descris toate serviciile, însă când am auzit ca are locație in printul turcesc am zis pas după ce am citit recenziile despre zona respectiva. A fost cineva la ea?
×
×
  • Creează nouă...